već sam o Dariju sve rekao, a vi vjerujte meni ili nekome drugom, kako hoćeteastra1922 je napisao/la:znas li jel dario s njima
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
ma par smo se puta opekli pa zato sad dok nevidim nevjerujem,a ako budes upravu aferim,jel zavrsen prelazni rok
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Eto vam Savica natrag.
kako zar nema ugovor 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
sta je sa njim ???nime_tm87 je napisao/la:Eto vam Savica natrag.
i otkud sad to ???
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ma ne treba nam, na toj poziciji imamo sada tri kvalitetnija igrača od njega.nime_tm87 je napisao/la:Eto vam Savica natrag.
Dragon Town
- vidovitadjemila
Travnik -Zvjezda 0-1
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
zvijezda na piroti pobijedila travnik 1-0
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
jesili bio na tekmi ???vidovitadjemila je napisao/la:Travnik -Zvjezda 0-1
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
- vidovitadjemila
Da bio sam sta da ti kazem.Jovic je skoro cjelu tekmu igrao sa istom ekipom,i moram pohvaliti igru zvjezde.Imate dobre veznjake koji izbacuju zacas napadace bez problema.Ali u realizaciji imate problema ako to popravite to je to.Prvo pol izjednaceno ,igrala nasa prva postava,s tim sto ste imali 2 100posto sanse ali niste ih dali.u drugom selimovic je izmjenio gotovo citav sastav i oko 70 min. poslje graske malog Simeunovica vas igrac Br 8 inace odlican citavu tekmu ubacio je i igrac sa br.cini mi se 17 je pogodio.Razglasa danas nije bilo a u tom trenutku nisam bas 100posto siguran za strelca tako uzmi ovo sa rezervom.Inace igrate tecno na prvu svaka cast ,svidjela mi se ta brza igra i mislim ako popravite realizaciju da ce se to morati osjetiti i na rezultatima...necko_gradacac je napisao/la:jesili bio na tekmi ???vidovitadjemila je napisao/la:Travnik -Zvjezda 0-1
Zadnja izmjena: vidovitadjemila, dana/u 04 sep 2011, 19:15, ukupno mijenjano 3 puta.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
to je ono sta nas zeza... neka ko dat go... sve tanko
- vidovitadjemila
Ma doci ce to odlicno ste se ubacivali pogotovo igraci iz drugog plana ima to i nedostatka srece sve odigrate dobro i onda 1 na 1 pa pravo u golmana ili tik pored gola,inace dobro cvrsto stojite pogotovo vam je sredina strasno jakaemir_dj je napisao/la:to je ono sta nas zeza... neka ko dat go... sve tanko
U svakom slucaju puno srece i vama i nama u nastavku prvenstva
hvala i mi vam zelimo puno srecevidovitadjemila je napisao/la:Ma doci ce to odlicno ste se ubacivali pogotovo igraci iz drugog plana ima to i nedostatka srece sve odigrate dobro i onda 1 na 1 pa pravo u golmana ili tik pored gola,inace dobro cvrsto stojite pogotovo vam je sredina strasno jakaemir_dj je napisao/la:to je ono sta nas zeza... neka ko dat go... sve tanko
U svakom slucaju puno srece i vama i nama u nastavku prvenstva
- neutralan__
- Kontakt:
Je l' Damjanović zaista prešao u Zvijezdu ili je to kao što bi @astra1922 rekao bila "kašikara"
.Ako jeste onda ste dobili pravo pojačanje,provjeren igrač,iako je u godinama i dalje on može pružiti puno toga.

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Zvijezda s minimalnih 1:0 savladala
Travnik
Piše: A. Beganović
Nedjelja, 04.09.11. 19:42.
Fudbaleri gradačačke Zvijezde u protekla četiri dana boravili su na mini pripremama na Kupresu, a danas su odigrali i prijateljski susret sa Travnikom.
Zvijezda je slavila s minimalnih 1:0, a jedini pogodak na utakmici postigao je Jahić.
"Radili smo na podizanju fizičke spreme i mislim da su smo dobro iskoristili ovu prvenstvenu pauzu. Odigrali smo i prijateljski susret sa Travnikom u kojem smo slavili s minimalnih 1:0. Od sutra smo u Gradačcu, gdje ćemo se pripremati za narednu prvenstvenu utakmicu. Što se tiče eventualnih pojačanja, mogu vam reći da za sada nema ništa, odnosno da niti jedno ime koje se spominje nije pristupilo našem klubu", za SportSport.ba je rekao menadžer Zvijezde, Dragan Jović.
Travnik
Piše: A. Beganović
Nedjelja, 04.09.11. 19:42.
Fudbaleri gradačačke Zvijezde u protekla četiri dana boravili su na mini pripremama na Kupresu, a danas su odigrali i prijateljski susret sa Travnikom.
Zvijezda je slavila s minimalnih 1:0, a jedini pogodak na utakmici postigao je Jahić.
"Radili smo na podizanju fizičke spreme i mislim da su smo dobro iskoristili ovu prvenstvenu pauzu. Odigrali smo i prijateljski susret sa Travnikom u kojem smo slavili s minimalnih 1:0. Od sutra smo u Gradačcu, gdje ćemo se pripremati za narednu prvenstvenu utakmicu. Što se tiče eventualnih pojačanja, mogu vam reći da za sada nema ništa, odnosno da niti jedno ime koje se spominje nije pristupilo našem klubu", za SportSport.ba je rekao menadžer Zvijezde, Dragan Jović.
izgleda da nije... hama je Dzin bio upravu.... a i avazov sport je slagao....
- neutralan__
- Kontakt:
Šteta za Zvijezdu ako je to bila samo još jedna u nizu od "bombi" novinara.No eto izgleda da vam se Savić vraća,koji je također dobar nogometaš.Može vam biti od koristi.emir_dj je napisao/la:izgleda da nije... hama je Dzin bio upravu.... a i avazov sport je slagao....
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
ma i to je bobmbaneutralan__ je napisao/la:Šteta za Zvijezdu ako je to bila samo još jedna u nizu od "bombi" novinara.No eto izgleda da vam se Savić vraća,koji je također dobar nogometaš.Može vam biti od koristi.emir_dj je napisao/la:izgleda da nije... hama je Dzin bio upravu.... a i avazov sport je slagao....
u nas stvarno se na ovom forumu hlupeta....sad savic dolazi smijesnooo......

jos malo i dzeko ce nam doc... a fakt sam bio siguran za damjenovica, ali izgleda samo provala...moranjak je napisao/la:u nas stvarno se na ovom forumu hlupeta....sad savic dolazi smijesnooo......![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.