Evo sad i Zuban zlo. Nije realno ovo sta pišete. Bukvalno svak ko za Zelju nesto znaci,a blizu je kluba se pljuje.Admir74 je napisao/la: ↑24 sep 2021, 14:23https://****/na-grbavici-spremaju-otkaz-ivkovicu-vec-uspostavljeni-kontakti-s-edisom-mulalicem/
Zubanovo Maslo. Nećete više NIKAD u FK ŽELJEZNIČAR zakoračiti!
Nećete NIKAD, NIKAD !
Nakon ovoga PUNA PODRŠKA OVOM STRUČNOM ŠTABU I UO!
Zašto ne pišete o krađama protiv Želje,i protiv KAMATARA!
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- imekorisnicko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nevjerovatno...historija se nažalost ponavlja, opet ide progon vještica. Čuj Hadis Zubanović neće više zakoračiti u Želju...sramotaimekorisnicko je napisao/la: ↑24 sep 2021, 14:27Evo sad i Zuban zlo. Nije realno ovo sta pišete. Bukvalno svak ko za Zelju nesto znaci,a blizu je kluba se pljuje.Admir74 je napisao/la: ↑24 sep 2021, 14:23https://****/na-grbavici-spremaju-otkaz-ivkovicu-vec-uspostavljeni-kontakti-s-edisom-mulalicem/
Zubanovo Maslo. Nećete više NIKAD u FK ŽELJEZNIČAR zakoračiti!
Nećete NIKAD, NIKAD !
Nakon ovoga PUNA PODRŠKA OVOM STRUČNOM ŠTABU I UO!
Zašto ne pišete o krađama protiv Želje,i protiv KAMATARA!
-
- Kontakt:
Ma ovo je užasan tajming. Sačekajte ove 2 utakmice **** mater, što to sada radite?
Željezničar za život cijeli!
Zubanu KAPA DOLE za sve što je uradio, ovo što sada rade da uđu u klub nazad je DNO DNA!
Zla namjera ne opravdava legende, pokazalo se još bezbroj puta do sada. Katastrofa sa koliko se mi svi više stvari susrećmo...
Zla namjera ne opravdava legende, pokazalo se još bezbroj puta do sada. Katastrofa sa koliko se mi svi više stvari susrećmo...
Na Grbavici spremaju otkaz Ivkoviću, već uspostavljeni kontakti s Edisom Mulalićem
Željezničar je proteklog ljeta bio u jednoj od težih situacija u svojoj historiji. Klub je ponovo upao u finansijsku krizu, napravljeni su ogromni dugovi, pa su tako mnogo kasnile i pripreme prvog tima za novu sezonu.
Nakon Skupštine kluba na mjesto trenera dolazi hrvatski stručnjak Tomislav Ivković, koji prihvata ovaj posao u trenutku u kojem bi to učinio rijetko koji trener.
Pred Ivkovića nisu stavljeni nikakvi posebni ciljevi. Troškovi su maksimalno srezani i jasno je bilo da će Željo ove sezone biti u donjem dijelu tabele. Željo se sada nalazi na šestom mjestu (nakon što se oduzmu tri boda Veležu) i definitivno je to i krajnji domet Plavih koji imaju jedan od najslabijih timova u ligi.
Ipak, kako nezvanično saznajemo, na Grbavici se nakon poraza u derbiju od Sarajeva (2:0) sprema otkaz Ivkoviću, te se počelo tragati za njegovom zamjenom.
Posljednjih sedmica sve više raste nezadovoljstvo navijača radom Ivkovića, kritike postaju sve glasnije, a čini se da će Uprava FK Željezničar ponovo podleći tom pritisku navijača pošto se čeka još samo jedan kiks kako bi legendarni golman bio smijenjen s pozicije trenera prvog tima.
Prema informacijama do kojih smo došli, čelnici Plavih su već kontaktirali Edisa Mulalića, koji je prošle sedmice napustio klupu crnogorskog Dečića i trenutno traži novi posao.
Mulalić je već ranije vodio ekipu Željezničara u sezoni 2015/16, a i on je, možemo slobodno reći, nepravedno otpušten nakon samo 23 utakmice na klupi Plavih u kojim je ostvario 16 pobjeda.
Zanimljivo je i da je Mulalić u jednom od svojih oproštajnih intervjua prije pet godina obećao da će se kad-tad vratiti u Želju, a sada bi se to obećanje očigledno moglo i ostvariti.
Osim Dečića, Mulalić je poslije odlaska iz Željezničara vodio i Rudar iz Pljevalja, Mladost DK i Titograd.
U nedjelju Željo igra meč 11. kola Premijer lige BiH protiv Leotara na svojoj Grbavici, a hoće li on biti posljednji za Ivkovića na klupi Plavih ostaje da vidimo.
Ma kakva crna stabilziacija ali haj ,evo cini se da je Tomo zavrsio svoje ccc,mi i dalje mislimo da je nama trener uvijek najveci problemStrikeWarzone je napisao/la: ↑24 sep 2021, 13:53Pričaju o nekoj stabilizaciji a trojac ti sisa pola budžeta od tog nemaš koristi ni od jednog.
Ovo nije stabilizacija, ovo je preživljavanje.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- jointunija
- Kontakt:
Ne znam da li je normalno da dodješ nekom na proslavu i onda iznenada je napustiš.Meni to nije normalno.Domaćinsko suđenje bilo i to je to.imekorisnicko je napisao/la: ↑24 sep 2021, 13:59Pa i jeste bilo loše suđenje na njihovu štetu. Njihov predsjednik je bio baš korektan kad je to protumačio kao pokušaj Vice i ekipe da zavade Želju i Veleža.iguita je napisao/la: ↑24 sep 2021, 13:57Velez u saopstenju navodi nas na posljednjoj utakmici
Od ovoliko nepravilnosti i kradja u zadnje dvije tri godine otimanja titula i ostalo oni nasu utakmicu navode kao primjer lopovluka i korupcije .
Pa ih podrzavajte i dalje
Dusmani su to nasi
.Pleme vam yebem , nek vas ugase.Kompleksasi i hijene.Pitarska smetljarska druzina
I onda nas proziva,smrad!
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
Ivkovic treba ostati do kraja sezone. I onako nam se sprema ispadanje. Pa neka imaju ligu tri za tri bez vjecitog derbija. Mene ova liga vise nezanima.
Ne kontam brate šta Zuban ima sa ovim tekstom.Bili su naši sa Mulalićem.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
- TheTruth34
- Kontakt:
Bravo to je to,smecari uvijek bili.iguita je napisao/la: ↑24 sep 2021, 13:57Velez u saopstenju navodi nas na posljednjoj utakmici
Od ovoliko nepravilnosti i kradja u zadnje dvije tri godine otimanja titula i ostalo oni nasu utakmicu navode kao primjer lopovluka i korupcije .
Pa ih podrzavajte i dalje
Dusmani su to nasi
.Pleme vam yebem , nek vas ugase.Kompleksasi i hijene.Pitarska smetljarska druzina
- svrakino1921
- Kontakt:
Koga si ti otjerao
Amar u klubu
Stila u klubu
Zadro iz Bugojna u klubu
Nazif bio u clan upravnog odbora sad je predsjednik upravnog odbora
Ceric bio predsjednik uoravnog odbora sad je savjetnik Nazifov
Jesi li ti normalan
-
- Kontakt:
Lee postavlja korner zastave.svrakino1921 je napisao/la: ↑24 sep 2021, 14:43Koga si ti otjerao
Amar u klubu
Stila u klubu
Zadro iz Bugojna u klubu
Nazif bio u clan upravnog odbora sad je predsjednik upravnog odbora
Ceric bio predsjednik uoravnog odbora sad je savjetnik Nazifov
Jesi li ti normalan
- imekorisnicko
- Kontakt:
Malo previše legendi,po tebi, ima zle namjere prema Želji.
-
- Kontakt:
Zna li neko slučajno kakav i da li uopšte imaju ugovore Tomo i Marenci?
Željezničar za život cijeli!
Historija je učiteljica života.imekorisnicko je napisao/la: ↑24 sep 2021, 14:48Malo previše legendi,po tebi, ima zle namjere prema Želji.
E moj drug
MIGRANTI iz METROPOLE!
Ne znam šta da mislim o smjeni trenera. Razumijem da smo u **** do guše, razumijem da nam je većina igrača limitirana do bola, nemamo kvaliteta niti vođe na terenu, imamo hejbet dušmana u i oko kluba itd. Ono što ne razumijem je da ne staviš na klupu sve igrače koje možeš staviti, što ponižavaš Bekrića na proslavi 100 godina iako je on za Želju ipak uradio što Tomo neće za svog života. Ne razumijem zbog čega dovodiš igrače iz Hrvatske koji po dosada pokazanom nisu ništa bolji od naših juniora, niti razumijem zbog čega pokazuješ aroganciju prema pitanjima koja ti se ne sviđaju. Ali ono što znam, ako već tonemo, hiljadu puta mi je draže da tonemo s bratom Sabljom nego s nekim kojeg Željo niti interesuje niti ga poštuje.
Samo Željo!
- Meraak1921
- Kontakt:
Ja sam misljenja da Tomo treba ostati, uzimajuci u obzir kakvu ekipu ima, sljedeca je utakmica jako bitna, eh ako tu kiksa, bice previse pritiska od strane navijaca i slijedi mu noga. Pa ako treba da tonemo, nek to bude sa Sabljom koji voli previse ovaj klub, halal bilo
https://spo.rt1.****/**/fudb ... ica-693369
Danas se u medijima pojavila informacija da bi Željezničar u narednim danima mogao dobiti novog trenera.
Nakon odlaska Edisa Mulalića iz crnogorskog Dečića, sve glasnije se špekuliše da bi upravo on mogao zamijeniti Tomislava Ivkovića.
Informaciju u kojoj se kaže da su uspostavljeni kontakti sa trenerom, pokušali smo provjeriti u klubu sa Grbavice odakle smo dobili sljedeći odgovor.
"Tekst koji je objavljen je neistinit i dodatni pokušaj da se naruši atmosfera u ekipi i u Klubu. Demantujemo bilo kakve kontakte sa drugim trenerima jer gospodin Ivković ima apsolutnu podršku Kluba", kratko i jasno su nam rekli iz FK Željezničar.
Željezničar u nedjelju u okviru 11. kola Premijer lige BiH igra protiv Leotara iz Trebinja.
Poruka za dušmane, strane a i domaće........
Danas se u medijima pojavila informacija da bi Željezničar u narednim danima mogao dobiti novog trenera.
Nakon odlaska Edisa Mulalića iz crnogorskog Dečića, sve glasnije se špekuliše da bi upravo on mogao zamijeniti Tomislava Ivkovića.
Informaciju u kojoj se kaže da su uspostavljeni kontakti sa trenerom, pokušali smo provjeriti u klubu sa Grbavice odakle smo dobili sljedeći odgovor.
"Tekst koji je objavljen je neistinit i dodatni pokušaj da se naruši atmosfera u ekipi i u Klubu. Demantujemo bilo kakve kontakte sa drugim trenerima jer gospodin Ivković ima apsolutnu podršku Kluba", kratko i jasno su nam rekli iz FK Željezničar.
Željezničar u nedjelju u okviru 11. kola Premijer lige BiH igra protiv Leotara iz Trebinja.
Poruka za dušmane, strane a i domaće........
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 17 gostiju.