Ma ja mislim da Ahmet nije losiju tekmu odigro od dolaska u Sarajevo, ni jednu loptu nije sacuvao i ono sto je kao primio, kasno je odigravo i ljudi vec zatvorili sve rupeDonerKebab je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:39Kovacevic 5,5
Hole 5
Milicevic 7,5
Dupe 7
Salcin 6,5
Djokanovic 7
Oremus 8
Rahman 7
Tatar 7
Juka 6
Ahmet 6,5
Vinklo 6
Direktor 4
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- belosevic23
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da je kako izvuci ta dva mjesta koja vode direktno u play off
Oremuš pa i Đokanović su došli do izražaja jer je bio drugacijo pristup. Nema cekanja, nema pustanja. Napadaj ujedaj a momci su to znali raditi i znaju samo u 3 tekme Lige smo mi igrali defanzivno, cuvanje lopte itd.
JURIŠ
Ja bih smo da dodam da smo i Prosle godine propustili sanse jer je dva zadnja vezna nogirao a onda je tu Velkoski igrao. Prosle godine bi Bate-a izbacili.Pantelija je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:39A sto ste vi toliko "zaljubljeni" u likove i djela?
Znaci ako neko nesto dobro uradi nekad, omsa moze da se zajebava 10 godina al cim ga kritikujes ide " znas li ti kako je on onsa to dobro ..."
Ja kad idem na posao svaki dan moram raditi. Ako 3 dana sjedim i necu da radim dobijem otkaz.
Ljudi sasvim logicno i vrlo tacno iznose stavove i u pravu su.
EMIR HADZIC je glavni krivac za ovo. Jednostavno, imao si historijsku sansu, znao si da ti fali bek i napadaac od MAJA mjeseca, danas je 9. Mjesec skoro sto je 4 mjesec za koja ti kao SD nisi sposoban da dovedes napadaca i beka.
Ove odbrane Emira ko nam nije dao pare i sl su za malu djecu. Nije dosao Fatos 3 dana u sarajevu da hrani golubove. Nije Anel hadzic u cetvrtak navece spakovao sebe i zenu a u petak u podne raspakovao jer je trazio 20.000 kako je pusteno u mahalu.
Veceras mi da smo imali napadaca, jer kao sam jos zimus rekao Ahmetovic ne moze vise, mi bi ove razmonturali. Nase akcije su padale jer nas napadac nije radio svoj posao, uzasno se kretao, nije dobio ni jedan skok i nije odigrao ni jedan jedini dupli pas (3 pokusao sva tri prodao loptu).
Dominiras 2 godine ligom i umjesto da sa dva pojacanja dignes ekipu na level iznad, ti nabacis 20 kila i ganjas sudiju po terenu. Ocito da za nesto vise i bolje igrace treba neko sa boljim vezama i vizijom. Emir je do jednog levela bio dobar ocito da se uspavao. A na poslu nema spavanja, pogotovo kad dobijes ovakvu situaciju!
Prosle godine nam je takodje napadac falio.
Ove godine je jos i idealni ja situacija nego prosle i opet lik usere prelazni rok kad nam najvise treba.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne znam kako imate snage nakon ovakvog poraza - kradje nekog optuživati ili se medjusobno svadjati.
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Sa Uscuplicom smo igrali najljepsi nogomet i najhrabriji ,to sto on nece da ozbiljno se uhvati posla i izganja licencu to je druga stvar ,Atromitos pregazio ofanzivnim pristupom napao Borusiju ,Marinovic je 5 posto napredak u odnosu na Musemica po meni ,ako hoces trenera za nesto vise (evropu)moras ozbiljne pare dati ,onaj iz Dinama je slobodan ali mi nemamo te pare da ga placamo i do tada cemo se svake godine nervirati oko ovakvih stvari koje nam se dogadjaju 15 godina gotov..Disperadun je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:38Igra stvarno na vrhunskom nivou i Vinkova taktika i sve. Al dzaba kad neće neće. Ko god tjera upravu i Vinka nije dobar u glavu po meni. Svi takvi i zaslužuju samo Husrefa legendu za trenera i da se smijenjuju Uščuplić i Čala.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Kakve ublehe i mrzitelji pisu ma forumu pa ovo je odron.
Puna podrška Sabrini za ovaj istup. Samo popit cemo ozbiljnu kaznu ako se naši nisu pojavili na presici.
Samo naprijed Saraj'vo!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Samo ignorisati i to je to.. takvih ce uvijek biti.. jedva su cekali porazKockoglavi je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:50Kakve ublehe i mrzitelji pisu ma forumu pa ovo je odron.
Sad glavu gore, hrabro u EL..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Volim igrace...volim Vinka...volim upravu i Sabrinu.Kockoglavi je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:50Kakve ublehe i mrzitelji pisu ma forumu pa ovo je odron.
Organski me mogu podnijeti Emira Hadzica koji vise nije level za SD Sarajeva. Do prije 2god je bio vise nije....sta tebi nije jasno???
Zadnja izmjena: ado-hz, dana/u 26 avg 2020, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
Svaka čast momcima. Sudijama sve najgore. Volim te Sarajevo.
Sarajevo,Horde,Bog i Carsija
Miličević i Oremuš večeras podjednaki.
Iskreno se nadam kosmičkoj pravdi, karmi, nafaki kako god pa da nam se vrati u EL ovo vecerasnje i dobra igra i zakidanje. Samo Emir imaš malo vremena, niko nije nezamjenjiv. Imap priliku za popravni, zbavi kakvog napadača uradi nešto da se izvuces.
JURIŠ
Gledaj Dinama, evo braćo ovo je ono što mi nemamo, gledaj mentaliteta
70 minuta s igračem manje igrali, izvukoše penale, Cluj imo penal za prolaz, fulaše i prodje Dinamo
Pa kad ću ja dočekat da moj klub ovako prodje nekog, e bože bože
70 minuta s igračem manje igrali, izvukoše penale, Cluj imo penal za prolaz, fulaše i prodje Dinamo
Pa kad ću ja dočekat da moj klub ovako prodje nekog, e bože bože
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Užas...Kockoglavi je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:50Kakve ublehe i mrzitelji pisu ma forumu pa ovo je odron.
Momci su se borili, dali su koliko su mogli.. a za sudije se nema sta govoriti.. ovako nesto se NE SMIJE desavati.. nevjerovatno stvarno..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Jel vakat biti yebeni domacin u evropi, bar da ne putujemo u pichku materinu negdje...
Valjalo je proputovati u 7 dana sve ovo, i odigrati ovakvu tekmu... Svaka cast...
Valjalo je proputovati u 7 dana sve ovo, i odigrati ovakvu tekmu... Svaka cast...
Sudija, da Bog da kuci ne dosao!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.