Neka mole boga da bude kise u nedelju

Moderator/ica: rio_Ferdy88
baksuz ?miki_92 je napisao/la:postoji jos veci baksuz u svijetu motosporta, a zove se Dani PedrosaClaus je napisao/la:Ybg, ne znam sportistu koji je imao više nesreće i pehova u karijeri od Alonsa. Koliko puta mu je titula izmicala u posljednjim utrkama, to je nevjerovatno. Definitivno čovjek koji je zaslužio da se makne s brojke od 2 titule. Izvrstan vozač, jedan od najboljih ikada, ali jednostavno nema sreće. Ipak, vjerujem u njega i Ferrari. Mogu oni to.
reci da je Pedrosa nesposoban je blasfemija, ali istina je da mu fali ono "nesto" da postane prvak (cime me iz sezone u sezonu sve vise nervira, mada ni ne navijam za njega)Italia je napisao/la:baksuz ?miki_92 je napisao/la: postoji jos veci baksuz u svijetu motosporta, a zove se Dani Pedrosa
Stoner dodje i osvoji titulu ko od sale
Marquez je dosao i vozi prvu sezonu u motogp i dobre su sanse da osvoji titulu
nije to druze baksuzluk, to je nesposobnost.. a inace i Kimija je pratilo opasno dok je bio u Mclarenu, sad se bolid kvari, sad prespor i dominacija Ferrarija, a cim je otisao u Ferrari Mclaren postaje jaci
Johny je napisao/la:Kakav je doktor ovaj Alonso to je nevidjeno.
Steta zaista sto vozi u ovoj olupini od bolida inace su titule garancija.
Nevjerovatno kakvog vozaca imaju!darker10 je napisao/la:Nema,opet lose kvalifikacije odlucise,a i da je Alonso bio bolje plasiran tesko da bi nesto uradio.Nevjerovatno je kakav bolid ima Red Bull.
Posjedni tog vozaca u ovakav Ferrari na deveto mejsto startnog grida pa bi vidili sta bi uradio.muXmania je napisao/la:Nevjerovatno kakvog vozaca imaju!darker10 je napisao/la:Nema,opet lose kvalifikacije odlucise,a i da je Alonso bio bolje plasiran tesko da bi nesto uradio.Nevjerovatno je kakav bolid ima Red Bull.
eto Alonso je manje talentovan vozac :S ovo sto je sad Vettel isto je Alonso bio u Renaultu - dok je bio onaj plavo-zuti RenaultmuXmania je napisao/la:Nevjerovatno kakvog vozaca imaju!darker10 je napisao/la:Nema,opet lose kvalifikacije odlucise,a i da je Alonso bio bolje plasiran tesko da bi nesto uradio.Nevjerovatno je kakav bolid ima Red Bull.
evo ti twitter od Srdjana Ercega (prije nego sto pocnes covjeka kritikovati znaj da mu ovo nije primarni sport, covjek je ekspert za MotoGP)collector je napisao/la:imal kakav email ili neko cudo da se ovim komentatorima sportklub posalje kakva edukativna poruka, pun mi ih je **** vise...pozdrav
a kakav je to bolid Ferrarija? stvarno mi nije jasno na sta se ovdje zali, Raikkonen sa svjezim gumama nije mogao da se priblizi Massi - MASSI , a kamoli da ga prestigne.. dok taj "Ferrari" kojeg ima Alonso bez ikakvih problema na pravcu uzeo i Mercedesa i Mclarena i jednog Red Bulla..darker10 je napisao/la:Posjedni tog vozaca u ovakav Ferrari na deveto mejsto startnog grida pa bi vidili sta bi uradio.muXmania je napisao/la:Nevjerovatno kakvog vozaca imaju!darker10 je napisao/la:Nema,opet lose kvalifikacije odlucise,a i da je Alonso bio bolje plasiran tesko da bi nesto uradio.Nevjerovatno je kakav bolid ima Red Bull.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.