FK Rudar Prijedor

braco
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la braco » 10 nov 2015, 23:58

Super, hoćemol i mi sad počet skandirat Naser Orić na stadionima? Normalno da ne, jer ni njemu ni Mladiću nije mjesto na sportskim utakmicama.

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 11 nov 2015, 00:06

braco je napisao/la:Super, hoćemol i mi sad počet skandirat Naser Orić na stadionima? Normalno da ne, jer ni njemu ni Mladiću nije mjesto na sportskim utakmicama.
Pa to je na vama... ;)

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 11 nov 2015, 00:20

Vastecija_GSE je napisao/la:
braco je napisao/la:Super, hoćemol i mi sad počet skandirat Naser Orić na stadionima? Normalno da ne, jer ni njemu ni Mladiću nije mjesto na sportskim utakmicama.
Pa to je na vama... ;)
Ne, to je do svake osobe koja ima gram mozga. Na utakmice se ide da pratiš svoj klub, da zaboraviš na neke probleme u životu (pa makar ti i taj klub loše igrao),a ne da nekakvi majmuni me svojim skandiranjem podsjete na oduzetu mladost i osobe koje je većina nas izgubila. Ok vašim navijačima je Ratko heroj i tu ja ne mogu ništa, ali nek mi neko objasni koja je povezanost Ratka sa jednim sportskim događajem.Da se razumijemo.ne podržavam isticanje političkih stvari na utakmicama, ni sa jedne ni sa druge strane.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 11 nov 2015, 00:40

A ko skandira 'Naser Oric'?
Jako losa i nepromisljena replika. Klasicne izvlaukse 'nismo mi i oni su', a opet pogresno. Mozga bez
No dobro, treba reci ovo: navijacka skupina koja u centar paznje dolazi iskljucivo zbog pogrdnog, uvrijedljivog navijanja je sramotna grupa. Zapravo, postavlja se pitanje da li doticni neobrazovani čobani sa tribine i smatraju sebe nekom navijackom grupom?
Neke jake pjesme koje ne ukljucuju politicke, vojne licnosti? Neka jaka gostovanja, jake koreografije koje ne sadrze pomenute licnosti :?:
Ili se prije utakmice onako okupe, pa ajmo isprovocirati one sto nam o glavi rade?
Da se kakvi intektualci okupe i pocnu velicati covjeka koji ce biti osudjen za ratni zlocin (moras biti teski laik da sumnjas u ovo), mene bi donekle iznerviralo, ali kad to radi skupina momaka koji imaju vise godina uvjetne nego zavrsenih razreda obrazovanja, onda me ne dotice vala.

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 11 nov 2015, 00:53

Kajzer10 je napisao/la:A ko skandira 'Naser Oric'?
Jako losa i nepromisljena replika. Klasicne izvlaukse 'nismo mi i oni su', a opet pogresno. Mozga bez
Prijatelju, ako nadjes negdje to sto si napisao u mojim komentarima onda se ja izvinjavam i povlacim sve sto sam rekao. Ja sam samo navodio one koji su pisali o zlocincima. O tome da li je tome tu mjesto ili ne pisao sam samo kad sam pitao gdje to pise, tacnije sta to pise u statutu bilo koje fudbalske organizacije. Naravno da tome nije mjesto na ovakvim priredbama ali meni se cini da se o tome i nije polemisalo. Nego samo o tome da mi nismo dobrodosli, i da se pokazu misici u Sarajevu. Toliko o tome. :wave:

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 11 nov 2015, 05:08

Addict je napisao/la:U Kakanj uopste niste dobrodosli ni vi ni vas klub.

Malo bih te ispravio sa ovom tvojom nepromisljenom izjavom jer se poistoivjecujes sa onim koji i hoce da prave tenzije .U Kakanj je uvijek dobrodosao svako ko respektuje I postuje domacina .Ako dodje I pocne da prosipa silu I nekulturu onda je to drugo treba ga I ispratiti na taj nacin ,ali svako je dobro dosao I taj klub I igraci ne slazu se sa tim olosem ili bar vecina igraca .Tako da ta izjava da nisu dobro dosli samo steti imidzu Crvene Legije .Nemoj se spustat na nivo domorodaca .

Addict
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la Addict » 11 nov 2015, 08:44

kakanjac62 je napisao/la:
Addict je napisao/la:U Kakanj uopste niste dobrodosli ni vi ni vas klub.

Malo bih te ispravio sa ovom tvojom nepromisljenom izjavom jer se poistoivjecujes sa onim koji i hoce da prave tenzije .U Kakanj je uvijek dobrodosao svako ko respektuje I postuje domacina .Ako dodje I pocne da prosipa silu I nekulturu onda je to drugo treba ga I ispratiti na taj nacin ,ali svako je dobro dosao I taj klub I igraci ne slazu se sa tim olosem ili bar vecina igraca .Tako da ta izjava da nisu dobro dosli samo steti imidzu Crvene Legije .Nemoj se spustat na nivo domorodaca .
Sta je tebi ba? Skandiraju Ratko Mladic i treba da budu dobrodosli? Jesi normalan ti? Da im iznesemo pive i kafu? Da stavimo kokarde i sajkace? Meni nisu dobrodosli i nikad nece ni biti. Ko im zeli dobrodoslicu nek im izadje u susret i doceka.

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 11 nov 2015, 11:40

Sta je tebi ba? Skandiraju Ratko Mladic i treba da budu dobrodosli? Jesi normalan ti? Da im iznesemo pive i kafu? Da stavimo kokarde i sajkace? Meni nisu dobrodosli i nikad nece ni biti. Ko im zeli dobrodoslicu nek im izadje u susret i doceka.[/quote]

Ma dobro do tebe je kako se ti osjecas ali ti sto skandiraju su bolesnici I pacenici I oni sigurno nece ni doc u Kakanj ili igdje drugo.To su kukavice koje se osjecaju jacim kad su u coporu.Bez obzira na sve to je tvoj izbor kako ces da reagujes ali moj je stav da se nebi spustao na nivo nekih psihopata koje mogu samo da laju I kevcu .Ne mislim da tuk na utuk vodi icemu.Ipak kazem to je tvoje pravo da se osjecas kako se osjecas .Ipak mislim da veci dio CL ne djeli tvoje misljenje .Nije u redu to skandiranje I vracanje na staro ,ali ko je taj Ratko Mladic gdje je sada sta radi osim sto je proglasen ratnim zlocincem.Nije jedini ne sekiraj se bilo ih je mnogo I u bilo kom ratu svasta se radi I malo je normalnih .

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 11 nov 2015, 12:36

Ja mislim da igraci Rudara nece smjeti izaci na teren ipak crvena legija je jako opasna navijacka grupa, mozda nasi igraci povedu Pujdu sa sobom (psa koji je usao na teren protiv Zelje), cisto onako da se zastite od crvene legije jer stvarno sam cuo da je to opasna navijacka grupa, evo primjera uzeglim paprikama (navijacima) iz Velike Obarske su oteli kokice za vrijeme jedne kup utakmice... Aj bolan mars sa teme FK Rudar, niko nikad nije cuo ni za vas ni za vas seljacki klub.
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 11 nov 2015, 12:54

Dje ste gradjani nismo Vas prepoznali, nego lagano se nabijte nogom u zicugu i igrajte po krompiristima kako ste i navikli ;)

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 11 nov 2015, 13:19

Mislim da vam je glupa rasprava iz razloga sto ovdje na temi Rudara nisu momci koji su skandirali to ime na utakmicama. Ne treba da se zbog sakice klosara sve stavlja u isti kos, ima u Prijedoru i normalnih ljudi koji to ne podrzavaju (iako su manjina). Sa ovakvim problemima se oni trebaju zamarati jer ce ih ponavljanje ovakvih ispada kostati a vjerovatno ako se ponovi da ce pored para biti oduzeti i bodovi a i navijaci navlace na sebe mete gdje god da krenu. Licno nemam nista protiv srba, hrvata, muslimana, crnih, bijelih, zutih ljudi koji zive u BiH, samo mi smetaju smecari koji velicaju vise drugu drzavu od svoje. LP

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 11 nov 2015, 14:07

Prijedor je napisao/la:Ja mislim da igraci Rudara nece smjeti izaci na teren ipak crvena legija je jako opasna navijacka grupa, mozda nasi igraci povedu Pujdu sa sobom (psa koji je usao na teren protiv Zelje), cisto onako da se zastite od crvene legije jer stvarno sam cuo da je to opasna navijacka grupa, evo primjera uzeglim paprikama (navijacima) iz Velike Obarske su oteli kokice za vrijeme jedne kup utakmice... Aj bolan mars sa teme FK Rudar, niko nikad nije cuo ni za vas ni za vas seljacki klub.
Zato je za vas cuo, i zato necete nikad vise prismrdit premijer ligi.

Addict
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la Addict » 11 nov 2015, 14:10

kakanjac62 je napisao/la:Sta je tebi ba? Skandiraju Ratko Mladic i treba da budu dobrodosli? Jesi normalan ti? Da im iznesemo pive i kafu? Da stavimo kokarde i sajkace? Meni nisu dobrodosli i nikad nece ni biti. Ko im zeli dobrodoslicu nek im izadje u susret i doceka.
Ma dobro do tebe je kako se ti osjecas ali ti sto skandiraju su bolesnici I pacenici I oni sigurno nece ni doc u Kakanj ili igdje drugo.To su kukavice koje se osjecaju jacim kad su u coporu.Bez obzira na sve to je tvoj izbor kako ces da reagujes ali moj je stav da se nebi spustao na nivo nekih psihopata koje mogu samo da laju I kevcu .Ne mislim da tuk na utuk vodi icemu.Ipak kazem to je tvoje pravo da se osjecas kako se osjecas .Ipak mislim da veci dio CL ne djeli tvoje misljenje .Nije u redu to skandiranje I vracanje na staro ,ali ko je taj Ratko Mladic gdje je sada sta radi osim sto je proglasen ratnim zlocincem.Nije jedini ne sekiraj se bilo ih je mnogo I u bilo kom ratu svasta se radi I malo je normalnih .[/quote]

Nisam ja rekao da cu ja ista da uradim. Nisam ja taj koji ce to da radi i potpuno si upravu da se ne treba spustati na nivo neandertalaca. Samo kazem ne treba im pruzati dobrodoslicu nikakvu. Izvizdat od pocetka do kraja, polomit noge na terenu, ovi alkohol bojsi ionako ne smiju dalje od granica sumske i to je to. A dobice po prknu od nekog sigurno, doci ce sve na svoje.

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 11 nov 2015, 14:56

kako ćemo dobiti kad ne idemo nigdje gdje opasno :njanjanja:

High

Post Postao/la High » 11 nov 2015, 16:26

Nego, ko je pisao saopštenje? Todor Dutina? Kakav poraz čovječanstva! :crazy:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 11 nov 2015, 16:26

Vastecija_GSE je napisao/la:
sarajlija je napisao/la: Pravis se lud jel????
Ja? Ne! Ja sam cak mnogo vise shvatio iz tog posta nego vecina vas. Samo pitam sto... :wave:
Slusaj me balavac ovdje zavrsavamo svaku diskusiju nisam raspolozen za tebe posto vidim da ti je nesto smijesno jer bojim se ako nastavimo nece na dobro, u rs ce te vi zavrsiti toliko bez citiranja !
04.10.2009 !!

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 11 nov 2015, 20:33

Prijedor je napisao/la:Ja mislim da igraci Rudara nece smjeti izaci na teren ipak crvena legija je jako opasna navijacka grupa, mozda nasi igraci povedu Pujdu sa sobom (psa koji je usao na teren protiv Zelje), cisto onako da se zastite od crvene legije jer stvarno sam cuo da je to opasna navijacka grupa, evo primjera uzeglim paprikama (navijacima) iz Velike Obarske su oteli kokice za vrijeme jedne kup utakmice... Aj bolan mars sa teme FK Rudar, niko nikad nije cuo ni za vas ni za vas seljacki klub.
a ko je cuo za vas...smetljarski klub koji nikad vise nece igrati pl. Crvena Legija barem ode na sva gostovanja a vi smetljari nigdje dalje od smrdljivog ratkovog supka. J.... te rudare .... :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 11 nov 2015, 20:38

sarajlija je napisao/la: Slusaj me balavac ovdje zavrsavamo svaku diskusiju nisam raspolozen za tebe posto vidim da ti je nesto smijesno jer bojim se ako nastavimo nece na dobro, u rs ce te vi zavrsiti toliko bez citiranja !
Izvini metuzalem... :silent:

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 12 nov 2015, 08:56

Vama stvarno nema pomoci.Toliko ironije I seljakluka I nekulture pa to je nevidjeno .Cuj seljacki klub .Pa vama kroz grad jos idu zaprezna kola I traktori de se malo saberi .

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 12 nov 2015, 09:41

kakanjac62 je napisao/la:

Vama stvarno nema pomoci.Toliko ironije I seljakluka I nekulture pa to je nevidjeno .Cuj seljacki klub .Pa vama kroz grad jos idu zaprezna kola I traktori de se malo saberi .
Prijedor je selo i uvijek ce biti... :lol:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Balorda, lev77, svrakino1921 i 15 gostiju.