A gdje ce Messi u tom slucaju??CRNI_SA je napisao/la:nadam se da ce najbolje desno krilo svijeta pojacati barcu a ne real mandarinu tamo ce propasti djabe
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
ne znam gdje ste culi ovo za Navasa...samo dezinformacija... 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma moze Navas igrati i lijevo
Mada bi ja najvise volio da nam dodje Silva.
-Ovih dana se vrti pitanje,da li je zaista Busquets dobar za prvi tim Barce
-Higuain : "Barca is the best team in the world"
-I evo Ronaldo Messia ne svrstava ni medju 3 najbolja igraca na svijetu
-Danas je odrzan trening,nakon sto je juce otkazan zbog toga sto su kasno doletjeli u Barcelonu.

Mada bi ja najvise volio da nam dodje Silva.
-Ovih dana se vrti pitanje,da li je zaista Busquets dobar za prvi tim Barce
-Higuain : "Barca is the best team in the world"
-I evo Ronaldo Messia ne svrstava ni medju 3 najbolja igraca na svijetu

-Danas je odrzan trening,nakon sto je juce otkazan zbog toga sto su kasno doletjeli u Barcelonu.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Pise seSaurman je napisao/la:ne znam gdje ste culi ovo za Navasa...samo dezinformacija...

Catalan sports paper ‘Sport’ report that Sevilla FC winger and Spanish international Jesus Navas (24) is in the radar of European Champions FC Barcelona. Navas, who has become a top level footballer for all purposes, is reportedly attracting interest from some of the best clubs in Europe.
Jesus Navas, who has an existing contract with Sevilla until 30 June 2012, is a youth product of Sevilla’s academy and has been with the club since he was 15.
Navas has apparently impressed the Barca staff with his undeniable class, privileged physique, generosity in the effort, his ability to provide assists and his eye for goal, all of which have recently earned him a place in the Spanish national team.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ne znam vjeruj,ali spominje se ovih dana to.Saurman je napisao/la:ne znam gdje ste culi ovo za Navasa...samo dezinformacija...
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Čestitke košarkašima.Pao je i Panatenaikos u sred Atine i tako će Barca najvjerovatnije biti prva u grupi. 

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
znam samo da su opasno zagrizli za Di Mariu..samo mi je malo cudno..za bilo kojeg igraca ako je Barsa zainteresovana takođe je i Real...nidjo_barca je napisao/la:Ne znam vjeruj,ali spominje se ovih dana to.Saurman je napisao/la:ne znam gdje ste culi ovo za Navasa...samo dezinformacija...

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Higuain: “Barca is the best team in the world”
Real Madrid forward Gonzalo Higuain, 22, has recognised the achievements of his club’s greatest rivals FC Barcelona. Interviewed for TV show Intereconomia, the Argentina international revealed his thoughts on who exactly is the best team in the world right now.
“Currently Barca is the best team in the world. Even though Real Madrid is the best team in history, Barcelona is currently the best in the world, much as I regret to say it.”
He went on to reveal which player he believes to be the best in the world at the moment, with his Argentina teammate earning the praises of Madrid’s current leading goal-scorer. “People like who they like but for me Messi, like it or not, is the best in the world. He won the Golden Ball award, and the best player award from FIFA so right now he is the best player in the world.”
Despite such high praise for the team from Catalunya and its leading star Higuain did state that Madrid’s squad is “spectacular,” and he hopes “to finish the season with titles still at stake.”
http://www.totalbarca.com/2010/news/hig ... more-23027
Real Madrid forward Gonzalo Higuain, 22, has recognised the achievements of his club’s greatest rivals FC Barcelona. Interviewed for TV show Intereconomia, the Argentina international revealed his thoughts on who exactly is the best team in the world right now.
“Currently Barca is the best team in the world. Even though Real Madrid is the best team in history, Barcelona is currently the best in the world, much as I regret to say it.”
He went on to reveal which player he believes to be the best in the world at the moment, with his Argentina teammate earning the praises of Madrid’s current leading goal-scorer. “People like who they like but for me Messi, like it or not, is the best in the world. He won the Golden Ball award, and the best player award from FIFA so right now he is the best player in the world.”
Despite such high praise for the team from Catalunya and its leading star Higuain did state that Madrid’s squad is “spectacular,” and he hopes “to finish the season with titles still at stake.”
http://www.totalbarca.com/2010/news/hig ... more-23027
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
pique produzio ugovor do 2015 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
i jos jedan od dobrih poteza uprave....CRNI_SA je napisao/la:pique produzio ugovor do 2015
- -Barcelona-
- Kontakt:
Barcelona kupila "korejskog Messija"
Sheng Ho Park, 13-godišnje nogometno čudo od djeteta iz Južne Koreje, potpisao je stipendijski ugovor s FC Barcelonom...
Katalonski je klub u borbi za mladog supertalenta pobijedio mnoge velike europske klubove, među kojima i madridskog Reala.
U svojoj je domovini Ho etiketiran kao "korejski Messi", te je već potpisao svoj prvi sponzorski ugovor, i to s Nikeom. Skaute Barcelone impresionirao je na jednom turniru prošle sezone, te su ga naručili na trening u Ciutat Esportivi, trening-kampu Barcelonine nogometne akademije.
Tamo je mladi napadač trenirao nekoliko posljednjih dana frapirajući trenere svojom vještinom. Barcelonski dnevnik Sport tvrdi da su u Barçinoj nogometnoj akademiji skloni stavu da takav potencijal u klubu nisu imali posljednjih nekoliko godina.
Vjerojatno su htjeli reći - od vremena Lea Messija, koji je iz Argentine, točnije iz Rosarija, stigao također kao 13-godišnji dječak.
Sheng Ho Park, 13-godišnje nogometno čudo od djeteta iz Južne Koreje, potpisao je stipendijski ugovor s FC Barcelonom...
Katalonski je klub u borbi za mladog supertalenta pobijedio mnoge velike europske klubove, među kojima i madridskog Reala.
U svojoj je domovini Ho etiketiran kao "korejski Messi", te je već potpisao svoj prvi sponzorski ugovor, i to s Nikeom. Skaute Barcelone impresionirao je na jednom turniru prošle sezone, te su ga naručili na trening u Ciutat Esportivi, trening-kampu Barcelonine nogometne akademije.
Tamo je mladi napadač trenirao nekoliko posljednjih dana frapirajući trenere svojom vještinom. Barcelonski dnevnik Sport tvrdi da su u Barçinoj nogometnoj akademiji skloni stavu da takav potencijal u klubu nisu imali posljednjih nekoliko godina.
Vjerojatno su htjeli reći - od vremena Lea Messija, koji je iz Argentine, točnije iz Rosarija, stigao također kao 13-godišnji dječak.
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- -Barcelona-
- Kontakt:
jel zna neko hoce li hayat veceras prenosti barcu 

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- nidjo_barca
- Kontakt:
Nece,sutra prenose Atl.Madrid-Valencia-Barcelona- je napisao/la:jel zna neko hoce li hayat veceras prenosti barcu
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Aferimnidjo_barca je napisao/la:Nece,sutra prenose Atl.Madrid-Valencia-Barcelona- je napisao/la:jel zna neko hoce li hayat veceras prenosti barcu

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Malaga dobro igra u zadnje vrijeme.U posljednjih 14 utakmica imaju samo jedan poraz,cak 7 nerijesenih.
Nadam se da cemo pobijediti ako Bog da.
VISCA BARCA !
Nadam se da cemo pobijediti ako Bog da.
VISCA BARCA !
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Za 10 minuta na aransportu! Nadat je se utakmici bez trauma .. 

AMAR OSIM
- -Barcelona-
- Kontakt:
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ufff,onako, i nije lose,ali mora ovo bolje.Fulili smo mnogo sansi,ima tu rupa u odbrani Malage.
Nadam se boljoj igri u drugom poluvremenu i da pobijedimo ako Bog da.
Nadam se boljoj igri u drugom poluvremenu i da pobijedimo ako Bog da.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Bunker Malage i odmah je teže igrati...Imali smo par šansi al eto 0:0 završi prvo.Očekivati je da ćemo proraditi u drugom dijelu. 

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
preko cega vi gledate
imal ko kakav link za tekmu da gledam drugo poluvrijeme
imal ko kakav link za tekmu da gledam drugo poluvrijeme
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.