Mladi košarkaški talenti

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

albiongate
Kontakt:

Re: Mladi košarkaški talenti

Post Postao/la albiongate » 19 mar 2011, 02:57

145 ovi su nenormalni. :lol: :lol: :lol:

Izgleda da sam postao glavni skaut KSBIH za SAD i Sloveniju. Recite Mahmutovicu da jos uvek cekam platu. :mrgreen:
Jos uvek primetujem ogroman broj gresaka kada su klubovi u pitanju. Svaki ozbiljan skaut moze komotno skinuti 110 imena sa te liste za 2 minuta. Verovatno je neki zavisnik napravio taj spisak jer je nerealno je ocekivati da neki od navedenih se pojave na pripremama. Ne znam koju drogu koristi covek, ali je opaka.

[youtube][/youtube]

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 21 mar 2011, 02:15

Ne znam koji si ti od ovih, ali brate dragi ,bez uvrede, svi ste mnogo ružni.

edinjo-vg
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-vg » 21 mar 2011, 10:56

gdjesi brad pitt..

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 21 mar 2011, 14:35

Begonja je napisao/la:Ne znam koji si ti od ovih, ali brate dragi ,bez uvrede, svi ste mnogo ružni.
e nek si nam ti lijep... :mrgreen: ... ja sam ti drugi red peti dzep :mrgreen:

ps. REALWAY SE PLASIRAO u LIGU 6 , DOBILI 102:78 NETSE... :lol:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 21 mar 2011, 15:42

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Begonja je napisao/la:Ne znam koji si ti od ovih, ali brate dragi ,bez uvrede, svi ste mnogo ružni.
e nek si nam ti lijep... :mrgreen: ... ja sam ti drugi red peti dzep :mrgreen:

ps. REALWAY SE PLASIRAO u LIGU 6 , DOBILI 102:78 NETSE... :lol:
104 : 80..

Vukovic 23, Dzafic 21, Residovic 19..
Solidan je bio i Guzonjic, dok je Srdjan totalno podbacio, i dobio onu tehnicku pri dvocifrenoj prednosti Bosne...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 21 mar 2011, 18:34

Odakle ti statistika ?

Lale
Kontakt:

Post Postao/la Lale » 23 mar 2011, 12:10

A zasto nije napisao statistiku igraca Netsa (koji osnovan prije dvije godine a vec drgu godinu zaredom idu na federalno takmicenje).Momci su strasni kao ekipa....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 mar 2011, 12:24

HZ_ilidzaa je napisao/la:Odakle ti statistika ?
Na pravom mjestu u pravo vrijeme :lol: :lol: :lol: :lol:

Prvo kolo Lige 6 za juniore donosi derbi u kojem dolazi Siroki, a kadeti idu u Vlasenicu..

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 mar 2011, 12:28

Lale je napisao/la:A zasto nije napisao statistiku igraca Netsa (koji osnovan prije dvije godine a vec drgu godinu zaredom idu na federalno takmicenje).Momci su strasni kao ekipa....
Obicni fudbaleri (kako moj jedan veliki prijatelj kaze), plus vodjeni sa covjekom koji nije prestao da galami citavu utakmicu i trazi od sudija svaki napad da se sviraju koraci Bosni, tri sekunde i slicno :lol: :lol: :lol:

A plus sto su roditelji ili prijatelji kluba stajali iza kosa citavo vrijeme i maltretirali aktere na terenu kao da se igralo u Zenici, a ne u Sarajevu...

Da se razumijemo, ja nemam nista protiv Zenice, ali vidjelo se da je Realway, tj. Bosna mnogo bolja i samo je bilo pitanje trenutka kada ce prelomiti mec..

Ostalo je samo ime.....

eroor
Kontakt:

Post Postao/la eroor » 23 mar 2011, 12:39

neno#4 je napisao/la:
Lale je napisao/la:A zasto nije napisao statistiku igraca Netsa (koji osnovan prije dvije godine a vec drgu godinu zaredom idu na federalno takmicenje).Momci su strasni kao ekipa....
Obicni fudbaleri (kako moj jedan veliki prijatelj kaze), plus vodjeni sa covjekom koji nije prestao da galami citavu utakmicu i trazi od sudija svaki napad da se sviraju koraci Bosni, tri sekunde i slicno :lol: :lol: :lol:

A plus sto su roditelji ili prijatelji kluba stajali iza kosa citavo vrijeme i maltretirali aktere na terenu kao da se igralo u Zenici, a ne u Sarajevu...

Da se razumijemo, ja nemam nista protiv Zenice, ali vidjelo se da je Realway, tj. Bosna mnogo bolja i samo je bilo pitanje trenutka kada ce prelomiti mec..

za sada u oba kluba daleko su igrači od senirskih igrača a već bi trebali da daju velike naznake za seniorsku košarku, mada za BH ligu i to je dovoljno

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 mar 2011, 12:49

eroor je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:

za sada u oba kluba daleko su igrači od senirskih igrača a već bi trebali da daju velike naznake za seniorsku košarku, mada za BH ligu i to je dovoljno
Sta ocekujes od Vukovica, Residovica koji su jos 94...

Marko Vukovic je najveci potencijal od svih igraca, i njemu se mora naci mjesto u seniorskoj ekipi...

Ostalo je samo ime.....

eroor
Kontakt:

Post Postao/la eroor » 23 mar 2011, 13:04

očekujem još više od svih i ne treba ih maziti i razmaziti a pretpostavljam da će ih menadžeri napucati glupostima i početi da od njih prave nešto što može mnogo da im šteti... a dobro znam da je na tim utakmicama već pomenutim bilo predstavnika beobasketa

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 mar 2011, 13:17

eroor je napisao/la:očekujem još više od svih i ne treba ih maziti i razmaziti a pretpostavljam da će ih menadžeri napucati glupostima i početi da od njih prave nešto što može mnogo da im šteti... a dobro znam da je na tim utakmicama već pomenutim bilo predstavnika beobasketa
To uopce nije tajna...
Ali onako kako su se ponijeli Vukovicevi, to se ne moze opisati, ja sam ostao zatecen kada sam cuo...

A momak je jedan od najbolje vaspitanih djecaka koje sam ja u zivotu vidio...

Ostalo je samo ime.....

eroor
Kontakt:

Post Postao/la eroor » 23 mar 2011, 13:32

neno#4 je napisao/la:
eroor je napisao/la:očekujem još više od svih i ne treba ih maziti i razmaziti a pretpostavljam da će ih menadžeri napucati glupostima i početi da od njih prave nešto što može mnogo da im šteti... a dobro znam da je na tim utakmicama već pomenutim bilo predstavnika beobasketa
To uopce nije tajna...
Ali onako kako su se ponijeli Vukovicevi, to se ne moze opisati, ja sam ostao zatecen kada sam cuo...

mada da se ono ni dočepati beobasketa bar njihovi igrači svi imaju klubove i igraju (ne računam one top igrače)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 mar 2011, 15:00

eroor je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
To uopce nije tajna...

mada da se ono ni dočepati beobasketa bar njihovi igrači svi imaju klubove i igraju (ne računam one top igrače)
Koliko znam, bila je prica da je Misko licno dolazio na trening da gleda Vrapca i nije bio zadovoljan onim sto je vidio (na taj dan i repka je igrala kvalifkacije protiv Ukrajine)...Glogovac je Beobasketov, ja zalim i dan danas sto nije on dosao u Bosnu, isto kao ni Djoko, a moglo ga se zavrsiti za duplo manje para, nego sto su prodali Sparsima...

Ostalo je samo ime.....

kingbasket
Kontakt:

Post Postao/la kingbasket » 23 mar 2011, 15:41

vidim da pricate o drzavno pa bi se ukljucio i zamolio da mi neko odgovori kakve je igre celik pruzio na drzavnom ??

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 mar 2011, 15:51

kingbasket je napisao/la:vidim da pricate o drzavno pa bi se ukljucio i zamolio da mi neko odgovori kakve je igre celik pruzio na drzavnom ??
U Sarajevu je Federalno bilo, kadeti su izgubili od Bosne, nisu bili prvi u toj grupi, cini mi se...
A u juniorskom takodje nisu bili prvi jer su Sparsi bili u njihovoj grupi...

Zrijeb je jednoj grupi u juniorskom donio Celik, Slobodu, Sparse, a u drugoj Bosnu, Netse, i Bosnu XXl....Odlican zrijeb za Bosnu, pa su poslije pokusali da prebace Slobodu u Bosninu grupu, ali nije im uspjelo, jer cini mi se da je neka ekipa iz Vakufa otkazala ucesce, tako nesto..

Ostalo je samo ime.....

kingbasket
Kontakt:

Post Postao/la kingbasket » 23 mar 2011, 15:58

neno#4 je napisao/la:
kingbasket je napisao/la:vidim da pricate o drzavno pa bi se ukljucio i zamolio da mi neko odgovori kakve je igre celik pruzio na drzavnom ??
U Sarajevu je Federalno bilo, kadeti su izgubili od Bosne, nisu bili prvi u toj grupi, cini mi se...

Zrijeb je jednoj grupi u juniorskom donio Celik, Slobodu, Sparse, a u drugoj Bosnu, Netse, i Bosnu XXl....Odlican zrijeb za Bosnu, pa su poslije pokusali da prebace Slobodu u Bosninu grupu, ali nije im uspjelo, jer cini mi se da je neka ekipa iz Vakufa otkazala ucesce, tako nesto..
ja sam cuo da celik ide bez 1 igraca iz 1 petorke i da jedan imao 5 penala protiv sparsa, a izgubili su samo 13 razlike koliko sam saznao

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 mar 2011, 16:02

kingbasket je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:

ja sam cuo da celik ide bez 1 igraca iz 1 petorke i da jedan imao 5 penala protiv sparsa, a izgubili su samo 13 razlike koliko sam saznao
Ne moze ici na drzavno, jer se igra Liga 6...
Sparsi su prosli na drzavno, Celik nije...
6 ekipa se takmici...

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.