plus prognozirao bih i kako bi gol postigli naravno iz penala

ipak za pobjedu je bio potreban jos 1 penaltico vise srece drugi put
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Ti si ovo i izbaksuziromessilla je napisao/la:Carlo čuva ovih 1-1. Dobra odluka.

Nema na čemu. Izbaksuzirat ću i protiv Bilbaa, nije nikakav problem.madridist je napisao/la:Ti si ovo i izbaksuziro

Ma ne treba i ovo je dostamessilla je napisao/la:Nema na čemu. Izbaksuzirat ću i protiv Bilbaa, nije nikakav problem.madridist je napisao/la:Ti si ovo i izbaksuziro

sta da kazem svaka budala od novinara je mogla povezati bilo koji klub sa ovim igracem da ovdje pise Barcelona ili Bayern vi bi isto pisaliMotokultivator je napisao/la:
Sta @Drot kaze na ovo

DrotSveti je napisao/la:Pa pisanje spekulacije je tvoj posao. Svakako potkrepljujes svoje informacije nekim niskotiraznim internet magazinom, pa me zaintrigirala tvoja konstatacija
 sa dokazima
  sa dokazima  
Možete samo dobiti Arbelou. :kava:Lillard je napisao/la:Perezu se stare navike vracaju. Dajte Carvajala onda :kava:
anonymousHD je napisao/la:Možete samo dobiti Arbelou. :kava:Lillard je napisao/la:Perezu se stare navike vracaju. Dajte Carvajala onda :kava:

kartona mislim
 kartona mislim  
 ali imaju posjed
   ali imaju posjed  

2 penala, ništa se ne brini.Rajaz je napisao/la:Saće penal u nastavku, ništa se ne brinite.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.