Napokon dobar ubačaj Di Marie.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Problem je u tome što je United ove sezone dobio većinu mečeva nezasluženo. Kod Fergusona se dobijala jedna, eventualno dvije takve utakmice od deset. Vodimo, bitno je to ali cijelu utakmicu gledam kad će ga protivnik zabiti, pogotovo kad igraju bolje.EmirSioux89 je napisao/la:Joj pesimista koji su se skupili ovdje, **** vodimo kako vodimo.Sjetite se kako smo i sa Fergusonom gubili do 90+ pa okrenemo.Moramo neke utakmice i ne zasluzeno dobiti, ne slazem se ni ja sa ovom postavom ali brate bitno mi je trenutno da United pobjedjuje...
Nemoj Bgti Velikog Sir Alexa miješat sa ovim kretenom,ovaj frajer se pogubio ne zna više šta radi nezz kako ga nije stid gledat tugu na terenu koju je on kreiraoEmirSioux89 je napisao/la:Joj pesimista koji su se skupili ovdje, **** vodimo kako vodimo.Sjetite se kako smo i sa Fergusonom gubili do 90+ pa okrenemo.Moramo neke utakmice i ne zasluzeno dobiti, ne slazem se ni ja sa ovom postavom ali brate bitno mi je trenutno da United pobjedjuje...
Poželim da Giggs uđe na teren i uzme svoju 11-ku nazad.Poligon10 je napisao/la:Ja Januzaja ne mogu da gledam
Sve ja to razumijem, u potpunosti se slazem sa tobom.Problem je u tome što se pljuje po Unitedu i priča je takva da bi neki od navijača volili da nam ga Burnley zabije.Ne razumijem svrhu toga, zašto bi volili da izgubimo? Na to sam prvenstveno ciljao.Ni ja se ne slazem ni sa 3-5-2 ni sa Runijem na ovoj poziciji ni sa Di Mariom na poziciji desetke a i igra nam je usredotocena na duge lopte i stvaranje šanse iz prekida.Rooney88 je napisao/la:@Emir
A kada smo to zasluzeno dobili? Pa mi samo dobijamo nekako kilavo i jadno. Ovom igrom u drugom sigurn necemo dobiti. A i sveukupnost je bitna. Ovom igrom SIGURNO necemo biti u top4, pa ovo je dno dna, samo da sada ne krenemo kopati i dublje.
Rooney88 je napisao/la:Ma ne mogu vise, ova spodoba nakonovog poluvremena nema moju podrsku. Otkaz na kraju sezone i to je to. Do
sada sam nekako trpio ali da te Burnley razbije u tvojoj avliji je kap koja je definitivno prelila **** casu. Uzas tokom cijele sezone. Tacno bi ga udavio da mi je pri ruci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.