Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

UnitedWA
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la UnitedWA » 11 feb 2015, 21:35

Joj mogu misliti kladioničara sad kad vide 2 gola dao United, nadaju se Falcao, RvP a vide Smalling 2 gola :urnebes:
Napokon dobar ubačaj Di Marie.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 11 feb 2015, 21:35

Jao bijednika hljeb ih **** vise, ne moze gore od ovoga.

Evo vode ali dzaba. Svaka castvAngelu na ovom centarsutu ali ako cemo ovako bijedno izgledati u drugom onda je samo pitanje trenutka kada cemo primiti gol.

Nemam stvarno rijeci, bijesan sam na LvGa jer je ocigledno da lik radi uzasan posao. Fuj igra, muka je gledati
ovakav United.

BLJAK
BLJAK
BLJAK
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 feb 2015, 21:35

Nadigrali nas ljudi. Fuj.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 11 feb 2015, 21:36

Joj pesimista koji su se skupili ovdje, **** vodimo kako vodimo.Sjetite se kako smo i sa Fergusonom gubili do 90+ pa okrenemo.Moramo neke utakmice i ne zasluzeno dobiti, ne slazem se ni ja sa ovom postavom ali brate bitno mi je trenutno da United pobjedjuje...
Manchester United!

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 11 feb 2015, 21:37

Joj dobicu rak na oku od ove igre. Fuj fuj fuj
Mi nikada odustati necemo...

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 11 feb 2015, 21:38

Mene stid sutra jaranima u oci pogledat,sad ce van gal izjavit da smo karakter pokazali :facepalm: ,iz prekida golove dajemo majko moja sta sam docekao kakvu igru da gledam,jel iko normalan moze reci na ovo da je dobro sta radi ova stoka od covjeka :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 11 feb 2015, 21:38

Klasična priča, ko je sretan ni u hali nije gladan. Ubili nas u svakom segmentu igre, očajno, za povraćanja. Apsolutno nezasluženo, 10 puta su bolji bili od nas. Serem se LVG-u u usta, smrad jedan :twisted:. Niko ne igra na svojoj poziciji, kao da se frajer zajebava, sunce ga ne ogrijalo. :crazy:
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 11 feb 2015, 21:39

@Emir

A kada smo to zasluzeno dobili? Pa mi samo dobijamo nekako kilavo i jadno. Ovom igrom u drugom sigurn necemo dobiti. A i sveukupnost je bitna. Ovom igrom SIGURNO necemo biti u top4, pa ovo je dno dna, samo da sada ne krenemo kopati i dublje.
R.I.P

MIRZA RASCIC

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 11 feb 2015, 21:39

EmirSioux89 je napisao/la:Joj pesimista koji su se skupili ovdje, **** vodimo kako vodimo.Sjetite se kako smo i sa Fergusonom gubili do 90+ pa okrenemo.Moramo neke utakmice i ne zasluzeno dobiti, ne slazem se ni ja sa ovom postavom ali brate bitno mi je trenutno da United pobjedjuje...
Problem je u tome što je United ove sezone dobio većinu mečeva nezasluženo. Kod Fergusona se dobijala jedna, eventualno dvije takve utakmice od deset. Vodimo, bitno je to ali cijelu utakmicu gledam kad će ga protivnik zabiti, pogotovo kad igraju bolje.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 11 feb 2015, 21:40

EmirSioux89 je napisao/la:Joj pesimista koji su se skupili ovdje, **** vodimo kako vodimo.Sjetite se kako smo i sa Fergusonom gubili do 90+ pa okrenemo.Moramo neke utakmice i ne zasluzeno dobiti, ne slazem se ni ja sa ovom postavom ali brate bitno mi je trenutno da United pobjedjuje...
Nemoj Bgti Velikog Sir Alexa miješat sa ovim kretenom,ovaj frajer se pogubio ne zna više šta radi nezz kako ga nije stid gledat tugu na terenu koju je on kreirao

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 11 feb 2015, 21:40

U slucaju pobjede, mag ce da pokaze kopije svojih taktickih zamisli, koje ni sam ne konta.
- Ed Woodward for Prime Minister !

King_James
Kontakt:

Post Postao/la King_James » 11 feb 2015, 21:41

Sve na stranu ali ovaj Van Gaal ima srece ko niko :D I moram napomenuti da me Falcao zivcira kao malo ko. Pa covjek nije u stanju duela dobiti... Svaki njegov kontakt sa sa loptom je za pocupati kosu, mislim toliku platu prima :oops:
PS Di Maria jedno dva pet puta bolje centrira iz igre nego iz prekida :)
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 11 feb 2015, 21:41

Ljudi moji mi vodimo samo zato što je Smalling snalažljiv u igri glavom, prvi gol je dao u situaciji gdje mnogi ne bi ni pucali na gol sve i da dođu do lopte, a drugi gol je smjestio uz samu stativu, iako se mora reći da je i centaršut bio dobar. Burnley bolji tim na sred Old Trafforda, kad god imaju loptu prave šansu, mi samo meljamo loptu i vraćamo nazad, užas jedan. Ekspert :tokralju:

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 11 feb 2015, 21:43

Poligon10 je napisao/la:Ja Januzaja ne mogu da gledam
Poželim da Giggs uđe na teren i uzme svoju 11-ku nazad.
''Neka me mrze samo da me se boje''

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 11 feb 2015, 21:44

Rooney88 je napisao/la:@Emir

A kada smo to zasluzeno dobili? Pa mi samo dobijamo nekako kilavo i jadno. Ovom igrom u drugom sigurn necemo dobiti. A i sveukupnost je bitna. Ovom igrom SIGURNO necemo biti u top4, pa ovo je dno dna, samo da sada ne krenemo kopati i dublje.
Sve ja to razumijem, u potpunosti se slazem sa tobom.Problem je u tome što se pljuje po Unitedu i priča je takva da bi neki od navijača volili da nam ga Burnley zabije.Ne razumijem svrhu toga, zašto bi volili da izgubimo? Na to sam prvenstveno ciljao.Ni ja se ne slazem ni sa 3-5-2 ni sa Runijem na ovoj poziciji ni sa Di Mariom na poziciji desetke a i igra nam je usredotocena na duge lopte i stvaranje šanse iz prekida.

@poligon10 niko nije spomenuo LvG, nego govorim da smo imali loših utakmica i sa Fergijem al se okretalo nekako.Bitno je da United dobije utakmicu..
Manchester United!

20le
Kontakt:

Post Postao/la 20le » 11 feb 2015, 21:44

Fora je da mi sa ovim retardiranim sastavima i taktikama pobjedjujemo i 4ti smo na tabeli. Kad jednom van gala prenese i sve poreda kako treba i krenemo sutat sve redom ko djecu u obdanistu xxD
Zadnja izmjena: 20le, dana/u 11 feb 2015, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 11 feb 2015, 21:45

Ma ne mogu vise, ova spodoba nakonovog poluvremena nema moju podrsku. Otkaz na kraju sezone i to je to. Do
sada sam nekako trpio ali da te Burnley razbije u tvojoj avliji je kap koja je definitivno prelila **** casu. Uzas tokom cijele sezone. Tacno bi ga udavio da mi je pri ruci.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 11 feb 2015, 21:48

Ako uprava sa LVG ima planove i za narednu sezonu, definitivno nisu normalni.

Mamksimalno do kraja sezone i pedala, mada bih volio i mialim da bi bilo bolje kada bi ga vec aad Gigs zamijenio.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 11 feb 2015, 21:49

Rooney88 je napisao/la:Ma ne mogu vise, ova spodoba nakonovog poluvremena nema moju podrsku. Otkaz na kraju sezone i to je to. Do
sada sam nekako trpio ali da te Burnley razbije u tvojoj avliji je kap koja je definitivno prelila **** casu. Uzas tokom cijele sezone. Tacno bi ga udavio da mi je pri ruci.
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: udavio bi ga mamu mu njegovuu

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 11 feb 2015, 21:50

U situaciji kada niko na tržištu ne garantuje napredak i uspjeh, Giggs je jedino logično rješenje. Bolje rizikovat' sa svojim čovjekom nego sa nekim pseudoekspertom poput ovog, o čemu sam govorio na početku sezone.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.