Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Objektovno junior Todorovic ce odpasti..nemoj samo da de javi neko i kaze daje greska..momak je buducnost i pred njim je karijeracallimero je napisao/la:Najvjerovatnije otpadaju mitar i todor
Jedino posudba nista drugo..to ce nam djete valjda biti buducnost..ali trebalo bu ih sve posuditi ekipama sa TK tamo gdje ce igrati..primjer Gradina , Buducnost ,Lukavac i Bratstvokatarakta je napisao/la:Ja mislim da je Todorovic vec u Lukavcu. Neka me neko ispravi ako grijesim...
U Radnickom je Davor Todorovic, to je stariji brat ovog naseg Darka Todorovic, e sad jedino ako nije i brata dole povuko na neku posudbu, a cujem i da Mico ima jos ugovora sa Slobodom, pa ce i on vjerovatno na posudbu negdje, moguce i on da ode u Radnickikatarakta je napisao/la:Ja mislim da je Todorovic vec u Lukavcu. Neka me neko ispravi ako grijesim...
Evo novinar izvjestio, covjek sve objasnioThranduil je napisao/la:Ko nije ušao u bus za Međugorje ?
u svakom slucaju bolje bi bilo da su odmah dosli al nije vise kao prije pa da cekamo po 5-6 igraca sedmicu pred pocetak prvenstva ovako su "samo" dvojica. kostur ekipe se zna, a nije nista neobicno to da igrac dodje pred pocetak prvenstvaTzBulevar87 je napisao/la:Ne svidja mi se ovo, najavljena su jos 2 pojacanja a nijedno nije stiglo do odlaska na zavrsni dio priprema. Yebes igraca ako stigne 2 dana prije pocetka prvenstva pa kakav god da je... Drugo je Redzepi i 2. liga, ovo je malo ozbiljniji fudbal i stvari oko njega...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.