DA! iz prve ruke, gledanje u kasikePerryFred je napisao/la:fukarezv je napisao/la:dobijamo argentinu 100 % imam dojavu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidovita Džemila

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
DA! iz prve ruke, gledanje u kasikePerryFred je napisao/la:fukarezv je napisao/la:dobijamo argentinu 100 % imam dojavu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidovita Džemila
jah...FaraonTM je napisao/la: Nekako naivno neću reći glupo je očekivati od Salihovića da zaigra pored Bešića jer on je igrač koji je prvenstveno spor i ne voli da trči (i tu odmah ta taktika sa njim pored Bešića pada u vodu) a da ne govorimo koliko je realno propuh u odbrani
Salihović je lijevo krilo, nije ni bek ni defanzivni vezni. U odbrani je propuh a pogledaj malo statistike i prisjeti se neke utakmice koju je dobro odigrao po tim karakteristikama koje navodiš za našu reprezentaciju.sekerbay je napisao/la:jah...FaraonTM je napisao/la: Nekako naivno neću reći glupo je očekivati od Salihovića da zaigra pored Bešića jer on je igrač koji je prvenstveno spor i ne voli da trči (i tu odmah ta taktika sa njim pored Bešića pada u vodu) a da ne govorimo koliko je realno propuh u odbrani![]()
za covjeka koji u prosjeku trci 10+ km po utakmici (rekord 13 km) ne mozemo reci ´ne vol da trci´.
osim toga, veci dio karijere, posebno u najboljoj sezoni pod rangnikom, u vaktu kada ga je trazio bayern, salihovic je igrao bas tu poziciju na kojoj ga ti ne vidis.
4-3-3
obasi---------ibisevic----demba
salihovic-----gustavo-------vajs
i.----------k.------j.-------------b.
4-2-3-1
------------ibisevic------------
obasi-----eduardo-------ba
----salihovic---gustavo-----
osim toga, ponajbolji igraci na toj poziciji - xabi i svajnstajger, ne mogu se pohvaliti nekom yebenom brzinom.![]()
sto se tice tekme protiv arg., mogucnosti su neogranicene.![]()
nadam se da ce saff odabrati pravu.
Nije on ni 80%. Mjesec dana nije trenirao kako treba. A i ovaj povratak je ocito forsiran. Ona djeca su ga vodala.
Trenirao je stalno od kada su počele pripreme 15.maja. Do juna je trenirao odvojeno a od juna punim intenzitetom. Ne vidim razlog zašto bi bio nespreman. Mislim na kraju krajeva valjda on zna koliko je spreman a ne ti.Cartman je napisao/la:Nije on ni 80%. Mjesec dana nije trenirao kako treba. A i ovaj povratak je ocito forsiran. Ona djeca su ga vodala.
nikad. eno ti iznad hofenhajmovih formacija u kojima su igrali kada su jesenju polusezonu zavrsili na prvom mjestu. majku mu, valjda sam pratio.FaraonTM je napisao/la:Salihović je lijevo krilo
Svako zeli da igra na SP, pa tako i on. Protiv Santosa je pokazao da nije spreman. A i Susic je ocito vidio da on ne moze igrat protiv reprezentacije kalibra Argentine, zato uigrava Kolasinca. Sto je sasvim ispravna odluka Safeta.FaraonTM je napisao/la:Trenirao je stalno od kada su počele pripreme 15.maja. Do juna je trenirao odvojeno a od juna punim intenzitetom. Ne vidim razlog zašto bi bio nespreman. Mislim na kraju krajeva valjda on zna koliko je spreman a ne ti.Cartman je napisao/la:Nije on ni 80%. Mjesec dana nije trenirao kako treba. A i ovaj povratak je ocito forsiran. Ona djeca su ga vodala.
Cuj gdje je ?MP8 je napisao/la:Momciiii, dje euforijaa ?
Znaju ovakvi sve,bolje i od Karabega i od Bičakčića,ako on kaže nije ni 80% onda stvarno nije.FaraonTM je napisao/la:Trenirao je stalno od kada su počele pripreme 15.maja. Do juna je trenirao odvojeno a od juna punim intenzitetom. Ne vidim razlog zašto bi bio nespreman. Mislim na kraju krajeva valjda on zna koliko je spreman a ne ti.Cartman je napisao/la:Nije on ni 80%. Mjesec dana nije trenirao kako treba. A i ovaj povratak je ocito forsiran. Ona djeca su ga vodala.
Nije problem Seo na stoperu, koliko Sejo na beku. Čovjek je rekao da je spreman, profesionalac je i ja mu vjerujem.emir_ je napisao/la:I da je Bičo 100% spreman opet treba SEo da počne. Protiv Argentine koja igra na kratke i brze pasove, bez centaršuteva naš rušilac je i brži, okretniji i agresivniji.
Evo baš to čitam. Kontam, ako Bešić i Pjanić uspiju izigrati odnosno riješiti se njihovog presinga kod našeg iznošenja lopte mogli bi mi njih kazniti barem jednom, siguran sam da imamo kvalitet za to!Željooooo je napisao/la:Ako Argentinski selektor krene na nas sa formacijom 4-3-3 razbit cemo Argentinu u dijelove,zapamtite šta sam vam rekao..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.