Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Najbolji navijači na svijetu su ...?
ma Grobari 

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
Ma dajte kakav HSV,Liver,Atletico,Barca...Prvo malo pogledajte bolje pa se javite...
davno je to bilosteve-o je napisao/la:mislis na navijace atletica koje kace zastave nacisticke i racistiscki vredjaju roberto carlosa?? ako su to pravi navijaci, onda svaka cast frente-uCRNI_SA je napisao/la:kako da neTed Mosby je napisao/la:Bez premca BBB-i
Respectdodje ih 500 na utakmice dinama i prave sranja gdje stignu
pravi navijaci su od borussie dortmund, HSV-a liverpoola,atl madrida itd..

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
glavna navijacka skupina atletica, frente, ti je jos uvijek puna skinheadsa. pogledaj malo ko ide na gostovanja(od onih malo momaka sto krenu) atletica 

- rob do bagro
- Kontakt:
Besiktasovi navijaci su najbolji... to ce svak priznat koji se malo razumumije u navijacki pokret 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
[youtube][/youtube] ovo je do jaja !!!
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Meni je u Turskoj nekako bolji ultrAslan...Cini mi se ko da bude vece grotlo...rob do bagro je napisao/la:Besiktasovi navijaci su najbolji... to ce svak priznat koji se malo razumumije u navijacki pokret

Ali tesko je govoriti ovi su najbolji oni su najbolji...Ima tu puno dobrih grupa...

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
rob do bagro je napisao/la:Besiktasovi navijaci su najbolji... to ce svak priznat koji se malo razumumije u navijacki pokret
navijači fenera ništa gori nisu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- rob do bagro
- Kontakt:
Naravno da je tesko reci,al cu ti samo reci da su najglasniji navijaci sto je izmjereno bilo ne znam tacno sad koliko decibela,pola navijackih skupina je ukralo pjesme od njih tako da mozes cuti njihove pjesme i kod drugih.GoRaN je napisao/la:Meni je u Turskoj nekako bolji ultrAslan...Cini mi se ko da bude vece grotlo...rob do bagro je napisao/la:Besiktasovi navijaci su najbolji... to ce svak priznat koji se malo razumumije u navijacki pokret![]()
Ali tesko je govoriti ovi su najbolji oni su najbolji...Ima tu puno dobrih grupa...
Imam za ultraslan respekt kao i za Kill For You.
Po meni su grci i turci glavno sto se tice scene, naravno nimalo ne umanjujem trud brazilaca i argentinaca

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ma znam to za decibele ali eto...Hvale se s tim na svakom koraku....rob do bagro je napisao/la:Naravno da je tesko reci,al cu ti samo reci da su najglasniji navijaci sto je izmjereno bilo ne znam tacno sad koliko decibela,pola navijackih skupina je ukralo pjesme od njih tako da mozes cuti njihove pjesme i kod drugih.GoRaN je napisao/la:Meni je u Turskoj nekako bolji ultrAslan...Cini mi se ko da bude vece grotlo...rob do bagro je napisao/la:Besiktasovi navijaci su najbolji... to ce svak priznat koji se malo razumumije u navijacki pokret![]()
Imam za ultraslan respekt kao i za Kill For You.
Po meni su grci i turci glavno sto se tice scene, naravno nimalo ne umanjujem trud brazilaca i argentinaca

To vecina nije ni mjerila ja mislim....Samo bi dodao da ima u Juznoj Americi i izvan Brazila i Argentine ludila...A u Evropi cjenim i Poljake...Nije zbog livada nego ima tu dosta kvaliteta i na tribini...I to ne samo u prvoj ligi...I naravno Balkan je uvijek bio zestok...

Kad kazem Balkan mislim na Yugu...
balkan ne zaostaje nista za svim tim skupinama ali eto...
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Pa ne zaostaje stvarno...Slabo se cjenimo...CRNI_SA je napisao/la:balkan ne zaostaje nista za svim tim skupinama ali eto...

- rob do bagro
- Kontakt:
u Poljskoj su mi navijaci Lecha najdrazi, u Belgiji navijaci Briza imaju konstantu, trude se momci kako kod kuce tako i na strani, imaju sjajna gostovanja ako si ih jednom gledao priznat ces to.
Yuga naravno zestoka...u Srbiji su mi delije favoriti,u hrvatskoj sam prije gotivio BBB al vise su se raspali totalno
@Goran pratis li insajder?
Yuga naravno zestoka...u Srbiji su mi delije favoriti,u hrvatskoj sam prije gotivio BBB al vise su se raspali totalno
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
najbolji su navijaci Borussie Dortmund

kod nas ti je uvijek bilo tudje sladjeGoRaN je napisao/la:Pa ne zaostaje stvarno...Slabo se cjenimo...CRNI_SA je napisao/la:balkan ne zaostaje nista za svim tim skupinama ali eto...

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
navijacka skupina koja je mozda i odradila najjaca gostovanja od sviju u europskim kupovima zadnje dvije sezone, to dovoljno govori o kvalitetu!rob do bagro je napisao/la:u Poljskoj su mi navijaci Lecha najdrazi, u Belgiji navijaci Briza imaju konstantu, trude se momci kako kod kuce tako i na strani, imaju sjajna gostovanja ako si ih jednom gledao priznat ces to.
-
- Kontakt:
Kume, brate, samo jedan kriterijum bih volio da cujem na osnovu kojeg ovaj zaključak? BBB su, gledajuci navijace velike cetvorke, bili uvijek predmet sprdnje i to je bilo uvijek rutinsko gostovanje. Pjesme nemaju, koreogafije, brojnost..Gledajuci velicinu grada ( jedina grupa su u ZG), uspjehe kluba ( ipak su ubjedljivo najvise titula uzeli u HRV)..Ma da ne nabrajam, stvarno mislim da su BBB sve osim najbolje navijacke grupe, gledajuci kako podrucj Hrvatske, tako i u okruženju. Ako identifikujes kvalitet grupe sa sranjim koje prave, to je definitivno kiks. Naravno, ovo je sve moje mišljenje. Možda si u pravu, možda ne, ovo je samo moja konstatacija.Ted Mosby je napisao/la:Bez premca BBB-i
Respect
I da, definitivno naši navijači ( bivša Juga), definitivno imaju sa čim da se ponose i "u trku da idu". Naravno, za mene, odgovor na tematsko pitanje je "Cigani"

Zadnja izmjena: Grad je nas DS, dana/u 20 dec 2009, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
A ne pratim nemam B92 a konekcija mi je u k...Eto kad hocu da vidim neki klip odem na kafu i poslije ga pregledam...rob do bagro je napisao/la:u Poljskoj su mi navijaci Lecha najdrazi, u Belgiji navijaci Briza imaju konstantu, trude se momci kako kod kuce tako i na strani, imaju sjajna gostovanja ako si ih jednom gledao priznat ces to.

A u poljskoj nemam bas favorita svi su mi dragi...U Belgiji nekako gotivim Standard...U Srbiji Grobari iako ne umanjujem kvalitet Delija i simpaticni su mi oni TB iz Zemuna a UF postujem...

U Hrvatskoj Torcida mi je najmocnija i nekad Armada ali su sad slabi...A ne volim Kohortu nikako...I gajim simpatije prema Varvarima moram priznat...

U zadnje vrijeme sam vidjao lijepih klipova i iz madjarske...

Ali na Gate 7 svrsavam redovno...

Jedino nisam bas obozavatelj ovih stevievih casualaca...

I ovi Svicarci i austrijanci su me pozitivno iznenadili....

u potpunosti se slazem.. vazda prave neka sr*nja.. i mislim da ako vole svoj klub ne bi im tolike probleme napravili.. po meni 0, sto se tice navijackih udruzenja..Grad je nas DS je napisao/la:Kume, brate, samo jedan kriterijum bih volio da cujem na osnovu kojeg ovaj zaključak? BBB su, gledajuci navijace velike cetvorke, bili uvijek predmet sprdnje i to je bilo uvijek rutinsko gostovanje. Pjesme nemaju, koreogafije, brojnost..Gledajuci velicinu grada ( jedina grupa su u ZG), uspjehe kluba ( ipak su ubjedljivo najvise titula uzeli u HRV)..Ma da ne nabrajam, stvarno mislim da su BBB sve osim najbolje navijacke grupe, gledajuci kako podrucj Hrvatske, tako i u okruženju. Ako identifikujes kvalitet grupe sa sranjim koje prave, to je definitivno kiks. Naravno, ovo je sve moje mišljenje. Možda si u pravu, možda ne, ovo je samo moja konstatacija.Ted Mosby je napisao/la:Bez premca BBB-i
Respect
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
to je lifestyle takavGoRaN je napisao/la: A ne pratim nemam B92 a konekcija mi je u k...Eto kad hocu da vidim neki klip odem na kafu i poslije ga pregledam...![]()
A u poljskoj nemam bas favorita svi su mi dragi...U Belgiji nekako gotivim Standard...U Srbiji Grobari iako ne umanjujem kvalitet Delija i simpaticni su mi oni TB iz Zemuna a UF postujem...![]()
U Hrvatskoj Torcida mi je najmocnija i nekad Armada ali su sad slabi...A ne volim Kohortu nikako...I gajim simpatije prema Varvarima moram priznat...![]()
U zadnje vrijeme sam vidjao lijepih klipova i iz madjarske...![]()
Ali na Gate 7 svrsavam redovno...![]()
![]()
Jedino nisam bas obozavatelj ovih stevievih casualaca...
I ovi Svicarci i austrijanci su me pozitivno iznenadili....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.