Pa izrael ima sad 9 b mi 2

Nisam ni malo optimistican ali mi mozda mozemo otici na euro jedino preko baraza.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Izrael uz to ima i tekmu manje...sarajlija je napisao/la:Ljudi sve do kraja moramo pobjedit ukljucujuci i belgiju na strani i da nam se plus poklope drugi rezultati iz ove grupe.![]()
Pa izrael ima sad 9 b mi 2![]()
Nisam ni malo optimistican ali mi mozda mozemo otici na euro jedino preko baraza.
U martu mi igramo s Andorom a Izrael kuci s Welsom i Belgijom. tako da ce neke stvari biti jasnije. Mislim da Izrael i Belgija idu na prva 2 mjesta a mi s Welsom u bod na kraju za trece ako pobjedimo 5 utakmica. Moguce da ako Belgija jos negdje "kiksa" i oni zakomplikuju sebi zivot, svi ocekuju njihove triumfe, a realno ne igraju ni oni nesto bajno, ali svi su u prednosti u odnosu na nas za taj cipar. Nadat se da ce i Cipar nekome od njih uzimati bodove. Realno Wels ima kuci Belgiju, Izrael i Andoru, vani nas, Izrael i Cipar. Andoru, Cipar i kuci 3 boda protiv Izraela ili Belgije, 2 remija nije bitno s 5 pobjeda smo ispred njih.Donnie Darko je napisao/la:Kad se uračunaju pobjede protiv Andore:
Izrael 4 utakmice 12 bodova
Vels 5 utakmica 11 bodova
Belgija 4 utakmice 8 bodova
Bosna 6 utakmica 8 bodova
Borbu sa Izraelom i Belgijom, tačnije borbu za drugo mjesto možemo zaboraviti. Postoje neke šanse za baraž, iako veoma, veoma male. Uostalom, moramo prvo Kipar prestići i zasjesti na četvrto mjesto pa tek onda razmišljati o trećem
ja ne znam zasto vi taj Izrael toliko dizete pa oni će ispušiti i od VElsa i od BElgije mi da nismo sinoć bili ko qrac mogli smo remi izvućDonnie Darko je napisao/la:Kad se uračunaju pobjede protiv Andore:
Izrael 4 utakmice 12 bodova
Vels 5 utakmica 11 bodova
Belgija 4 utakmice 8 bodova
Bosna 6 utakmica 8 bodova
Borbu sa Izraelom i Belgijom, tačnije borbu za drugo mjesto možemo zaboraviti. Postoje neke šanse za baraž, iako veoma, veoma male. Uostalom, moramo prvo Kipar prestići i zasjesti na četvrto mjesto pa tek onda razmišljati o trećem
akisarajevo92 je napisao/la:Andora - BiH 0:5
Belgija - Kipar 3:0
Izrael - Vels 1:1
Izrael - Belgija 0:2
Andora - Kipar 0:2
BiH - Izrael 1:0
Vels - Belgija 1:2
Belgija - BiH 1:1
Kipar - Vels 0:1
Izrael - Andora 4:0
Vels - Izrael 0:0
BiH - Andora 6:0
Kipar - Belgija 0:3
Andora - Belgija 0:5
BiH - Vels 3:1
Izrael - Kipar 2:0
Belgija - Izrael 2:1
Kipar - BiH 0:2
Wels - Andora 3:0
Belgija 10 7 3 0 25:4 24
BiH 10 5 3 2 20:8 18
Izrael 10 5 2 3 17:8 17
Vels 10 4 4 2 11:8 16
Kipar 10 3 0 7 11:16 9
Andora 10 0 0 10 2:42 0
To bi bilo to.![]()
Begovic - Kolasinac - Zukanovic - Bicakcic(Spahic) - Mujdza - Besic - Lulic - Pjanic - Medjunjanin(Vrancic) - Ibisevic(Stilic, Hajrovic) - Dzeko
Tako je.ramiral je napisao/la:Tekmu po tekmu i nadati se kiksu konkurencije.
Kad bi Vels tako sve kiksao bilo bi ok ali je puno ako i kad bi...
XFliX je napisao/la:U martu u nasoj grupi se igraju 4 kvalifikacijone utakmice.. koji bi dobri ishodi bili za nas po vasem misljenju?
Andora - Bosna 2 (to cemo se svi sloziti), ali sta za ostalo?![]()
Belgija - Kipar ?
Izrael - Vels ?
Izreal - Belgija ?
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 22 gosta.