Nabijem ga, uze mi bodove za Llorisa na Fantasy-ujohnnyyK je napisao/la:evo gaAmar Dzeko je napisao/la:Džaba sprej, još nismo vidjeli gol iz slobodnog udarca..

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Nabijem ga, uze mi bodove za Llorisa na Fantasy-ujohnnyyK je napisao/la:evo gaAmar Dzeko je napisao/la:Džaba sprej, još nismo vidjeli gol iz slobodnog udarca..
a brate i ovaj iranElegant je napisao/la:Samo Grci anti-fudbal provode !
Ono što je Španija pokazala na ovom prvenstvu je veći antifudbal od svega što je Grčka ikada pružila.Elegant je napisao/la:Samo Grci anti-fudbal provode !
Iranci nas nasmijavaju na onom perzijskom forumu tako da su oni svoj dio odradilituzlak1987 je napisao/la:Pa najgori fudbal je kod Engleza i Spanaca do ovog trenutka, s obzirom cim raspolazu.
Honduras i shvatam, kostaju zajedno svi kao cetvrtina Pogbe. Od Grka ne znam sta ste ocekivali?Iran isto, bar su ljudi ovi Iranci poslozeni, uzeli su Nigeriji bod na organizovanost, bez ikakve smisljenje akcije
Izdajnici ili tako nesto ?Puma je napisao/la:Nagradno pitanje : Sta je zajednicko Benzemi, Seferovicu, Boatengu...?
Svi imaju po burazera koji igraju za svoju domovinu ?Puma je napisao/la:Nagradno pitanje : Sta je zajednicko Benzemi, Seferovicu, Boatengu...?
Tesko @ legendo, teskoooooo .legenda reala je napisao/la:Nemoguće je odgovoriti na to pitanje i stručnjaku poput mene![]()
ne znam ja sam sve stavio na kombinaciju Brazil & Neymar pa ćemo vidjeti, iako su razočarali nakon prve dvije utakmice
Pa red bi bio da nam sad daš i odgovor.Puma je napisao/la:Nagradno pitanje : Sta je zajednicko Benzemi, Seferovicu, Boatengu...?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.