+1calcio je napisao/la:ne pravi se lud, i svastika je stara hiljadama godina ali zna se sta predstavlja.maminho je napisao/la:alo, taj poklič je star 500 godinasamson je napisao/la:Ustaska posla .. Ovaj put Australac Joe, iduc Eduardo ..
od milion patriotskih poklica za koje se niko ne bi osvrnuo bas je taj koji se koristio u NDH izabrao...
Baraž - SP 2014
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Baraž - SP 2014
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
+1calcio je napisao/la:ne pravi se lud, i svastika je stara hiljadama godina ali zna se sta predstavlja.maminho je napisao/la:alo, taj poklič je star 500 godinasamson je napisao/la:Ustaska posla .. Ovaj put Australac Joe, iduc Eduardo ..
od milion patriotskih poklica za koje se niko ne bi osvrnuo bas je taj koji se koristio u NDH izabrao...
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Mozda da prihvatite cilrilicu? UEFA ne bi skontala sta pisete. Al, vi to ne zelite ...maminho je napisao/la:bitno da srbe niko ne kažnjava kad imaju transparent vukovar napisan na ćirilici na marakani, a mi moramo micati zastavu na kojoj piše vukovarAdmir_Sa je napisao/la:siguran sam da ce dobiti kaznu, sad jel novcanu ili zabranu igranja par utakmica vidjecemo. pa zbog ovog su ih i fifa i uefa vec kažnjavaliHead je napisao/la:Treba FIFA ovog fasistu udaljiti sa mundijala.
- RickBlaine
- Kontakt:
Zna li ko kada je izvlacenje grupa za Mundijal?
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To je u njegovom slučaju nemoguće.calcio je napisao/la:ne pravi se lud, i svastika je stara hiljadama godina ali zna se sta predstavlja.maminho je napisao/la:alo, taj poklič je star 500 godinasamson je napisao/la:Ustaska posla .. Ovaj put Australac Joe, iduc Eduardo ..
Šimunić je inače poznat kao vrsni historičar, tako da on sigurno zna porijeklo ovog pokliča

Naravno da to nema nikakve veze sa novijom historijom, da ne kažem sa NDH.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja mislim da je Simunic mislio na operu Josip Ban Jelacic kada je ono radio 

- RickBlaine
- Kontakt:
Ajde ako nista, Joe je barem potrefio sve padeze tokom izgovora poklica :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Kako nema veze kada je to bio sluzbeni pozdrav među ustasama? Uz dodatak "za poveljnika". Greska je samo misljenje da je to ustaski "izum" ...DukeOfWellington je napisao/la:Šimunić je inače poznat kao vrsni historičar, tako da on sigurno zna porijeklo ovog pokliča![]()
.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Slabo da sam ja bio ozbiljan sa tom zadnjom tvrdnjomsamson je napisao/la:Kako nema veze kada je to bio sluzbeni pozdrav među ustasama? Uz dodatak "za poveljnika". Greska je samo misljenje da je to ustaski "izum" ...DukeOfWellington je napisao/la:Šimunić je inače poznat kao vrsni historičar, tako da on sigurno zna porijeklo ovog pokliča![]()
.

Ovdje je mnogo opasno bit' ironičan, ljudi te začas pogrešno skontaju.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nadam se da ce FIFA reagovati, i po potrebi, i suspendovati ga. Ali najvjerovatnije da mu stize samo novcana kazna.
Samo ne znam zašto se mi toliko zamaramo sa tim? Jeli opet na snazi ona 'nek komšiji crkne krava'. Njihov problem, neka ga oni rješavaju, imamo mi svojih preko glave.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Udaljit medvjeda sa stadiona godinu dana. Maksimir suspendovat, nije se samo Joe "spremao" i 30 000 Hrvata je odgovorilo.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
- skyisthelimit
I naj kraju dodje mi neki hrvat ili srbin iz BiH i sere o zastavi s ljiljanima.
Balkan - dunjalucko zlo.

Balkan - dunjalucko zlo.
15.10 - 15.06 ...
znaš kada će nastati problemi kod nas? kada legnu pare za plasman na sp... a izbori i kampanje se bliže... bojim se haosa koji će nastati kad političari skontaju da u FSN BIH leže milioni... do sada nisam htio pisati o tome ali treba biti spreman...Virtu4l je napisao/la:Samo ne znam zašto se mi toliko zamaramo sa tim? Jeli opet na snazi ona 'nek komšiji crkne krava'. Njihov problem, neka ga oni rješavaju, imamo mi svojih preko glave.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Za dom spremni nije uredu jeli?
A dizanje 3 prsta jeste?
To nasi susjedi rade zadnjih 20 godina...a pocelo je sa Vukom Draskovicem 1991. godine koji je propagirao Veliku Srbiju...i postalo vrlo popularno u ratu dizati 3 prsta kod njihovih vojnika.
Inace koja ironija da su ustase prvi poceli dizati 3 prsta tokom drugog svjetskog rata, a tokom 90ih preuzeli cetnici
A dizanje 3 prsta jeste?
To nasi susjedi rade zadnjih 20 godina...a pocelo je sa Vukom Draskovicem 1991. godine koji je propagirao Veliku Srbiju...i postalo vrlo popularno u ratu dizati 3 prsta kod njihovih vojnika.
Inace koja ironija da su ustase prvi poceli dizati 3 prsta tokom drugog svjetskog rata, a tokom 90ih preuzeli cetnici

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
bitno da ti ubaci i srbe u priču o hrvatima... samo izazivaš haos na temiskyisthelimit je napisao/la:I naj kraju dodje mi neki hrvat ili srbin iz BiH i sere o zastavi s ljiljanima.![]()
Balkan - dunjalucko zlo.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
kao što rekoh... eto krećePauk je napisao/la:Za dom spremni nije uredu jeli?
A dizanje 3 prsta jeste?
dragi pauce tri prsta su više vjerski nego nacionalni pozdrav i srbi ga koriste vijekovima... tako da znaš...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- skyisthelimit
vjerski praznik..Ok, dizu li rusi tri prsta.. Sveto trojstvo bla, bla
15.10 - 15.06 ...
Nije tacno.DANTES je napisao/la:kao što rekoh... eto krećePauk je napisao/la:Za dom spremni nije uredu jeli?
A dizanje 3 prsta jeste?
dragi pauce tri prsta su više vjerski nego nacionalni pozdrav i srbi ga koriste vijekovima... tako da znaš...
Pripadnici nebeskog naroda nisu nikad to radili do 1990ih...samo da ti znas.
Ja inace drzim toalet papir sa 3 prsta kada trebam da brisem guzicu...za mene su 3 prsta toalet pozdrav.
A ti svoju ludu mitomaniju mozes drugima govoriti, a meni ne.
-------------------Begović------------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.