a Bvb ti je bzvze,samo onaj Japanac i Lucas valjaju
Schalke sampion

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Nemam pojma vala svasta se nesto spekulise...ko ce znat sta je istina....a neznam ni ja nebi volio sad da ibra ode na kraju prelaznog roka...da su ga prije prodali uredu da se nadje zamjena ali sad ne logicno mi mada imaju nasi iskustva sa transferima u zadnjim danima roka....uglavnom vidicemo sve kako ce se odvijat,pa cemo onda komentarisat...mada ono sto se spominje da milan daje za ibru je sala i ako nasi prihvate postacemo dobrotvorna ustanova....pomazemo malo milanske klubove da se dignu hehehehDamir_BvB je napisao/la:patrick_9 je napisao/la:Znaci ovako...po meni realnost je euroliga mada je i tu jaka konkurencija kao i svake godine u bundesligi...za nesto vise mora se poklopiti vise stvari...a sve osim izlaska u europu je loshe.Tako da euroliga je realna opcija.
Slazem se s tobom Puyolupravu si sto jest jest jbg ha ya... Btw jel ono ibra ode u milan jel to gotovo , po meni greska ako ode ibraa onda imate napad koji se zove napad patuljaka jest da su opet zemlja jaki al treba ibru cekat barem jos ovu sezonu dat mu sansu ... Pozz od Hummelsa
Da da bas tako a uprava ga podrzava u potpunosti i vjeruju mu al bas petric je za kloppa bio lijen nece da trci i dovede umjesto njeg zidana, tu mu gresku nikad necu moc oprostit jer je meni igracina naspram zidana, Ajd ovo kad je otjerao Freia i doveo Barriosa pogodio je stvarno tu, al nije Alex frei zasluzio da ga nako otjera jer puno je pruzio za BvB pogotovo njegovi golovi protiv plavaca se ne smiju zaboravit , Valdeza je takodje otjerao dobro valdeza sam uvijek mrzio i nek je otisao hehe jer on je stvarno za druge lige iskreno receno vise Hummy da golova od njeg al nije cak ni on zasluzio da ga na onakav nacin otjeraju jer je davao od sebe 1000% , Evo sad isto se radi sa hajnalom, pa i s kringeom , onda kad se sjetim malo je falilo da kloppo i sahina otjera al barem se to dobro zavrsilo sa sahinom ...Hare_BvB je napisao/la:Ma 'ebi ga, ova tema je pravi war-zone ima dva dana pa reko da odmah djelujem represivno![]()
Damire, nije toliko uprava, koliko Klopponja.. Jednostavno igrači koji mu se ne sviđaju, lete i tačka......
Hehehe neka ja samo ovdje pisem ja samo NOVIInterista di cuore je napisao/la:Damire sine postoje i druge teme na ovom forumu gdje mozes raspravljat o Barci i Interu![]()
a Bvb ti je bzvze,samo onaj Japanac i Lucas valjaju
Schalke sampion
Ma ovo bi bila jedna tehnički jako potentna formacija, u kojoj bi se forsirao posjed lopte i igra prema naprijed, ali čisto sumnjam da do ovog može doći, jer se Klopp lani opeako s ovim....gruezi je napisao/la:bez grosskreutza u prvoj...moze al kad se naguzis...
Ma mislim da od tog nista nece bit i da su to samo spekulacije jer za klupe je on dobar ha ya ...Omerbavarac je napisao/la:Ne znam, glupo mi je da se prodaje Rangelov, koji i nema tako ogromnu platu, a da se ne dovede jos neki napadac. Ipak se ovaj ne zali sto sjedi na klupi. Tu ostaju jos samo Zidan, Barrios i Lewandowski. Mislim da bi bilo suludo prodati igraca koji je vjecna zamjena i koji nema ni malo problema s tim.
Čestitam. Prolaz u grupnu fazu je odavno bio jasan ali se ipak treba sačekati da to bude zvanično.Hare_BvB je napisao/la:Barrios u sudijskoj nadoknadi za pobjedu od 1-0...Dosta losa i bezidejna igra, ali i pobjeda na jedvite jade koja donosi nove bodove njemackim predstavnicima i to je najbitnije trenutno...
ma vidjelo se da nemaju neke pretjerane želje da igraju ali eto opet i sa takvom bezidejnom igrom smo pobijediliHare_BvB je napisao/la:Barrios u sudijskoj nadoknadi za pobjedu od 1-0...Dosta losa i bezidejna igra, ali i pobjeda na jedvite jade koja donosi nove bodove njemackim predstavnicima i to je najbitnije trenutno...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.