Latvija-Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

U Latviji ćemo:

1. Pobijediti
270
90%
2. Remizirati
10
3%
3. Izgubiti
19
6%

Ukupno glasova: 299

Coraco
Kontakt:

Re: Latvija-Bosna i Hercegovina

Post Postao/la Coraco » 20 maj 2013, 21:31

Svakako da nam je potreban Husejinović, neko će reći da je dobar, neko da je loš, ali mislim da između svega toga treba dodati da nam je potreban. Šta kad bi nam se Pjanić opet povrijedio (ne daj Bože), ili Miske. Moramo imati širine i na klupi.

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 20 maj 2013, 21:53

Kad sve vidim koje u repci,glupost je ne zvati Husejinovica... On je trebo bit pozvan jos dok je igro u Sarajevu,bio je najbolji igrac lige.. Sad je u dobroj firmi,ima idealnu kilazu konacno i trenutno je glavni igrac Dinama.. Ako moze Sammir igrat za 2.klase jacu Hrvatsku,moze i Husejinovic za BiH... sumljam da iko ima bolji dribling u repci od njega,znam da je na treninzima u Werderu bio nocna mora Naldu i Peru. Mislim da je davno vec zasluzio pozivi sramota ce biti ako ga ne bude na spisku

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 20 maj 2013, 21:56

Eee on je majstor, al da bi bio profesionalni fudbaler nije samo to dovoljno. Al ko zna, mozda je sad dostigao svoj vrhunac za koji se mislilo da ce dostic u Werderu. Uh kad se sjetim kad naniza cijelu desnu stranu Zelje :D

emir_

Post Postao/la emir_ » 20 maj 2013, 22:02

Da je zaslužio poziv, jeste, pogotovo jer je nekad Alispahić redovno dobijao isti. Ali ako Pape kaže da nema potrebe, ja mu vjerujem :D
4-IN-A-ROW

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 20 maj 2013, 22:29

smiješno...
kaze uvazeni clan foruma

cime je to said zasluzio poziv osim malo dobre igre u sarajevu i 300 min u dinamu...
dobro, cime je svraka tika taka zasluzio poziv? igrama u ligi sigurno nije jer je said dok je ovdje igrao za njega bio maradona i pele u jednom, ito sa 10 kg viska...
o kakvih dodatnih 5 kg pricas saidovih kad je covjek u IDEALNOJ tezini i sada se radi na jacanju muskulature... sto bi nas narod rekao pricas u prazno i napamet a ne poznajes materiju... citaj sta kazu treneri dinama, da je kilaza na nivou idealnom za njega i da ostaje jos da ojaca mišiće... tako da ti ovo propada a sigurno je i ovakav fizicki jaci od svrake i vrska...
o nogometnom znanju necu ni da pricam, said je, kako rece jedan sportski komentator, jako rijedak tip igraca sa niskim težištem i odličnim drigblingom... koliko vidim vrsko zaglavio u hajduku a svraka u prebijemte ligi... said je vec pokazao svoje znanje kad je iz slobode dosao u werder a psoebno je bitno poslusati njegov intervju gdje govori sta mu je menadzer uradio... kao momku od 19 godina...
bilo bi strasno i jadno da said ne dobije poziv a da se polovnjaci pozovu... said je jos u sarajevu trebao dobiti poziv jer je bio DALEKO najbolji igrac u ligi, sto je pokazao i protiv levskog (prvak bugarske, klub u rangu celika koji je devastirao zeljeznicar) koji je sigurno evropska ekipa (za razliku od ekipa iz PL)

A ZA POZVANJE AVDUKICA... nemam vise rijeci... al fakat... mnogo, mnogo boljih golmana imamo!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 maj 2013, 22:41

Miske upitan za utakmicu protiv Latvije.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 maj 2013, 22:46

Pa zr nije rekao za repka ba portal da je izašao radi predostrožnosti, ja čitao neki dan :?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 maj 2013, 22:53

Kako smo već pisali, te kako je za **** portal prije dva dana potvrdio i sam Misimović, naš reprezentativac je povrijedio koljeno u duelu sa protivničkim igračem, u subotnjoj utakmici Guizhou Renhea protiv Guangzhoua u kojoj je Misimović neposredno prije ozljede bio strijelac za svoju momčad.

Iako se činilo da se ne radi o teškoj povredi, obzirom da je Zvjezdan Misimović nakon utakmice mogao hodati bez poteškoća, kineski ljekari danas su sugerisali da popularni Miske detaljnije preglede obavi u Minhenu.

Tako će, prema saznanjima našeg portala, Zvjezdan Misimović sutra otputovati u Minhen, gdje će biti podvrgnut detaljnim pretragama meniskusa koljena, nakon čega će biti poznat stepen njegove povrede, kao i informacija da li će selektor Safet Sušić moći računati na popularnog Misketa u narednim mečevima.

Zvjezdan Misimović je u dosadašnjih osam kola kineskog prvenstva postigao četiri pogotka, te upisao najviše asistencija među svim igračima trećeplasiranog Guizhou Renehea, a u odličnom učinku ga prati i njegov saigrač Zlatan Muslimović.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 maj 2013, 22:59

Aha, hvala na info. Nadati se da nije ništa ozbiljno.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 20 maj 2013, 23:19

Sto se tice treceg napadaca podhitno pozvati Zlatana Muslimovica tip je legenda, u formi je i uvjek je pozrtvovano igrao za repku kao malo ko. On bi nam bio osvjezenje u repki, sjetimo se koji je prokret on ustanju napraviti u nasu korist kada udje odmoran u 65-toj, 70-toj minuti igre. Neznam zbog cega Safet njega ne pozove u repku jos pogotovo sada uvjezban je sa misketom.
Safete molim te vrati legendu Muslimovica nazad u repku.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 20 maj 2013, 23:33

Rasprava vezana za Huseinovica.. mislim da ga treba zvati, zasluzio je.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 maj 2013, 23:36

Ako ne bude Miske mogao igrati, vjerovatno će zovnuti Husejinovića. Ne znam, neka moja pretpostavka.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 maj 2013, 23:40

zizu1991 je napisao/la:Ako ne bude Miske mogao igrati, vjerovatno će zovnuti Husejinovića. Ne znam, neka moja pretpostavka.
Trebao bi ga svakako pozvat, a pogotovo ako je Miske povrijedjen, ali poznavajuci Susica...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 maj 2013, 23:43

I ja sam zagovarač njegova dolaska u reprezentaciju, to se zna, al jedno je što mislimo mi, a drugo šta Pape misli, to je svima jasno.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 20 maj 2013, 23:47

Nemojte ba pretjerivati sa tim pozivima, dojuce napadali Susica zbog velikog broja veznjaka, a sad i sami radite to. Ne kazem da ga ne treba pozvati i probati, ali protiv Litvanije ,nema sta da trazi. Imamo Ibricica ,imamo Medunjanina, znaci nema potrebe, neka i ostali igraci dobiju sansu protiv Omana, presjedise pojedini cijele kvalifikacije, treba imati respekta i prema njima.

@Zizu1991
Sve sto je Pape uradio u ovim kvalifikacijama je bilo ispravno.
Boli me cundara ko ce igrati, hocu da vidim reprezentaciju na SP , i samo me to interesuje.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 maj 2013, 23:50

Taj mentalitet "treba Zahirovic igrat jer je igrao i dosada, trebaju Svraka, Vrsajevic i tako dalje bit na spisku jer su bili ranije, trebaju Rahimic i Muslimovic dobit pozive jer su "legende"" ce nas unistit. Treba da igraju najbolji i ne treba se plasit promjena. Ako dobro igramo, to ne znaci da se nesto ne moze i poboljsat. Husejinovic nam daje novu dimenziju sa klupe.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 maj 2013, 23:54

@emir79, mislim da nigdje nisam napao Sušića, vide se rezultati, al promjene, kao što reče @Cartman, promjene na dobro su uvijek dobrodošle. Što se mene tiče, ja sam od onih koji će uvijek i bezrezervno podržavati Papeta, sve dok ima rezultate.

Kada ih ne bude imao, zahvaliti mu se, naravno, to će da odluče pametniji od mene, ali nikada neću pljuvati po njemu, jer kao igračka legenda zaslužuje respect, kao i za ovo što do sada radi.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 20 maj 2013, 23:55

Cartman je napisao/la:Taj mentalitet "treba Zahirovic igrat jer je igrao i dosada, trebaju Svraka, Vrsajevic i tako dalje bit na spisku jer su bili ranije, trebaju Rahimic i Muslimovic dobit pozive jer su "legende"" ce nas unistit. Treba da igraju najbolji i ne treba se plasit promjena. Ako dobro igramo, to ne znaci da se nesto ne moze i poboljsat. Husejinovic nam daje novu dimenziju sa klupe.
Ja bi ipak da pricekamo sa Husejinovicem, ne kazem da nema kvalitet, ima ga, i bolji je od mnogih koji su pozvani. Ali nije uvijek ni do toga,znamo kakve ludorije Husejinovic moze da napravi,a meni nije do toga da syebemo atmsferu unutar reprezentacije radi jednog igraca.
Nije on star igrac, 24 godine, sacekajmo jos malo sa njim, da vidimo koliko se mentalno promjenio, da klasu ima to mu niko ne spori.

@Zizu1991

Ma svi smo pratili Husejinovica kako u Werderu, tako i Kaiserslauternu,polahko sa njim. U Dinamu nije odigrao vise od 5-6 utakmica, mlad je to igrac, za njeg nije kasno. Ja bi da se malo priceka.
Opet kazem, kvalitet posjeduje vrhunski, pa onaj solo i golcinu protiv Bugara za FK Sarajevo , tesko da ce ijedan iz reprezentacije uraditi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 21 maj 2013, 00:12

Husejnovic bi dobro dosao protic ekipa kao sto su Latvija,Litva pa i Slov...On moze rijesit utakmicu :)

Ali,sumnjam da ce biti tu jos neko vrijeme..
Ide nam dobro tak da ce tesko Sajo sta experimentisat ...

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 21 maj 2013, 00:17

Najgore od svega je što čovjek dođe u situaciju da pročita kako su Svraka ili Sesar (Višćevski i Vršajevski itd..) bolji od Husejinovića i da zaslužuju biti ispred njega u reprezentaciji.

Bez obzira, Said je majstor kakav se rijetko rađa u našem regionu i sramota je da ga se uopšte stavlja u kontekst sa gore navedenima. Govorim to, a ni približno nisam pitar ili tom eslično. Jednostavno, gledao sam ga u ovih nekoliko tekmi Dinama, protiv Levskog... On ima taj dar od Boga, samo još da radi pametno. Nadam se da će ga Pape pozvat u narednih barem pola godine-godinu dana.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.