NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

trle501
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la trle501 » 23 apr 2011, 19:00

utakmica 0 igra 0 navijanje za 10
sve cestitke
Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 23 apr 2011, 19:53

nostradamus je napisao/la:Zamolio bi cjenjene komsije da dobro nauce ime NUSMIR FAJIC ,ali ako ne nauce nema veze naucice sutra, ponovice im ga spiker na Piroti bar 3 puta... :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Gistro_Bancho
Kontakt:

Post Postao/la Gistro_Bancho » 23 apr 2011, 19:54

nostradamus je napisao/la:Zamolio bi cjenjene komsije da dobro nauce ime NUSMIR FAJIC ,ali ako ne nauce nema veze naucice sutra, ponovice im ga spiker na Piroti bar 3 puta... :D :D :D
Ko je taj?!?
:o :o :ugeek: :ugeek: :geek: :geek: :lol: :lol:

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 23 apr 2011, 19:59

....vidim ovdje neka terapija smijehom pa da se prikljucim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nema vise :P

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 23 apr 2011, 20:49

flash je napisao/la:
....vidim ovdje neka terapija smijehom pa da se prikljucim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma evo prikljucujem se i ja ovoj smijuriji sto jest jest smjesno je brate.A najsmjesniji je onaj vas specijalac koji u zadnjem napadu umjesto da ubaci loptu u mrezu izgubi se,jer zna da nesmje dati go i doda loptu Adiju nasem golmanu.Sve iskrene cestitke na bodu ,a ovim nasim p...... porucujem da ih i ja a i ovo malo raje koja dolazi gledati ovu lakrdiju napustamo pa nek MATERI svojoj igraju.to je misljenje ama bas sviju onih koji su bili dole i ovo gledali.Sto se foruma tice odjavljujem se sa njega ovo je moj zadnji post a i posljednja tekma Travnika koju sam gledao dok ove saljacke jajare na celu sa VARUPOM SARAJKOM SILJKOM i kompletnim rukovodstvom ne odu iz kluba.I nek dobro razmisle kome igraju jer poslije ovoga vise na Piroti definitivno nece biti nikoga.Svi oni koji su ovo danas gledali mogu da kazu samo jedno OVO JE SMJESNO....zbogom do nekih boljih vremena...
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 23 apr 2011, 20:51

Nostradamus ?

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 23 apr 2011, 21:27

Šta dod'o? Nije htio dati gol? :o
Čelik Zenica 1945

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 24 apr 2011, 14:32

nostradamus je napisao/la:
flash je napisao/la:
Ma evo prikljucujem se i ja ovoj smijuriji sto jest jest smjesno je brate.A najsmjesniji je onaj vas specijalac koji u zadnjem napadu umjesto da ubaci loptu u mrezu izgubi se,jer zna da nesmje dati go i doda loptu Adiju nasem golmanu.Sve iskrene cestitke na bodu ,a ovim nasim p...... porucujem da ih i ja a i ovo malo raje koja dolazi gledati ovu lakrdiju napustamo pa nek MATERI svojoj igraju.to je misljenje ama bas sviju onih koji su bili dole i ovo gledali.Sto se foruma tice odjavljujem se sa njega ovo je moj zadnji post a i posljednja tekma Travnika koju sam gledao dok ove saljacke jajare na celu sa VARUPOM SARAJKOM SILJKOM i kompletnim rukovodstvom ne odu iz kluba.I nek dobro razmisle kome igraju jer poslije ovoga vise na Piroti definitivno nece biti nikoga.Svi oni koji su ovo danas gledali mogu da kazu samo jedno OVO JE SMJESNO....zbogom do nekih boljih vremena...
Ne znam sta si ocekivao od ove ekipe Travnika od ove sezone, ali realno nikada niste bili bolji (po meni). Kada bi gledali omjer ulozenog novca i plasman, Celik kada bi bio spram svog ulozenog novca u igrace u odnosu na Travnik trebao biti 1. na tabeli sa 15 bodova prednosti od drugoplasiranog. S druge strane Celik je igracki realno puno jaci od Travnika, mada pozicija na tabeli to ne govori.

Zao mi je ako obistinis svoj nedolazak na ovaj sajt, jer te smatram jednim od realnijih na ovom sajtu. U svakom slucaju pozdrav!
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 01 maj 2011, 00:43

Poslije one blamaze s Celikom bio sam toliko ljut da sam skoro odlucio prekinuti pratiti sve rezultate i citavu ligu .Ipak morao sam da cestitam igracima na osvojenom bodu u Sarajevu jer nama bodovi sa gostovanja dolaze veoma rjetko.I dalje sam UVJEREN da ova ekipa moze igrati i ravnopravno se nositi sa svima u ligi.Jasno je svima nama da se ovdje štošta namjesti ali bude covjeku krivo kad ode da pogleda utaknicu opusti se malo uziva u golovima a onda mora gledati blamazu 90 minuta u kome sve izgubi smisao i igra i navijanje i sport i prodje te volja za svim.Pa bar da ono sto kazu znaju to i nastimati pa da se raja bar ko bajagi necem nada ,da bude na primjer rezultat 3 3 a oni odigraju 0 O ,jos sa vuku po terenu i pocnu dodavati lopte protivniku ,i obrnuto pa se svi smiju i ne dodju vise na tekmu 5 kola a neki i nikad vise.E to je najveci neprijatelj nogometa na ovim nasim i tako jadnim terenima.Mozda veci i od te famozne suspenzije.Jer j... irgu koju niko ne gleda.Dopizdilo brate vise ici na Pirotu ono 200 ljudi tamo.Ma nije tako samo kod nas.Evo gledam Kosevo ,bez uvrede,stadion oko 35000 na njemu nikad vise od 2 3 hiljade.Je.. te ne znam jel ikad napunjen od 95 te sto se klupskog nogometa tice.A trebalo bi da je realno najposjeceniji.Evo finale kupa ,glavna tekma sezone nemoze se napuniti Grbavica a njen kapacitet i nije nesto velik za grad od pola miliona ljudi zar ne.I tako svagdje.I u Mostaru ,gledam Zrinjski veceras sramota koliko malo raje ,U Tuzlu dosao lider Borac komentator kaze 1OOO 2OOO gledalaca.Bas me zanima konacna cifra ovog kola.E zato kako da covjek ne bude ljut .A sve to zbog tekmi tipa Travnik Celik i slicnih.Da se razumijemo mogu nabrajati takve tekme 2 dana i svi znate o cemu pricam a ja spominjem Travnik da se neko ne uvrjedi.Znam da svi gledate na svojim terenima ove pljacke o kojim pricam.Hajde dolazi nam Sarajevo sad i nadam se bar iole dobroj utaknici a ne opet lakrdiji jer smatram ako ovako nastavimo da nam stvarno nece biti spasa.I cestitke jos jednom na bodu iako je dosao malo kasno .Mozda se nije cemu trebalo ni nadati ali opet ponavljam ,ne razumijem zasto igrati ligu bez ambicija.Ili razumijem mozda da se nesto ulovi u mutnom nastima neka utaknica,j.... ako je tako recite i nama da znamo.A znamo sta radite veoma dugo,nije raja blesava, ali zapamtite onu staru NICIJA NIJE DO ZORE SJALA pa nece ni vasa sigurno.Zao mi je samo ovih mladih igraca koji propadose uz olose tipa Sarajke i kompanije.Ali sta je tu je sretno protiv Sarajeva i gledajte da se ne brukate ,sramota gledaju to ljudi.I igrace se nogomet opet nekad na Piroti onaj pravi iz srca kao u dobra stara vremena,uvjeren sam u to.A vi **** necete nikom moci pogledati u oci i ko vas god vidi reci ce na carsiji, kao sto vec sad govori ,ENO ONOG LOPOVA SARAJKE MATER J... I ONOG KOCKARA VARUPE ODE IZ BET LIVE a na trening izgubio sve na kerovima ono sto je od prodatih utaknica zaradio.Jedan VELIKI travnicanin rece U OVOM GRADU NIKAD NE IDI SREDINOM DJADE .Zapamtite to PAPCI....I treba pozvati svu raju u drzavi koja zna ista o ovim sranjima u nasem nogometu da to javno i kaze a ne da svi cutimo .Jer zato nam i jest ovako ....
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 01 maj 2011, 12:12

nostradamus je napisao/la:Poslije one blamaze s Celikom bio sam toliko ljut da sam skoro odlucio prekinuti pratiti sve rezultate i citavu ligu .Ipak morao sam da cestitam igracima na osvojenom bodu u Sarajevu jer nama bodovi sa gostovanja dolaze veoma rjetko.I dalje sam UVJEREN da ova ekipa moze igrati i ravnopravno se nositi sa svima u ligi.Jasno je svima nama da se ovdje štošta namjesti ali bude covjeku krivo kad ode da pogleda utaknicu opusti se malo uziva u golovima a onda mora gledati blamazu 90 minuta u kome sve izgubi smisao i igra i navijanje i sport i prodje te volja za svim.Pa bar da ono sto kazu znaju to i nastimati pa da se raja bar ko bajagi necem nada ,da bude na primjer rezultat 3 3 a oni odigraju 0 O ,jos sa vuku po terenu i pocnu dodavati lopte protivniku ,i obrnuto pa se svi smiju i ne dodju vise na tekmu 5 kola a neki i nikad vise.E to je najveci neprijatelj nogometa na ovim nasim i tako jadnim terenima.Mozda veci i od te famozne suspenzije.Jer j... irgu koju niko ne gleda.Dopizdilo brate vise ici na Pirotu ono 200 ljudi tamo.Ma nije tako samo kod nas.Evo gledam Kosevo ,bez uvrede,stadion oko 35000 na njemu nikad vise od 2 3 hiljade.Je.. te ne znam jel ikad napunjen od 95 te sto se klupskog nogometa tice.A trebalo bi da je realno najposjeceniji.Evo finale kupa ,glavna tekma sezone nemoze se napuniti Grbavica a njen kapacitet i nije nesto velik za grad od pola miliona ljudi zar ne.I tako svagdje.I u Mostaru ,gledam Zrinjski veceras sramota koliko malo raje ,U Tuzlu dosao lider Borac komentator kaze 1OOO 2OOO gledalaca.Bas me zanima konacna cifra ovog kola.E zato kako da covjek ne bude ljut .A sve to zbog tekmi tipa Travnik Celik i slicnih.Da se razumijemo mogu nabrajati takve tekme 2 dana i svi znate o cemu pricam a ja spominjem Travnik da se neko ne uvrjedi.Znam da svi gledate na svojim terenima ove pljacke o kojim pricam.Hajde dolazi nam Sarajevo sad i nadam se bar iole dobroj utaknici a ne opet lakrdiji jer smatram ako ovako nastavimo da nam stvarno nece biti spasa.I cestitke jos jednom na bodu iako je dosao malo kasno .Mozda se nije cemu trebalo ni nadati ali opet ponavljam ,ne razumijem zasto igrati ligu bez ambicija.Ili razumijem mozda da se nesto ulovi u mutnom nastima neka utaknica,j.... ako je tako recite i nama da znamo.A znamo sta radite veoma dugo,nije raja blesava, ali zapamtite onu staru NICIJA NIJE DO ZORE SJALA pa nece ni vasa sigurno.Zao mi je samo ovih mladih igraca koji propadose uz olose tipa Sarajke i kompanije.Ali sta je tu je sretno protiv Sarajeva i gledajte da se ne brukate ,sramota gledaju to ljudi.I igrace se nogomet opet nekad na Piroti onaj pravi iz srca kao u dobra stara vremena,uvjeren sam u to.A vi **** necete nikom moci pogledati u oci i ko vas god vidi reci ce na carsiji, kao sto vec sad govori ,ENO ONOG LOPOVA SARAJKE MATER J... I ONOG KOCKARA VARUPE ODE IZ BET LIVE a na trening izgubio sve na kerovima ono sto je od prodatih utaknica zaradio.Jedan VELIKI travnicanin rece U OVOM GRADU NIKAD NE IDI SREDINOM DJADE .Zapamtite to PAPCI....I treba pozvati svu raju u drzavi koja zna ista o ovim sranjima u nasem nogometu da to javno i kaze a ne da svi cutimo .Jer zato nam i jest ovako ....
Napunio ga je Željo protiv Newcastlea!

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 01 maj 2011, 12:31

nime_tm87 je napisao/la:
nostradamus je napisao/la:Poslije one blamaze s Celikom bio sam toliko ljut da sam skoro odlucio prekinuti pratiti sve rezultate i citavu ligu .Ipak morao sam da cestitam igracima na osvojenom bodu u Sarajevu jer nama bodovi sa gostovanja dolaze veoma rjetko.I dalje sam UVJEREN da ova ekipa moze igrati i ravnopravno se nositi sa svima u ligi.Jasno je svima nama da se ovdje štošta namjesti ali bude covjeku krivo kad ode da pogleda utaknicu opusti se malo uziva u golovima a onda mora gledati blamazu 90 minuta u kome sve izgubi smisao i igra i navijanje i sport i prodje te volja za svim.Pa bar da ono sto kazu znaju to i nastimati pa da se raja bar ko bajagi necem nada ,da bude na primjer rezultat 3 3 a oni odigraju 0 O ,jos sa vuku po terenu i pocnu dodavati lopte protivniku ,i obrnuto pa se svi smiju i ne dodju vise na tekmu 5 kola a neki i nikad vise.E to je najveci neprijatelj nogometa na ovim nasim i tako jadnim terenima.Mozda veci i od te famozne suspenzije.Jer j... irgu koju niko ne gleda.Dopizdilo brate vise ici na Pirotu ono 200 ljudi tamo.Ma nije tako samo kod nas.Evo gledam Kosevo ,bez uvrede,stadion oko 35000 na njemu nikad vise od 2 3 hiljade.Je.. te ne znam jel ikad napunjen od 95 te sto se klupskog nogometa tice.A trebalo bi da je realno najposjeceniji.Evo finale kupa ,glavna tekma sezone nemoze se napuniti Grbavica a njen kapacitet i nije nesto velik za grad od pola miliona ljudi zar ne.I tako svagdje.I u Mostaru ,gledam Zrinjski veceras sramota koliko malo raje ,U Tuzlu dosao lider Borac komentator kaze 1OOO 2OOO gledalaca.Bas me zanima konacna cifra ovog kola.E zato kako da covjek ne bude ljut .A sve to zbog tekmi tipa Travnik Celik i slicnih.Da se razumijemo mogu nabrajati takve tekme 2 dana i svi znate o cemu pricam a ja spominjem Travnik da se neko ne uvrjedi.Znam da svi gledate na svojim terenima ove pljacke o kojim pricam.Hajde dolazi nam Sarajevo sad i nadam se bar iole dobroj utaknici a ne opet lakrdiji jer smatram ako ovako nastavimo da nam stvarno nece biti spasa.I cestitke jos jednom na bodu iako je dosao malo kasno .Mozda se nije cemu trebalo ni nadati ali opet ponavljam ,ne razumijem zasto igrati ligu bez ambicija.Ili razumijem mozda da se nesto ulovi u mutnom nastima neka utaknica,j.... ako je tako recite i nama da znamo.A znamo sta radite veoma dugo,nije raja blesava, ali zapamtite onu staru NICIJA NIJE DO ZORE SJALA pa nece ni vasa sigurno.Zao mi je samo ovih mladih igraca koji propadose uz olose tipa Sarajke i kompanije.Ali sta je tu je sretno protiv Sarajeva i gledajte da se ne brukate ,sramota gledaju to ljudi.I igrace se nogomet opet nekad na Piroti onaj pravi iz srca kao u dobra stara vremena,uvjeren sam u to.A vi **** necete nikom moci pogledati u oci i ko vas god vidi reci ce na carsiji, kao sto vec sad govori ,ENO ONOG LOPOVA SARAJKE MATER J... I ONOG KOCKARA VARUPE ODE IZ BET LIVE a na trening izgubio sve na kerovima ono sto je od prodatih utaknica zaradio.Jedan VELIKI travnicanin rece U OVOM GRADU NIKAD NE IDI SREDINOM DJADE .Zapamtite to PAPCI....I treba pozvati svu raju u drzavi koja zna ista o ovim sranjima u nasem nogometu da to javno i kaze a ne da svi cutimo .Jer zato nam i jest ovako ....
Napunio ga je Željo protiv Newcastlea!
Ma nije to poenta stari.Dobro napunio ga neko jednom u 16 godina.Jel to sta mjenja.Volio bi da neko ako ima takav podatak izbaci ukupan broj gledalaca za ,naprimjer, proslu sezonu i da izracunamo prosjek po kolu pa da vidis koliko je to jadno.I nije ovo napisano samo zbog Koseva nego zbog svih nasih stadiona....

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 02 maj 2011, 23:48

Vrijeme je..dolazimo po bodove..a vi dođite,jer vam u goste dolaze Horde Zla..edukacije radi... ;)
F.K.SARAJEVO

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 03 maj 2011, 00:22

Ima li neki dežurni gerilac,da nam kaže koji je kapacitet gostujuće tribine :?:
F.K.SARAJEVO

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 03 maj 2011, 00:26

oches ti doci , da se upoznamo ja sam tamo :)
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Džo_Rigorozni
Kontakt:

Post Postao/la Džo_Rigorozni » 03 maj 2011, 00:27

Nisam gerilac ali mogu pomoci :lol: .Mislim da cete biti ondje gdje budu svi gostujuci navijaci,nevjerujem da ce vam dati onu novu tribinu gdje ima srce :lol: i po mojoj procjeni moze stati od 800-1000 ljudi
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"

Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 03 maj 2011, 00:30

CoDe je napisao/la:oches ti doci , da se upoznamo ja sam tamo :)
Ako Bog Da brate..ti si hordas iz D.V.
Cujemo se trasu na pp ;)
F.K.SARAJEVO

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 03 maj 2011, 16:49

molotovljev je napisao/la:Vrijeme je..dolazimo po bodove..a vi dođite,jer vam u goste dolaze Horde Zla..edukacije radi... ;)
Pa kad dolazite gledajte da tako i djelujete kao sto si rekao.I da se tako i ponasate.Ja sutra idem gledati utaknicu kao i svaki put.Vjerujem da i vi dolazite iz tog razloga.I volio bi da vas dodje sto vise .To mi je inace zelja na svakoj tekmi u BiH.Sto se tribine tice bicete na onoj kao i uvjek gdje su gostujuci navijaci.Cjena ulaznice je 5 km,ako te i to interesuje, i gledajte da ponesete pare da vam se ne desi kao u protekla dva kola na Piroti ,Fukare i Robijasi,dodju ljudi i onda ih puste i to nasa uprava na poluvremenu.j... tekmu ako je tako gledas.Meni bilo pravo bezveze ljudi dosli prevalili toliki put a nemaju za karte.Dobro znamo svi da je kokuzluk ali trebala se bar njihova uprava pobrinuti da ljudi udju na vrijeme.Ne znam mozda vasa uprava sredi nesto jer vas bogami nece pustiti djabe.Ovo je prijateljsko upozorenje nemojte ovo krivo svatiti.Sto se tekme tice izgleda da ce biti bez stele u bilo kom pravcu tako da vam nece biti lako .Nadam se konacno jednoj dobroj utaknici u kojoj ce bolji pobjediti.Mi nemamo ama bas nikakvog pritiska na ledjima tako da cemo igrati rastereceno sto bi moglo donjeti puno golova.I da dodje sto vise i vas i nas da bude prava atmosfera ,iako bogami poslije one blamaze s Celikom pitanje koliko ce Travnicana doci ovo da gleda...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 03 maj 2011, 16:51

nostradamus je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Vrijeme je..dolazimo po bodove..a vi dođite,jer vam u goste dolaze Horde Zla..edukacije radi... ;)
Pa kad dolazite gledajte da tako i djelujete kao sto si rekao.I da se tako i ponasate.Ja sutra idem gledati utaknicu kao i svaki put.Vjerujem da i vi dolazite iz tog razloga.I volio bi da vas dodje sto vise .To mi je inace zelja na svakoj tekmi u BiH.Sto se tribine tice bicete na onoj kao i uvjek gdje su gostujuci navijaci.Cjena ulaznice je 5 km,ako te i to interesuje, i gledajte da ponesete pare da vam se ne desi kao u protekla dva kola na Piroti ,Fukare i Robijasi,dodju ljudi i onda ih puste i to nasa uprava na poluvremenu.j... tekmu ako je tako gledas.Meni bilo pravo bezveze ljudi dosli prevalili toliki put a nemaju za karte.Dobro znamo svi da je kokuzluk ali trebala se bar njihova uprava pobrinuti da ljudi udju na vrijeme.Ne znam mozda vasa uprava sredi nesto jer vas bogami nece pustiti djabe.Ovo je prijateljsko upozorenje nemojte ovo krivo svatiti.Sto se tekme tice izgleda da ce biti bez stele u bilo kom pravcu tako da vam nece biti lako .Nadam se konacno jednoj dobroj utaknici u kojoj ce bolji pobjediti.Mi nemamo ama bas nikakvog pritiska na ledjima tako da cemo igrati rastereceno sto bi moglo donjeti puno golova.I da dodje sto vise i vas i nas da bude prava atmosfera ,iako bogami poslije one blamaze s Celikom pitanje koliko ce Travnicana doci ovo da gleda...
Uprava nam nije nikada niti ce nam kad platiti karte.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 03 maj 2011, 18:01

Travničani,uzimate li sutra ove Torpedaše ili ce biti kao utakmica Sarajevo-Zvijezda!!!??? ;)

trle501
Kontakt:

Post Postao/la trle501 » 03 maj 2011, 18:18

Sutrasnja utakmica ce da bude vrijedna spomena
Nesto mi smrdi na to
Et toliko
Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.