Osim ako mu Pape ne zabrani ulazak i u Brazil.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ako si ovo namjenio meni pogrijesio si.Ja stvarno ne mislim da je Susic kriv za Zukanovica vec neka budaletina iz Saveza koja je bila zaduzena za papire. A da Susic izmedju ostalih nije dosta losih stvari ucinio mislim da je o tome bezpredmetno i razgovarati.Goalgetter je napisao/la:Zuka je i sam rekao da ga je Susic motivisao, i dao mu snagu da izdrzi u ovim teskim momentima, i da ga ne otpisuje za Brazil, zato kanite se tih gluposti i teorija zavjera da se tu nesto manipulise da bi Zuka ispao sa spiska. Koja glupost.![]()
Ja nisam neki miljenik Safeta, ali neki stvarno pretjeruju u svojim namjerama da selektora predstave glupanom i kriminalcem.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zukanovi ... iji/132312" onclick="window.open(this.href);return false;legenda reala je napisao/la:Šta je sad bilo
Očekivano, prepo se guzici, da ne ostane bez Brazila i sad promjenio ploču, tako to kod nas ide u svim sferama života, nek je meni dobro ko **** ostale, ako mene ošteta onda ću ih pljuvatiVirtu4l je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zukanovi ... iji/132312" onclick="window.open(this.href);return false;legenda reala je napisao/la:Šta je sad bilo
Za početak, ne bih davao izjave u revoltu i malo bih razmislio. Vjerovatno su sinoć radili telefoni.BadrHari je napisao/la:Sasvim ocekivano ... Sta biste vi uradili ?
Brazil je vrhunac karijere i za bolje igrace od Zukanovica, pa ce sve uraditi da ne ugrozi svoje mjesto tamo...
Zukanovica se nebi smjeli odreci bar dok se Arslanagic ne pokaze kao slican ili bolji igrac. Kakav god bio mnogo je bolji od Sunjica i vjerovatno nije losiji od Ogija ako ne i bolji. Ludost bi bila pred SP se odreci jednog takvog igraca. Posebno jer je poznata stvar da stoperi zarade najvise kartona na prvenstvima.Virtu4l je napisao/la:Za početak, ne bih davao izjave u revoltu i malo bih razmislio. Vjerovatno su sinoć radili telefoni.BadrHari je napisao/la:Sasvim ocekivano ... Sta biste vi uradili ?
Brazil je vrhunac karijere i za bolje igrace od Zukanovica, pa ce sve uraditi da ne ugrozi svoje mjesto tamo...
EDIT: Eto, popušio je foru zbog svoje nepromišljenosti. Imamo još jednog Prcića
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.