I ovaj Steva fakat preskroman djecko dok se ne docepa zelenog terenaTitova-Juga je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
I ovaj Steva fakat preskroman djecko dok se ne docepa zelenog terenaTitova-Juga je napisao/la:
Takvi igraci su mi najdraziharishp je napisao/la:I ovaj Steva fakat preskroman djecko dok se ne docepa zelenog terenaTitova-Juga je napisao/la:
mogo je i ovaj Rakitic igrati za BiH,majka mu iz ZepcaGoalgetter je napisao/la:Takvi igraci su mi najdraziharishp je napisao/la:I ovaj Steva fakat preskroman djecko dok se ne docepa zelenog terenaTitova-Juga je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:
šta li će sad bit od sevilje ?Senijad10 je napisao/la: nemoj u sevillu hljeba ti pa onda bi tek bio dernek spaha i rakitić ionako derneče za šestoricu nemoj još i edin da dođe od sevilje bi postala ibiza,
Prerano je jos, tek je odradio 1 trening. Ocekujem ga u sljedecoj utakmici u kupu, makar na klupi.SempreJuve je napisao/la:Nema Stevanovica u rosteru za subotu...![]()
Ako je sljedeca kup mogao bi dobiti priliku ...Goalgetter je napisao/la:Prerano je jos, tek je odradio 1 trening. Ocekujem ga u sljedecoj utakmici u kupu, makar na klupi.SempreJuve je napisao/la:Nema Stevanovica u rosteru za subotu...![]()
100 % dobija priliku u Kupu, to je idealna utakmica za njegov debi, plus imaju prednost od 5-0 iz prve utakmice. Ocekujem Stevanovica u prvih 11 u srijedu!grgr je napisao/la:Ako je sljedeca kup mogao bi dobiti priliku ...Goalgetter je napisao/la:Prerano je jos, tek je odradio 1 trening. Ocekujem ga u sljedecoj utakmici u kupu, makar na klupi.SempreJuve je napisao/la:Nema Stevanovica u rosteru za subotu...![]()
Ne trebaju ga hraniti, 72 kile za krilo je odlicna kilaza. Trebaju ga malo u teretanu poslati i to je to. Pjanić ima 68 kila a otprilike tu je visine 1.80 kao i Steva.AzRimiRzA je napisao/la:Drago mi je pravo sto je potpisao, ali neka ga vala malo nahrane. I dobro mu je sto mu je Spahic tu.
Steva je visok 1.80 kao i Pjanić , a obojica imaju isto kila , Steva čak ima malo više .. Obojica imaju idealnu kilažu s obzirom na visinu. Ali Pjanić vjerovatno ide u teretanu , zato i izgleda nabildanijeChuckie je napisao/la:Ne trebaju ga hraniti, 72 kile za krilo je odlicna kilaza. Trebaju ga malo u teretanu poslati i to je to. Pjanić ima 68 kila a otprilike tu je visine 1.80 kao i Steva.AzRimiRzA je napisao/la:Drago mi je pravo sto je potpisao, ali neka ga vala malo nahrane. I dobro mu je sto mu je Spahic tu.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, DeeWa, kakarut i 58 gostiju.