Valja se naviknuti gledati reprezentaciju u ovom terminu kad budemo u Brazili spilali

veceras ce biti mocno . zasjednes sa drustvom oko 12 meza rakija i polahko do sabaha

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Treba znati svoje prioritete, a svi znamo sta je prioritet u ovom slucaju!*p!p!t@* je napisao/la:Onaj osjećaj kad' reprezentacija igra u 3 poslije ponoći, a ti u 8 sati ujutro moraš književnost slušati.
Jasta, tata hahabudjavi je napisao/la:vidi necka medju djecicom hehehTitova-Juga je napisao/la:Tuzla950 je napisao/la:VOLIMO TE BOSNO
CHICAGO
Imamo čak i transparent,nema glavni smo![]()
![]()
Znam ih pola s ove slike.
P.S Je li vrijeme da mi poobjedimo nekoga ?
Titova-Juga je napisao/la:
Ista postava,samo nadam se rezultat za NASTitova-Juga je napisao/la:Evo vidim isti sastav ko i za Irsku, znaci Jaha na stopera ? Bice gusto ha ha
Tuzla950 je napisao/la:Ista postava,samo nadam se rezultat za NASTitova-Juga je napisao/la:Evo vidim isti sastav ko i za Irsku, znaci Jaha na stopera ? Bice gusto ha ha
Zato su kladionice i digle kvotu.Titova-Juga je napisao/la:Evo vidim isti sastav ko i za Irsku, znaci Jaha na stopera ? Bice gusto ha ha
Principatus je napisao/la:Zato su kladionice i digle kvotu.Titova-Juga je napisao/la:Evo vidim isti sastav ko i za Irsku, znaci Jaha na stopera ? Bice gusto ha ha![]()
Nekako bi se bolje osjecao da je Spaha tu, ili bar Zukanovic.
Znali se vise ko je sudija? Ako nije mehikanac mozda da stavim nesto para na nas.
ne ponovilo seVirtu4l je napisao/la:Ulaznice su skoro rasprodate, očekuje se 60.000 gledalaca. Meksikanci ne pišu previše o utakmici protiv nas, čini mi se da već razmišljaju o utakmici protiv Brazila koju narednog vikenda (nedjelja) igraju u Dallasu. Uglavnom pomalo pišu o Džeki, a selektor Meksika govori da ovo nije ista ekipa kao ona protiv koje je zabilježio debitantsku pobjedu prošle godine. Rafa Marquez nije u konkurenciji za večerašnji meč.
Probable teams: Mexico: Guillermo Ochoa, Severo Meza, Francisco Rodriguez, Hector Moreno, Carlos Salcido, Edgar Andrade, Jesus Zavala, Luis Perez, Pablo Barrera, Giovani dos Santos and Aldo De Nigris.
Većina od ovih igrača Meksika su igrali utakmicu u Atlanti, dok je kod nas malo drugačija situacija. Od igrača iz Atlante, tu su Mujdža, Pjanić, Medunjanin (igrao 69min), Lulić (igrao 62min), Misimović i Ibišević.
Prošli put je bilo veoma turbulentno, otišlo je samo 14-15 igrača, nije bilo Džeke, Begovića, Pandže i Rahimića, ali sjećam se da su se borili do zadnjeg daha. Ako tako bude i večeras, dobar rezultat neće izostati.
Ovako je to izgledalo prošle godine![]()
ahahahah mozda se dobro maze kremomTitova-Juga je napisao/la:Ovaj nije vidio sunca od Isusovog uskrsnuca
Previše nas podcjenjuju,ali šta je tu je fina kvota za odigratTitova-Juga je napisao/la:
Evo velika je kvota, mogo bi ja i odigrati ovdje dvoznak na Nas naravno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.