jurriisss na titulu hehehe

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
e zbog ovog trebaju bit razliciti parovi za domacu i gostujucu ekipuZagor je napisao/la:Možete malo pojasniti. Koliko mogu protivnički igrači prepisati rezultata od nas. Evo u našem slučaju Utakmice Juventus-Inter Milano 1:1 (Zagor) i Čelik - Željezničar 2:0 (Dubioza) prepisali su po jedan iz njihove momčadi ove rezultate. Jeli sve regularno ? I samo još da kažem da nam treba novi igrač. Evo Gunners se nije javio u ovih 5-6 dana nikako, a gledam zadnji put logiran na forumu prije jedno isto toliko dana (5-6).
biskitt je napisao/la:Mislim da to "prepisivanje" nema nikakve veze, jer niko ne zna koji ce rezultat biti pa da to bude prepisivanje.
Po meni to ne bi trebalo sankcionisati, jer to bi znacilo da onaj ko prvi posta ima pravo da stavi rezultat koji hoce, a ovi poslije se moraju ravnati prema rezultatima koji su ostali.
Ja nekako praktikujem da tipujem dan prije utakmice, i uvodjkenjem tog pravila bi znacilo da moram izabrati neki rezultat koji nije tipovao moj protivnik, a isto tako da se ne poklopi sa kolegom iz tima.
Je li istina da ce prvak Lige dobiti majice od medijskog pokrovitelja?admin je napisao/la:o SportSport.ba ligi čitajte i na portalu: http://sportsport.ba/ostalop-15999.htm u sekciji "Virtuelni sport".
Pa možete se prijavljivat,a kada se skupi dovoljan broj ekipa idemo sa 2. ligombayer 04 je napisao/la:Jedno pitanje...Kada će se moći napraviti još neke ekipe???
A zna li se kada završava prva liga???Eagles je napisao/la:Pa možete se prijavljivat,a kada se skupi dovoljan broj ekipa idemo sa 2. ligombayer 04 je napisao/la:Jedno pitanje...Kada će se moći napraviti još neke ekipe???
Sljedeći sezonu će biti izmjenjen broj ekipa u 1. ligi,da bismo dobili isti broj ekipa u obje lige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.