BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la VanBasten » 05 jun 2009, 01:51

historijom, politikom i vjeronaukom.
hehe, pa šta si očekivao.

Kad je Obama postavio Rahm Emanuel-a za šefa osoblja i nakon što se pročulo da mu je otac bio član Irgun-a, odjednom su te informacije o njegovom ocu nestale s wikipedie. Al vraćene su poslije nekoliko dana.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 05 jun 2009, 01:53

Baboon je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Meni ne, jer ima previse neistina, greski, i falsifikacije pogotovo na clancima koji se bave historijom, politikom i vjeronaukom.
A ove tri kategorije isto imaju utisak na sve zivo i mrtvo na wikipedije od muzike do sporta pa nadalje.
a što si ti zapeo za njegovog oca? :)
Samo sam reko da se wikipediji netreba slijepo vjerovati i ako nesta pise na wikipediji da to neznaci da je istina.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 05 jun 2009, 01:56

Pauk je napisao/la:
Baboon je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Meni ne, jer ima previse neistina, greski, i falsifikacije pogotovo na clancima koji se bave historijom, politikom i vjeronaukom.
A ove tri kategorije isto imaju utisak na sve zivo i mrtvo na wikipedije od muzike do sporta pa nadalje.
a što si ti zapeo za njegovog oca? :)
Samo sam reko da se wikipediji netreba slijepo vjerovati i ako nesta pise na wikipediji da to neznaci da je istina.
vidis ode tema u krivom pravcu,spominje se wikipedia,Obama,itd.. :D a nigdje talenata :)

ja znam za Arnautovica da je srbin iz Bosne, bar je svuda tako pisalo,gdje god sam čitao o njemu,ali i onako nije vazno kad lik igra za Austriju. ;)
it's football day

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 05 jun 2009, 01:57

da, treba sad vidjeti šta će biti dalje sa Alexom Dragosavljevićem... ;)

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 05 jun 2009, 01:58

VanBasten je napisao/la:
historijom, politikom i vjeronaukom.
hehe, pa šta si očekivao.

Kad je Obama postavio Rahm Emanuel-a za šefa osoblja i nakon što se pročulo da mu je otac bio član Irgun-a, odjednom su te informacije o njegovom ocu nestale s wikipedie. Al vraćene su poslije nekoliko dana.
Od wikipedije nisam nista bolje ni ocekivao, ali sta se radi na wikipediji je slicno sta rade i medije u svijetu a i neke domace.
Samo pogledaj sta medije kao Reuters, BBC, CNN i mnoge druge govore i kako lazu i sam ti vjerovatno znas kako su lagali o na primjer napadima na Gazu, sad kad si vec ti spomenuo ovaj primjer.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 05 jun 2009, 02:02

Baboon je napisao/la:
Pauk je napisao/la: Samo sam reko da se wikipediji netreba slijepo vjerovati i ako nesta pise na wikipediji da to neznaci da je istina.
vidis ode tema u krivom pravcu,spominje se wikipedia,Obama,itd.. :D a nigdje talenata :)

ja znam za Arnautovica da je srbin iz Bosne, bar je svuda tako pisalo,gdje god sam čitao o njemu,ali i onako nije vazno kad lik igra za Austriju. ;)
Citao sam i ja to negdje ali neznaci da je to istina, pise na primjer i na B92 da su mu roditelji iz Sapca (grad u zapadnoj Srbiji), a negdje i pise da mu je majka Austrijanka.
Tako da svasta moze pisati ali dok on sam kaze ko je i sta je, niko od nas ovdje nemoze biti siguran da zna njegovu nacionalnost.

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 05 jun 2009, 02:05

anlayan je napisao/la:da, treba sad vidjeti šta će biti dalje sa Alexom Dragosavljevićem... ;)
a šta bi trebalo biti? daj info :)
it's football day

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 05 jun 2009, 02:06

Baboon je napisao/la:
anlayan je napisao/la:da, treba sad vidjeti šta će biti dalje sa Alexom Dragosavljevićem... ;)
jesi vidio moj interview sa njim? :)

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 05 jun 2009, 02:58

anlayan je napisao/la:
Baboon je napisao/la:
fino je to,ali treba naredni korak načiniti.
kaže da je Truhlić pregovarao,valjda će ga kreten i zvati,nadam se..
it's football day

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 05 jun 2009, 15:11

anlayan je napisao/la:
Baboon je napisao/la:
Svaka čast na trudu kralju!Pratiš ove talente kao niko do sada,znaš svakoga...Mislim da bi trebao ovdje na sportsport-u imati svoju kolumnu i predstavljati talente,bez obzira na godine(uopšte ne kontam zašto su godine važne).Novinari su jako važni za otkrivanje talenata i predstavljanje istih javnosti(barem kod nas,jer nemamo scouting).Evo slučaj Hadzirešić,jeli stvarno mislite da je iko za njega čuo od ovih iz saveza!?Takvih slučajeva je još mali milion.U svakom slučaju imaš moju podršku,samo nastavi tako!

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 05 jun 2009, 15:13

[/quote]jesi vidio moj interview sa njim? :)[/quote]

[/quote]Svaka čast na trudu kralju!Pratiš ove talente kao niko do sada,znaš svakoga...Mislim da bi trebao ovdje na sportsport-u imati svoju kolumnu i predstavljati talente,bez obzira na godine(uopšte ne kontam zašto su godine važne).Novinari su jako važni za otkrivanje talenata i predstavljanje istih javnosti(barem kod nas,jer nemamo scouting).Evo slučaj Hadzirešić,jeli stvarno mislite da je iko za njega čuo od ovih iz saveza!?Takvih slučajeva je još mali milion.U svakom slučaju imaš moju podršku,samo nastavi tako![/quote]

hvala.. :mrgreen:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 05 jun 2009, 16:30

anlayan je napisao/la:
Baboon je napisao/la:

Svaka čast na trudu kralju!Pratiš ove talente kao niko do sada,znaš svakoga...Mislim da bi trebao ovdje na sportsport-u imati svoju kolumnu i predstavljati talente,bez obzira na godine(uopšte ne kontam zašto su godine važne).Novinari su jako važni za otkrivanje talenata i predstavljanje istih javnosti(barem kod nas,jer nemamo scouting).Evo slučaj Hadzirešić,jeli stvarno mislite da je iko za njega čuo od ovih iz saveza!?Takvih slučajeva je još mali milion.U svakom slučaju imaš moju podršku,samo nastavi tako!
Slažem se. Trebao bi dobiti svoju kolumnu. Mogao bi je voditi sa Rinom jer i on ima pregršt mladih talenata. Večeras na tekmu pa da vidimo te talente na djelu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 05 jun 2009, 17:40

Mladi Bosanac Nedim Hasnabegović (21), član drugog tima Šalke 04, najvjervatnije prelazi u Alemaniu iz Ahena, mada se kao opcija pominje i St.Pauli:
Nedim Hasanbegovic sah am vergangenen Samstag bereits zum zweiten Mal in dieser Saison die Rote Karte und wird kein Spiel mehr für den FC Schalke 04 absolvieren. Der Defensiv-Allrounder sucht nach drei Jahren eine neue Herausforderung und wird mit den Zweitligisten Alemannia Aachen und FC St. Pauli in Verbindung gebracht. Außerdem fehlt Danny Latza. Der Jung-Profi hat seinen Urlaub angetreten
SAMO ŽELJO

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 05 jun 2009, 17:44

SINE je napisao/la:Mladi Bosanac Nedim Hasnabegović (21), član drugog tima Šalke 04, najvjervatnije prelazi u Alemaniu iz Ahena, mada se kao opcija pominje i St.Pauli:
Nedim Hasanbegovic sah am vergangenen Samstag bereits zum zweiten Mal in dieser Saison die Rote Karte und wird kein Spiel mehr für den FC Schalke 04 absolvieren. Der Defensiv-Allrounder sucht nach drei Jahren eine neue Herausforderung und wird mit den Zweitligisten Alemannia Aachen und FC St. Pauli in Verbindung gebracht. Außerdem fehlt Danny Latza. Der Jung-Profi hat seinen Urlaub angetreten
pošto ja ne znam Njemački, da pitam, je li prešao u prvi tim???

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 05 jun 2009, 18:11

Bas sam nestrpljiv da vidim mladog Hadziresica na djelu, kako sam cuo trebao bi igrati bar jedno poluvrijeme. :)
Vom Jäger zum Gejagten

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 05 jun 2009, 18:14

anlayan je napisao/la:
SINE je napisao/la:Mladi Bosanac Nedim Hasnabegović (21), član drugog tima Šalke 04, najvjervatnije prelazi u Alemaniu iz Ahena, mada se kao opcija pominje i St.Pauli:
pošto ja ne znam Njemački, da pitam, je li prešao u prvi tim???
Momak je član drugog tima Šalkea, i več nekoliko godina je igrao za podmladak(U19) ovog tima, da bi u ovoj sezoni odigrao 18 utakmica za drugi tim Šalkea. Inače ima odbranbene zadatke u ekipi (igra u odbrani). A ova dva pomenuta tima su bacila oko na njega pa je vjerovatno moguće da tamo i preseli. On je sigurno igrač budučnosti za našu rep. i trebalo bi ga kaparisati kroz mladu selekciju dok nije prestario
.
SAMO ŽELJO

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 05 jun 2009, 18:16

geronimo je napisao/la:Bas sam nestrpljiv da vidim mladog Hadziresica na djelu, kako sam cuo trebao bi igrati bar jedno poluvrijeme. :)
svi će igrači dobiti šansu, jer Jović ima 22 igrača na raspolaganju, znači 11-orica prvo, 11-orica drugo poluvrijeme.. :mrgreen: :mrgreen:

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 05 jun 2009, 18:32

hvala Bogu na telentima , dijamantu i svim zmajevima
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 05 jun 2009, 18:38

Večeras ćemo vidjeti šta ti talenti znaju. Nadam se da će večeras pokazati dobru igru i da će repka u budućnosti moći računati na njih.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 05 jun 2009, 18:42

ja bih volio da za novinare zbiju Hadžirešić ( prvenstveno zbog toga da se svidi Ćiri, iako mu nastup za bilo koju našu reprezentaciju donosi dozvolu ) i Adilović ( zadivio me momak kad je u debiju, protiv Hrvatske 3:3, dao jedan gol i imao dvije asistencije, cini mi se Štiliću i Jeliću )...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 12 gostiju.