Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Treba istaci i samo remi Spanjolaca sa Egiptom.
Spanjolska je uz Hrvatsku do sada najtrofejnija u ovoj generaciji, ali ocito i kod njih neke stvari ne stimaju bas najbolje.
Spanjolska je uz Hrvatsku do sada najtrofejnija u ovoj generaciji, ali ocito i kod njih neke stvari ne stimaju bas najbolje.
- moustapha
- Kontakt:
Kolika je cijena ulaznica u Zetri? Konto sam otici na ovu vecerasnju utakmicu.
#divovi
- badblueboylivno
- Kontakt:
ee da vas pitam kakav je sinoc bio stream za BiH Korea na onoj stranici?
jel bio komentator i to ?
znam da za ove prije nije al reko mozda je za tu ubacilo ono pravo sa BHT
jel bio komentator i to ?
znam da za ove prije nije al reko mozda je za tu ubacilo ono pravo sa BHT
Komentar nije bio. Stream btw je ok
Sent from my iPhone using Tapatalk
- legenda reala
- Kontakt:
Znali se slučajno koje države su se još kandidovale za ta dva prvenstvaKenonan je napisao/la:
I mislim da BiH nema sanse za seniorsko SP, Hrvatska je morala napraviti gomilu novih dvorana, takodje jedan od preduvjeta je Arena sa nekih 14-15.000 sjedista.

Joj ko će isčekati večerašnju utakmicu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nadam se da cete veceras vise ispuniti Zetru jer je momcima podrska sada najpotrebnija.
Nadam se pobjedama Hrvatske i BiH

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
a nije valjda opet ona jedna kamera bila i za razliku od prve dvije pomicala se ?TrueBlue je napisao/la:Komentar nije bio. Stream btw je ok
a nista onda valja naci gdje stream od BHT1 i da se normalno prati utakmica
Glupo je što se utakmice igraju u ovom terminu od 21:00 . To je vrijeme iftara u Sarajevu i to sigurno utiče na broj navijača . Ja ću danas gledati da odem na prve dvije utakmice kao i juče , ali naše ću morati gledati na TVDamian je napisao/la:Nadam se da cete veceras vise ispuniti Zetru jer je momcima podrska sada najpotrebnija.
ZELJEZNICAR 1921!
Termin jeste nezgodan, jer je Ramazan. Ali eto, i ja sam postio pa sam sinoc bio. ponio sebi da jedem i pijem i iftario sam u zetri. Mada, siguran sam da ima raje koja bi isla da nije Ramazan.hamzaTM87 je napisao/la:Glupo je što se utakmice igraju u ovom terminu od 21:00 . To je vrijeme iftara u Sarajevu i to sigurno utiče na broj navijača . Ja ću danas gledati da odem na prve dvije utakmice kao i juče , ali naše ću morati gledati na TVDamian je napisao/la:Nadam se da cete veceras vise ispuniti Zetru jer je momcima podrska sada najpotrebnija.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
dobro ljudi zna li mi iko reci da li je onaj jucerasnji remi uspjeh ili?
mislim nemam pojma kako ta Koreja kotira u svijetu rukometa ...znam da im je seniorska reprezentacija vrlo dobra ..kakve su bile kvote na kladionicama .tj ko je bio favorit?
mislim nemam pojma kako ta Koreja kotira u svijetu rukometa ...znam da im je seniorska reprezentacija vrlo dobra ..kakve su bile kvote na kladionicama .tj ko je bio favorit?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Na kladionicama Koreja bila favorit,na njih kvota bila 1,85 na nas 2,15mostar_mo je napisao/la:dobro ljudi zna li mi iko reci da li je onaj jucerasnji remi uspjeh ili?
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Koreja je bila blagi favorit . Prolazak dalje ne bi trebao doći u pitanje , samo je poenta da se ostvari što bolja pozicija.mostar_mo je napisao/la:dobro ljudi zna li mi iko reci da li je onaj jucerasnji remi uspjeh ili?
Hajde neko od ovih što se bolje razumiju , šta odlučuje ako Koreja i mi budemo imali isti broj bodova na kraju ?
ZELJEZNICAR 1921!
znaci , moze se reci da je uspjeh ..ali ipak šteta što ih ne dobismo u zadnjim sekundama ..
sta je s Mađarima , kakve su kvote danas?
nema šta drugo nego gol razlika ...hamzaTM87 je napisao/la:Koreja je bila blagi favorit . Prolazak dalje ne bi trebao doći u pitanje , samo je poenta da se ostvari što bolja pozicija.mostar_mo je napisao/la:dobro ljudi zna li mi iko reci da li je onaj jucerasnji remi uspjeh ili?
Hajde neko od ovih što se bolje razumiju , šta odlučuje ako Koreja i mi budemo imali isti broj bodova na kraju ?
Madjarska favorit na kladari,na njih 1,55 u super ponudi na nas 3,55,ja mislim da ovu dobijamomostar_mo je napisao/la:znaci , moze se reci da je uspjeh ..ali ipak šteta što ih ne dobismo u zadnjim sekundama ..

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Po kladionicama su Mađari blagi favoriti također .
Njih sam gledao juče , nevjerovatno je šta su uspjeli propustiti . Od početka meča su imali vodstvo , većinom preko 5 razlike , i u zadnjih 10 minuta gube svu prednost i Slovenija u zadnjoj minuti dolazi do pobjede , ponajviše zahvaljujući tome što su Mađari u dva navrata igrali sa tri igrača u polju. Igraju jaku čvrstu odbranu , često na granici isključenja . Imaju nekog momka (broj 19) koji je kao od brda odvaljen i specijalac je za odbranu . Forsiraju brzi centar i brzu realizaciju , ali sigurno nisu nepobjediva ekipa.Inače na toj utakmici je bio prisutan i cijeli naš stručni štab koji je skautirao i jedne i druge
Njih sam gledao juče , nevjerovatno je šta su uspjeli propustiti . Od početka meča su imali vodstvo , većinom preko 5 razlike , i u zadnjih 10 minuta gube svu prednost i Slovenija u zadnjoj minuti dolazi do pobjede , ponajviše zahvaljujući tome što su Mađari u dva navrata igrali sa tri igrača u polju. Igraju jaku čvrstu odbranu , često na granici isključenja . Imaju nekog momka (broj 19) koji je kao od brda odvaljen i specijalac je za odbranu . Forsiraju brzi centar i brzu realizaciju , ali sigurno nisu nepobjediva ekipa.Inače na toj utakmici je bio prisutan i cijeli naš stručni štab koji je skautirao i jedne i druge

ZELJEZNICAR 1921!
hamzaTM87 je napisao/la:Po kladionicama su Mađari blagi favoriti također .
Njih sam gledao juče , nevjerovatno je šta su uspjeli propustiti . Od početka meča su imali vodstvo , većinom preko 5 razlike , i u zadnjih 10 minuta gube svu prednost i Slovenija u zadnjoj minuti dolazi do pobjede , ponajviše zahvaljujući tome što su Mađari u dva navrata igrali sa tri igrača u polju. Igraju jaku čvrstu odbranu , često na granici isključenja . Imaju nekog momka (broj 19) koji je kao od brda odvaljen i specijalac je za odbranu . Forsiraju brzi centar i brzu realizaciju , ali sigurno nisu nepobjediva ekipa.
znači tipična mađarska reprezentacija , gruba i čvrsta u odbrani ...ako se ne pobijemo s njima nemamo šanse..
Pa bas i nisu blagi favoriti... Recimo bwin kladionica daje sljedece tecaje..... 2,90 na nas sa tendencijom rasta, dok na Madjare je 1,50 s tim sto je kvota u konstantnom padu.... Ja sam jucer pokusao iskoristiti kvotu 2,30 na BIH sa jos par parova i pao, dok je moj glupi brat uplatio X (koji je u BH playu bio 8,50KM) sa jos par parova i dobio neku sitnu lovu, oko 40-tak maraka na markicu.... I to cisto iz zezancije, jos rece kaze bice iz X u X (naravno to se ne moze odigrati).. Ako ko ne vjeruje imam listic, mogu skenirati, nece danas dici pare jer posti, ostaviti ce to za sutra....hamzaTM87 je napisao/la:Po kladionicama su Mađari blagi favoriti također .
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- moustapha
- Kontakt:
MrMuscle je napisao/la:nece danas dici pare jer posti, ostaviti ce to za sutra....

#divovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.