Pred nama je da vidimo o kojem se golmanu radi. A, kako sam čuo, Hamzabegović je bio kontaktiran i od gradačačke Zvijezde, ali, postavio je previsoke finansijske zahtjevecesc4 je napisao/la:Sumnjam da je o Mirzi rijec , on ima neke opcije da ide vani i opciju da ide u PL.... Ali papiri su mu i dalje u Bratstvu...
FK Mladost DK
Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
Danas u 11 sati zakazana prozivka igraca cime ce zvanicno poceti pripreme za proljetni dio sezone. Danas cemo vidjeti da li ce biti jos koje novo ime osim vec najavljenih, Isakovica, Rizvanovica, Hasica Dzafica.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.dali su zapoceli novi igraci pripreme..isakovic dzafic rizvanovic...
U Kaknju se naveliko prica da kapiten Rudara Zlatan Gafurovic prelazi u Mladost. U narednih par dana vidjet cemo sta ce od ovog biti.
- L' Imperator
- Kontakt:
Sumnjam da će pustiti Gafu. Možda Vam Top dođe, a Prutina u suprotnom smjeru. 

#samoRudar #zauvijek
Sumnjam i ja ali zbog ovih carsijskih prica sam ostavio da vidimo sta ce se desiti.
Ispade ipak da nisu bile samo carsijske price, izgleda da je Zlatan Gafurovic sve dogovorio oko prelaska u Mladost i da nas jos malo dijeli do dolaska jednog fantasticnog igraca
-
- Kontakt:
Sta se to desava u Kaknju . Koliko ja vidim Taj Rudar treba da se ugasi skroz .To je bio sinonim Kaknja .Kome god pomenes kakanj odmah kazu aha Rudar iz kaknja.Tomga vise nema I to je lakrdija od kluba.Stalno neko laganje raje ,Sada se to vidi najbolje .Ode u Mladost ko god moze ,nek im je sretno .Gafi sretno covjek ode tamo gdje su neke ambicije.Nije im Musija valjao.Sad se vidi sta Musija radi I sta cov jek hoce .Ovi u rukovodstvu Rudara gledajte malo I ne se....evise sve se moze kad se hoce.SVAKA CAST za Mladost I ljude koji je vole I vode .Sve najbolje vam zelim .Pozdrav.ziher je napisao/la:Ispade ipak da nisu bile samo carsijske price, izgleda da je Zlatan Gafurovic sve dogovorio oko prelaska u Mladost i da nas jos malo dijeli do dolaska jednog fantasticnog igraca
Mladost se uveliko priprema za pocetak polusezone i prvi dio priprema je okoncan i u subotu ce odigrati prvu prijateljsku utakmicu, a protivnik ce biti NK Vitez. Nakon toga u utorak je protivnik Celik, dok bi do odlaska u toplije krajeve trebalo da se odigra jos jedna prijateljska utakmica i to sa NK Travnik. Uz ovo tu je jos jedna novina, a to je da novo pojacanje iskusni veznjak Srdjan Savic i da je vrlo izvjesno da ce golman zenickog Celika Salih Hinovic postati novi igrac Mladosti. Ovim je najvjerovatnije zakljucena igracka krizaljka i mislim da je Mladost mnogo jaca nego u jesenjem dijelu ove sezone. Nazalost, iako je transfer kapitena Rudara Zlatana Gafurovica gotovo bio dogovoren, po svemu sudeci od toga nece biti nista jer se u posljednjem momentu nesto zakomplikovalo.
Danas je odigrana prva prijateljska protiv premijerligasa NK Vitez u kojoj nije bilo golova ali je Mladost bila bolji protivnik i stvorila nekoliko prilika ali je golman Viteza odlicno intervenisao i sacuvao svoj gol. Danas se ekipi prikljucio i Srdjan Savic koji je pokazao da ce biti veliko pojacanje na sredini terena. Sve u svemu za prvu provjeru vise nego dobro.
-
- Kontakt:
Pratim ovu prvu ligu preko interneta jer nisam tamo ali citam I gledam sve sto postoji o prvoj ligi bih.Koliko ja vidim da niko nema sanse da udje u premijer ligu osim Mladosti DK.Tako sve ide organizovano I lagano da jedino vi nemate ama bas nikakvih problema .Svaka cast Premijer liga je vasa ove godine .Nemate konkurencije Vjerujte . 

- TzBulevar87
- Kontakt:
Samo da napišem da ste moj favorit za ulazak u PL. Sretno Doboj-Kakanjci! 

075
samo da napisem da ste i moj favorit, ne vidim nikog drugog da vam moze parirati. trenutno ste rame uz rame sa sarajevom , sirokim, zeljom i zrinjskim. Sa slobodu ste Bayern. Smatram da bi ovaj drugi dio prvenstva najbolje bilo ne igrati i pustiti mladost odmah da udje u PL.
Ukakiste ljudima temu
.
Kad sam već tu da napišem Dobojlijama (kod Kaknja
) - svaka čast za pojačanja, rad i uopšte cjelokupnu situaciju u i oko kluba. Stvarno ste pozitivan primjer kako se treba raditi 

Kad sam već tu da napišem Dobojlijama (kod Kaknja

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Moderator
- Kontakt:
Forlan bi mogao malo smanjiti doživljaj, provokacije, a i "namjerno fulanje teme", dok ga nije hlađenje stiglo
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Jel samo ForlanBenjo_AFC86 je napisao/la:Forlan bi mogao malo smanjiti doživljaj, provokacije, a i "namjerno fulanje teme", dok ga nije hlađenje stiglo

-
- Moderator
- Kontakt:
Raspravljalo se o temi FK Mladost Doboj Kakanj, na kojoj je tuzlak rekao kako mu je Mladost favorit za ulazak, a tebi kao jednom od ljubitelja tima kojem su kakanjci konkurenti za PL je zasmetalo pa si morao skrenuti sa teme?Forlan je napisao/la:Jel samo ForlanBenjo_AFC86 je napisao/la:Forlan bi mogao malo smanjiti doživljaj, provokacije, a i "namjerno fulanje teme", dok ga nije hlađenje stiglo
Držite se rasprave od Mladosti a Sloboda i ispadanje iz lige i Bukinje nemaju nikakve veze sa ovom temom. To što želiš poruči im ovde http://forum.sportsport.ba/viewforum.php?f=100" onclick="window.open(this.href);return false;
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Samo morat ce se rijesit problem blizine Bosne, mogucnost izlijevanja na stadion i infrastrukturu je veoma moguc i vjerovatan svake jeseni i proljeca, tokom padavina. Nadam se da uprava tj. glavni ima u planu i to rijesiti. Jos kad bi se kako moglo postaviti nesto iza gola, da se ne gleda u onu firmu sto pravi cigle, bio bi pun pogodak.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ja se izinjavam forumašima Mladosti al i ovi tvoji tuzlaci na svakoj temi nešto s e r u pozdravBenjo_AFC86 je napisao/la:Raspravljalo se o temi FK Mladost Doboj Kakanj, na kojoj je tuzlak rekao kako mu je Mladost favorit za ulazak, a tebi kao jednom od ljubitelja tima kojem su kakanjci konkurenti za PL je zasmetalo pa si morao skrenuti sa teme?Forlan je napisao/la:Jel samo ForlanBenjo_AFC86 je napisao/la:Forlan bi mogao malo smanjiti doživljaj, provokacije, a i "namjerno fulanje teme", dok ga nije hlađenje stiglo
Držite se rasprave od Mladosti a Sloboda i ispadanje iz lige i Bukinje nemaju nikakve veze sa ovom temom. To što želiš poruči im ovde http://forum.sportsport.ba/viewforum.php?f=100" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- Moderator
- Kontakt:
Neko da napiše više informacija o Čišiji?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.