Ma treba njima neka čvrsta ruka u svlačionici. Iako mi je Mancini drag(zbog onoga što je napravio sa Laziom), on ne može voditi ekipu "usijanih glava". Dakle, treba im neko ko će svim preplaćenim zvijezdama i zvjezdicama začepiti usta prilikom svakog bunta, a ne neko ko će igrati i titrati oko njih samih. Zna se ko je gazda, i ko će uvijek biti gazda. To nikada nisu bili fudbaleri, pobogu.
Dakle, promjenom trenera bi se sve to iskristaliziralo. Eh, kako je Mancini sada u dobroj seriji, odlično stoji na tabeli, dobro gura u Evropa Ligi, sumnjam da će otići(vjerovatno će i krenuti u sljedeću sezonu na čelu ovog tima). Ono što je dobro kod njega je što je konačno odlučio puštati igrače koji su prekobrojni i koji nikako neće dobiti šansu(dakle, nema onog, neću pojačati nekoga, možda mi zatreba taj 5. lijevi bek ako se četvorica povrijede

).
Kada je Luiz u pitanju, ja sam se od srca nasmijao kada sam pročitao onu odlaznu klauzulu?! 40 fuckin' miliona Eura!!! Pa ko je tu budala? Ukoliko postoji ekipa koja će dati toliko para za nekog štopera, onda je to City(možda ni Real nije za baciti), al' realno gledajući, on ne vrijedi tol'ko. Pa za manje novca bi se mog'o dovesti Silva iz Milana ili Chiellini iz Juventusa, a oni su na višem nivou od Luiza. I, ne vidim razloga zašto ne probati sa dovođenjem Mexesa kome ističe ugovor na ljeto? Dakle, ne mora se svaki put dati velika svota novca za nekog kvalitetnog igrača, ha ya.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”