FK Krajina Cazin

Namiks
Kontakt:

Re: FK Krajina Cazin

Post Postao/la Namiks » 12 maj 2012, 22:46

gerijatrija je napisao/la:Krajina izgleda ne moze nikome da da go, odbrana je dobra ali brate nas vezni red i napadaci nista nula bodova, i onda je dosla kazna iz ničega smo dobilio go, čini mi se kao neutralac da mole Boga da bude kraj prvenstva. Onda i sudija je po meni dao crveni prestrogo odma u 2 minuti nakon nagurvanja, onda je kod gola gostiju poklonio prekid iz koje su nepostavljeni nasi igraci slabo reagovali. Sve u svemu loše, iako treba reci da su se igraci borili, i dali sve od sebe mozda ocekujuci malo vjetar u ledja od sudija koji je sudio recimo malo za gosta. U krajini će izgleda morati dodji do nekih radikalnih promjena na ljeto jer ova ekipa nema kvalitet za sami vrh sta se desava ne znamo jer nama navijačima žap, iako nas svaku utakmicu ima sve manje i manje, ja ne znam stio ljudi u Cazinu ne dolaze gledati sport a kazu u Kladusi pun stadion ???!!!! Pozz
Igrači igraju u katastrofalnoj formi, pogotovo Hušić (bek) i Čahtarević (vezni). Ne znam zašto kapiten stalno forsira ulazak u sredinu, imao je nekoliko čistih šansi da pruži loptu ali kakvi, uvijek nešto pokušava sam. Katastrofalan.

Čahtarević - dobru dugu loptu nije dao od nove godine.

Znam da je nama lako kritizirati, i da igrači padaju u formi, ali što je previše previše je.

O Bišćanima nemam riječi. Šahinović odličan, Dizdariću treba zabraniti igranje u Krajini ZA SVA VREMENA, pa i Selimoviću. Biti tako neprofesionalni i udarati u lice protivnike je smiješno, i nije to bilo naguravanje već kontakt rukom u lice. Čist crveni.

Nama kad sudija sudi pošteno odmah je loš, čim nama nagura odmah je dobar. Nije bilo ni danas ni protiv Rudara domaćinsko suđenje - već čisto i mi na to nismo navikli.

Halid Delić od dolaska u Krajinu nije uradio NIŠTA! Možete vi njega forsirati i reći da je dobar ali nije.

Halilović je naš najbolji igrač i ne pamtim kad smo imali nekoga tako korisnog kao što je on u veznom redu.
CAMP MOU!

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 12 maj 2012, 23:32

Decki hajte sad iskreno mi odgovorite ? Istu ekipu imate kao sto ste imali i u prvom dijelu . Prvi dio 1. Kako ste odjednom poceli tako igrati , ko je kriv za to ? Imate stvarno dobru ekipu . Cahtarevic je uz Duru i Mehadzica najiskusniji igrac u ovoj ligi i koji ima mozak i sa njim igra . Sahinovic je brz ali on moze 20-ak minuta igrati i onda pada . Sanid ... Najveci talent u ovoj ligi ! Al jbg mogao je on vani igrati ali ... Nista decki pozdravite se sa tom sadasnjom ekipom . Biscane tjerajte ako ne valjaju , doce oni nazad . Nije ovo nikakva provokacija . I podhitno mjenjajte kapitena !!!

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 12 maj 2012, 23:59

kenanSN1996 je napisao/la:Decki hajte sad iskreno mi odgovorite ? Istu ekipu imate kao sto ste imali i u prvom dijelu . Prvi dio 1. Kako ste odjednom poceli tako igrati , ko je kriv za to ? Imate stvarno dobru ekipu . Cahtarevic je uz Duru i Mehadzica najiskusniji igrac u ovoj ligi i koji ima mozak i sa njim igra . Sahinovic je brz ali on moze 20-ak minuta igrati i onda pada . Sanid ... Najveci talent u ovoj ligi ! Al jbg mogao je on vani igrati ali ... Nista decki pozdravite se sa tom sadasnjom ekipom . Biscane tjerajte ako ne valjaju , doce oni nazad . Nije ovo nikakva provokacija . I podhitno mjenjajte kapitena !!!
Istu ekipu?

Mešić novi u prvoj postavi
Halilović novi u prvoj postavi
Delić novi u prvoj postavi
Ljeljak novi u prvoj postavi
Šahinović novi u prvoj postavi i ovo sve govorim od ove polusezone

Brkić otišao iz Krajine
Šišić otišao iz Krajine i nije više u prvoj postavi naravno
Mirvić zbog dolaska napadača nije više u prvoj postavi
Palić je rijetko kad tu a bio je tri godine u prvoj postavi

Dakle sedam igrača, s tim da Hušić igra u katastrofalnoj formi, Bekir Rekić Vrban također u vrlo lošoj formi, od novih pojačanja samo Halilović igra očekivano (i Mešić je dobar ali manje više ne utječe na dio gdje smo stvarno katastrofalni). Imam osjećaj da Čaki više ne može.

Ili da jednostavnije kažem, u prvoj postavi su ostali samo Almin, Reno, Endi, Čaki i Muzgonja.

Dakle ovo nije ni K od Krajine iz prve polusezone.

Što se Šahinovića tiče, on je već nekoliko kola svih 90 minuta na vrhunskom nivou i igra odlično.

Opet kažem, normalno je da igraču opada forma, ali nije normalno da igrači udaraju protivnike u lice pri rezultatu 0:1 ili na samom početku utakmice.
CAMP MOU!

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 13 maj 2012, 00:04

Nova Krajina . Sa Sanidom ste puno dobrog dobili , ali on ako nastavi Krajina do kraja prosipati bodove ode . Takav je on . Stvarno ne znam sta je sa Benjom danas bilo . Jel' isto uradio protiv Kaknja ? Trazite od trenera da protiv Jedinstva igraju Cazinjani u prvom sastavu jer kako mi se cini nece biscani biti sposobni , nit ce htjeti igrati protiv Jedinstva .

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 13 maj 2012, 00:10

kenanSN1996 je napisao/la:Nova Krajina . Sa Sanidom ste puno dobrog dobili , ali on ako nastavi Krajina do kraja prosipati bodove ode . Takav je on . Stvarno ne znam sta je sa Benjom danas bilo . Jel' isto uradio protiv Kaknja ? Trazite od trenera da protiv Jedinstva igraju Cazinjani u prvom sastavu jer kako mi se cini nece biscani biti sposobni , nit ce htjeti igrati protiv Jedinstva .
Protiv Kaknja je to uradio Dino Selimović.

Ma i nemamo Cazinjana. Uz ovu dvojicu što su u prvoj postavi, imamo ih još samo par na klupi, među kojima su dvojica vrlo mladi.

Krajina nema para za omladinski pogon, jer tu nit ima uslova za rad, nit ima pomoćnog terena, nit se lako obezbjede putovanja, sudije i sl. i zato i kažem da nam domaći igrači ni ne trebaju jer ih ima trun koji treniraju.

Kad urade šta za mlade neka ih onda i koriste, ovako su beskorisni i samo jadnici troše svoje vrijeme.

A sigurno ima talenata u Cazinu.
CAMP MOU!

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 13 maj 2012, 00:28

Baš prošle godine na turniru "Djeca Bosne" gdje dolaze iz cijelog Cazina, BiH, Austrije, Hrvatske i drugih zemalja kako igraju mlađe kategorije Krajine.

Ja nisam stručan pa ne ulazim u posao trenera, ali ti momci igraju kao Barcelona. Oni se dodaju, neke akcije pokušavaju, ali to nije to, jer ne mogu prići golu. Igrali protiv ŠN Talent isto iz Cazina, ti ih dječaci iako dosta manji po građi rastavili na proste faktore, i momak koji čak nije imao ni istu opremu kao svoji suigrači bez problema ih prolazi i zabija gol, dok se oni dodaju.

Ne ulazim u trenerski posao, ali prilagođavati djecu sistemu koji se ne upotrebljava u klubu i za koji nemaju nikakve uslove BAREM MENI izgleda smiješno.
CAMP MOU!

eminem22
Kontakt:

Post Postao/la eminem22 » 14 maj 2012, 14:06

ne pročita nigdje vaš izvjestaj sa bratsvom? bas me interesuje vase gledanje utakmice :shock:

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 14 maj 2012, 14:27

Kako odigra Bratstvo u cazinu i ja nisam nigdje procito izvjestaj,pa me interesuje kako bratstvo dodje do boda a bili su nekompletni i jos neke povrede,pa volio b da cujem od vas sta ima od toga,jestel zadovoljni bratstvom.

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 14 maj 2012, 14:47

Pa imali su igrača više od 4. minute, eto kako su došli do boda :)

Imali su dvije dobre šanse - prečku sa 20-ak metara i onaj gol što su zabili. Sve u svemu prosječna ekipa ko i svaka druga, čiji su se igrači valjali najmanje 5 minuta nakon izjednačujućeg gola. Bekovi su im katastrofalni.

O tome jesu li zaslužili ne moramo govoriti jer je utakmica završena i 1:1 je rezultat.

Moja ispravka, Dizdarić nije u lice udario igrača već ga je odgurnuo na podu da bi uzeo loptu.
CAMP MOU!

eminem22
Kontakt:

Post Postao/la eminem22 » 14 maj 2012, 15:28

ZASTO PRIJATELJU OBMANJUJES NASU SPORTSKU JAVNOST. Kod isključenja dva su udarca predhodila crvenom kartonu, prvo naseg beka udara vas igrac u lice nakon čega on pada zatim vas drugi igrac udara naseg drugog igrača i tada on dbija crveni karton. A sto se tiče suđenja bolje o njemu i ne pričati ,kada vam daje crveni karton od tada za nas više ne svira nista.To nije prb jer mi znamo zasto je on svirao protiv nas jer nam je to rekao u utakmici, ali to je za nas.Ja ću ti reći ko je kriv kod vas, to je onaj vaš glupi trenerčić ako se može nazvati,nafuro je ekipu da nas izmalte a zaboravio da je 67g davno prošla kada je se toliko moglo udarati,sto mu je i stoper vas isto reko :D .Sve u svemu da smo imali suđenje ps dali bi vam 3 ali ovako nisu nam dai centar de pređemo.

Jedino sto me intersuje zasto ste bili ljuti toliko na nas da nas mlatite kad je kod nas sve bilo ok3:0 ste izgubili i bila su dva žuta kartona na čitavoj utakmici.

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 14 maj 2012, 15:29

Namiks je napisao/la:Pa imali su igrača više od 4. minute, eto kako su došli do boda :)

Imali su dvije dobre šanse - prečku sa 20-ak metara i onaj gol što su zabili. Sve u svemu prosječna ekipa ko i svaka druga, čiji su se igrači valjali najmanje 5 minuta nakon izjednačujućeg gola. Bekovi su im katastrofalni.

O tome jesu li zaslužili ne moramo govoriti jer je utakmica završena i 1:1 je rezultat.

Moja ispravka, Dizdarić nije u lice udario igrača već ga je odgurnuo na podu da bi uzeo loptu.
Ima li gdje video izvjestaj ?

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 14 maj 2012, 15:47

eminem22 je napisao/la:ZASTO PRIJATELJU OBMANJUJES NASU SPORTSKU JAVNOST. Kod isključenja dva su udarca predhodila crvenom kartonu, prvo naseg beka udara vas igrac u lice nakon čega on pada zatim vas drugi igrac udara naseg drugog igrača i tada on dbija crveni karton. A sto se tiče suđenja bolje o njemu i ne pričati ,kada vam daje crveni karton od tada za nas više ne svira nista.To nije prb jer mi znamo zasto je on svirao protiv nas jer nam je to rekao u utakmici, ali to je za nas.Ja ću ti reći ko je kriv kod vas, to je onaj vaš glupi trenerčić ako se može nazvati,nafuro je ekipu da nas izmalte a zaboravio da je 67g davno prošla kada je se toliko moglo udarati,sto mu je i stoper vas isto reko :D .Sve u svemu da smo imali suđenje ps dali bi vam 3 ali ovako nisu nam dai centar de pređemo.

Jedino sto me intersuje zasto ste bili ljuti toliko na nas da nas mlatite kad je kod nas sve bilo ok3:0 ste izgubili i bila su dva žuta kartona na čitavoj utakmici.
Kolega, vidim bio si na utakmici, opiši nam golove... i opiši nam te grube faulove koje si vidio.

I da te pitam, jer si bio na utakmici, je li postojao faul kod gola Bratstva? - Sudac se doslovno gubio na terenu a tu se najviše izgubio pa vam je dao nepostojeći faul iz kojeg je uslijedila brza kontra i postizanje gola. Toliko o tvojoj teoriji.
AboveTheLaw je napisao/la: Ima li gdje video izvjestaj ?
Nema trenutno. Ako i bude biće na RTVCazin.ba, mada čisto sumnjam da hoće ako ga već nisu objavili, a nisu.
CAMP MOU!

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 14 maj 2012, 21:17

za ovaj remi na domacem terenu su prventstveno krivi igraci Krajine,niko drugi.sudija je bio realan,cak je za nas navlacio al igraci Krajine ne mogu pa ne mogu.

eminem22
Kontakt:

Post Postao/la eminem22 » 14 maj 2012, 21:24

bosnacazin je napisao/la:za ovaj remi na domacem terenu su prventstveno krivi igraci Krajine,niko drugi.sudija je bio realan,cak je za nas navlacio al igraci Krajine ne mogu pa ne mogu.
Bravo prijatelju.A ti namik izgleda da si ti trener jer je on bas tipovo na taj faul kod gola koji nije bio ni u priči ali eto on ga je vidio.Znas li ti da već dvije utakmice dobijate crvene kartone a znas li koje kriv. TI(TRENER) TI nafuravaš igrače na udaranje umjesto na igru.Ekipa ti je fizički nespremna i još na to igrate pregrubo.Da ti kažem istinu ako ćes povjerovati da je ovo naša najgrublja utakmica koju smo ove sezone u prvoj ligi odiggrali.Na svim gostovanjima imali smo fer igru samo kod vas smo dočekani na nož a opet ponavljam ne znam ZASTO?

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 14 maj 2012, 23:09

EEE moji krajisnici,dobio sam sve info sa utakmice,sram vas bilo u gracanici ste primili 3 komada nije bilo kartona na utakmici a vi tako al nazalost naplatit cete vi sve sledece godine kad god dosli,sad mi je zao sto nije bilo igraca poput mevkica,šuše,trejica,kadrica i ostali sto su falili,pa barem da vas pregazimo u po cazina jer to ste zasluzili,igralo je bratstvo i u bihacu odnelo 3 boda kako sam obavjesten igraci bratstva su ispraceni aplauzom a jedinstvu trerbalo za opstanak a vama ni zasto pa tako ispade, ipak sta daleko od grada bihaca,ovaj eminem prije mene sto je piso vidim bio je na tekmi i jedna velika SRAMOTA za vaesg trenera,pa proslo je vreme 80-tih i udranja..sram vas bilo jadna vam majka kad dodjete u gracanicu,ali docete nekad!!!!

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 14 maj 2012, 23:22

nino hrastek je napisao/la:EEE moji krajisnici,dobio sam sve info sa utakmice,sram vas bilo u gracanici ste primili 3 komada nije bilo kartona na utakmici a vi tako al nazalost naplatit cete vi sve sledece godine kad god dosli,sad mi je zao sto nije bilo igraca poput mevkica,šuše,trejica,kadrica i ostali sto su falili,pa barem da vas pregazimo u po cazina jer to ste zasluzili,igralo je bratstvo i u bihacu odnelo 3 boda kako sam obavjesten igraci bratstva su ispraceni aplauzom a jedinstvu trerbalo za opstanak a vama ni zasto pa tako ispade, ipak sta daleko od grada bihaca,ovaj eminem prije mene sto je piso vidim bio je na tekmi i jedna velika SRAMOTA za vaesg trenera,pa proslo je vreme 80-tih i udranja..sram vas bilo jadna vam majka kad dodjete u gracanicu,ali docete nekad!!!!

Bratstvo ispraceno GROMOGLASNIM APLAUZOM u Bihacu . Ne znam sto je trebalo igracima Krajine ovo . Istina je kako kazu : igraci prigovaraju sudiji i tuku protivnicke igrace samo kad su nespremni .

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 14 maj 2012, 23:50

Kako mi je zao sto nismo imali cijelu ekipu na raspolaganju, pa da vas poderemo 5-0, koji ste cigani...nema veze zapamtit cemo mi ovo, ima i sljedeca sezona doci cete vi u Gracanicu , nece bit ljepog doceka budite sigurni :twisted:

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 15 maj 2012, 11:59

AboveTheLaw je napisao/la:Kako mi je zao sto nismo imali cijelu ekipu na raspolaganju, pa da vas poderemo 5-0, koji ste cigani...nema veze zapamtit cemo mi ovo, ima i sljedeca sezona doci cete vi u Gracanicu , nece bit ljepog doceka budite sigurni :twisted:
kao prvo mislim da nema potrebe za vrijeđanjem i tim pogrdnim nadimcima :roll: .Kao drugo utakmica nije uopce bila toliko gruba koliko je prikazuju Gracanlije.Nakon primljenog gola krajina je malo zaoštrila igru ali daleko od toga da su isprebijali igrace bratstva.Kao trece @namiks nije trener Krajine :lol:

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 15 maj 2012, 12:52

eminem22 je napisao/la:
Bravo prijatelju.A ti namik izgleda da si ti trener jer je on bas tipovo na taj faul kod gola koji nije bio ni u priči ali eto on ga je vidio.Znas li ti da već dvije utakmice dobijate crvene kartone a znas li koje kriv. TI(TRENER) TI nafuravaš igrače na udaranje umjesto na igru.Ekipa ti je fizički nespremna i još na to igrate pregrubo.Da ti kažem istinu ako ćes povjerovati da je ovo naša najgrublja utakmica koju smo ove sezone u prvoj ligi odiggrali.Na svim gostovanjima imali smo fer igru samo kod vas smo dočekani na nož a opet ponavljam ne znam ZASTO?
Čuj ja trener.

Pitao sam te gore nešto. Vidim bio si na utakmici i odgovori mi na postavljena pitanja. Ako ne odgovoriš danas, ja i ti dalje nemamo šta diskutovati.

Nabroj grube faulove i na kojim igračima su napravljeni i opiši golove...
CAMP MOU!

eminem22
Kontakt:

Post Postao/la eminem22 » 15 maj 2012, 13:02

Namiks je napisao/la:
eminem22 je napisao/la:
Čuj ja trener.

Pitao sam te gore nešto. Vidim bio si na utakmici i odgovori mi na postavljena pitanja. Ako ne odgovoriš danas, ja i ti dalje nemamo šta diskutovati.

sine moj, analizu utakmice napravi ti i onako si strateg kako vidim.Nema potrebe da se ubjeđujemo u ispravnost golova. Utakmicaa je završene i svaki je komentar suvisan..
A krajina(nik) u pravu si nisu se toliko završavali pogubno startovi, međutim od starne sudije nisu nikako sankcionisani i svaki start je nakon toga suvisan.Normalno je da se igrači počnu bojati.U jednom momentu kada mujka uzima loptu i kreće sa lijeve strana ka sredini tri igrača mu na centru kližu i četvrti uzima loptu :o ,a mogao je ga jedan samo napasti on bi morao vratiti loptu jer ide sam na 4.Eto to je moje mišljenje i stvarno ne mislim da se vise prepisujemo o ovoj temi

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.