Igrači igraju u katastrofalnoj formi, pogotovo Hušić (bek) i Čahtarević (vezni). Ne znam zašto kapiten stalno forsira ulazak u sredinu, imao je nekoliko čistih šansi da pruži loptu ali kakvi, uvijek nešto pokušava sam. Katastrofalan.gerijatrija je napisao/la:Krajina izgleda ne moze nikome da da go, odbrana je dobra ali brate nas vezni red i napadaci nista nula bodova, i onda je dosla kazna iz ničega smo dobilio go, čini mi se kao neutralac da mole Boga da bude kraj prvenstva. Onda i sudija je po meni dao crveni prestrogo odma u 2 minuti nakon nagurvanja, onda je kod gola gostiju poklonio prekid iz koje su nepostavljeni nasi igraci slabo reagovali. Sve u svemu loše, iako treba reci da su se igraci borili, i dali sve od sebe mozda ocekujuci malo vjetar u ledja od sudija koji je sudio recimo malo za gosta. U krajini će izgleda morati dodji do nekih radikalnih promjena na ljeto jer ova ekipa nema kvalitet za sami vrh sta se desava ne znamo jer nama navijačima žap, iako nas svaku utakmicu ima sve manje i manje, ja ne znam stio ljudi u Cazinu ne dolaze gledati sport a kazu u Kladusi pun stadion ???!!!! Pozz
Čahtarević - dobru dugu loptu nije dao od nove godine.
Znam da je nama lako kritizirati, i da igrači padaju u formi, ali što je previše previše je.
O Bišćanima nemam riječi. Šahinović odličan, Dizdariću treba zabraniti igranje u Krajini ZA SVA VREMENA, pa i Selimoviću. Biti tako neprofesionalni i udarati u lice protivnike je smiješno, i nije to bilo naguravanje već kontakt rukom u lice. Čist crveni.
Nama kad sudija sudi pošteno odmah je loš, čim nama nagura odmah je dobar. Nije bilo ni danas ni protiv Rudara domaćinsko suđenje - već čisto i mi na to nismo navikli.
Halid Delić od dolaska u Krajinu nije uradio NIŠTA! Možete vi njega forsirati i reći da je dobar ali nije.
Halilović je naš najbolji igrač i ne pamtim kad smo imali nekoga tako korisnog kao što je on u veznom redu.