RK Goražde
Re: RK Goražde
E što smo sad napravili pravi potez...čuj doveli Savčića,pa taj bi prodao mater za 100 KM,ne treba mijenjati trenere...Kaju treba promijeniti...shvatite to već jednom.
Kaja van nemoj nas tjerati iz dvorane mi volimo RK Goražde još nam samo Ćito treba. 

- BeyKopites
- Kontakt:
Davno sam napisao da Kaja treba odstupiti sa pozicije, trebao je davno to učiniti.Ako će ispadanje promijeniti neke stvari na bolje, onda neka se i desi...
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Nevjerovatno ali istinito, doduse moze Cito sta sa komesarom zavrsiti da se dobije koja utakmica, ali ako je to cijena, bolje je ispasti, došlo je Goražde na dno svega, ali ja vjerujem da ce se dici ali sigurno ne sa ovim ljudima. Nije opstanak spas kluba, spas je napraviti klub sto sada nije sigurno. Žalosno je sto svi Goražde porede sa upravom i kritukuju klub, to me boli jer ovaj klub je uvijek bio ponos grada u bilo kojoj ligi bio. Iz svega treba izaci jaci a ja se nadam da ce se to i desiti.BeyKopites je napisao/la:Davno sam napisao da Kaja treba odstupiti sa pozicije, trebao je davno to učiniti.Ako će ispadanje promijeniti neke stvari na bolje, onda neka se i desi...
-
- Kontakt:
Iako odavno ne živim u GŽ , skoro na svakoj sam utakmici , problema je mnogo a želje da se riješe premalo , nadam se da će biti bolje , a ako je Ćito rješenje onda smo stvarno na dnu. Treba sve podrediti tome da se spasi status premijerligaša ali šta onda , para nema pa nema a one su jedino rješenje.
Nemojmo se sikirati za opstanak, jedan eminentni sarajevski privrednik, koji podize objekte na Drini, preuzeo u svoje ruke sudijsku organizaciju i opstanak kluba. Nakon smjene trenera jos jedna dobra vijestseljachina je napisao/la:Iako odavno ne živim u GŽ , skoro na svakoj sam utakmici , problema je mnogo a želje da se riješe premalo , nadam se da će biti bolje , a ako je Ćito rješenje onda smo stvarno na dnu. Treba sve podrediti tome da se spasi status premijerligaša ali šta onda , para nema pa nema a one su jedino rješenje.

I šta će to sudije,pa ne mogu sudije davati golove za nas..jel to sadkrivimo sudije za neuspijeh ekipe??? Vi niste normalni...a bio je Ćito i u Leotaru pa ispade ko čep iz lige...kakav Ćito,obični pijanica koji je došao u dogovoru sa Kajom da nas gurne još više u ponor,a pored toga i zaduži...sveznadar je napisao/la:Nemojmo se sikirati za opstanak, jedan eminentni sarajevski privrednik, koji podize objekte na Drini, preuzeo u svoje ruke sudijsku organizaciju i opstanak kluba. Nakon smjene trenera jos jedna dobra vijestseljachina je napisao/la:Iako odavno ne živim u GŽ , skoro na svakoj sam utakmici , problema je mnogo a želje da se riješe premalo , nadam se da će biti bolje , a ako je Ćito rješenje onda smo stvarno na dnu. Treba sve podrediti tome da se spasi status premijerligaša ali šta onda , para nema pa nema a one su jedino rješenje.. Idemo dalje
Ljudi sad realno,koliko para toliko muzike.Sam kaja je davao ostavku niko nece u klub znaci pojedine zaboli neka stvar,za MRK Gorazde,a sad ti isti pljuju po ekipi strucnom stabu i vec neznam kome sve pametnjakovici.Cujem da je danas podijelio neke plate i svaka mu cast na tome samo on zna gdje i kako je nasao pare.
Ovo je najveća glupost koju sam čuo(izvini)da je Kaja sam davao ostavku pa njega ni spuškom nećete otjerati.devil82 je napisao/la:Ljudi sad realno,koliko para toliko muzike.Sam kaja je davao ostavku niko nece u klub znaci pojedine zaboli neka stvar,za MRK Gorazde,a sad ti isti pljuju po ekipi strucnom stabu i vec neznam kome sve pametnjakovici.Cujem da je danas podijelio neke plate i svaka mu cast na tome samo on zna gdje i kako je nasao pare.

Istina jer sam cuo od ostatka uprave,svako ima svo misljenje uzivaj ako si se nasao u prethodnom tekstu 

Nasao je pare u petak od kantona, odnosno kanton je dao za tri kluba a zbog njega nebi dao jer mu nisu dozvolili da uđe u kanton, u iznosu od 10000 km i umjesto da ih podijeli ekipi da dobije Gračanicu, on ih dijeli za kredite i dugove prema prevozu, a danas podijeli po 200-300 maraka da bi igraci dosli na trening Citu i podrzali njegov pametni potez pranja problema preko trenera u nemogucnosti da spozna da je on glavni krivac. seljacka politika ko da ga gledam "podijeli igracima po 200-300 i to im je do kraja sezone samo da ostanemo a onda ko ih j..e"devil82 je napisao/la:Ljudi sad realno,koliko para toliko muzike.Sam kaja je davao ostavku niko nece u klub znaci pojedine zaboli neka stvar,za MRK Gorazde,a sad ti isti pljuju po ekipi strucnom stabu i vec neznam kome sve pametnjakovici.Cujem da je danas podijelio neke plate i svaka mu cast na tome samo on zna gdje i kako je nasao pare.
@burazer,odnosno Kajeviću,pa što izbrisa svoj komentar...baš si ga lijepo napisao. 

Dobar je, glavni mu je problem ko se krije iza kojeg nika. ali ovo sto je naveo da smijenjeni treneri okupljaju ekipu oko sebe je zalosno ako je tako.radeon je napisao/la:@burazer,odnosno Kajeviću,pa što izbrisa svoj komentar...baš si ga lijepo napisao.
Ja nemam veze sa upravom niti se družim sa njima ali znam šta raja priča nisam redovan na utakmicama neku i preskočim ali od danas kad sam čuo da je Ćito trener mene nema na utakmicama dok je u klubudevil82 je napisao/la:Istina jer sam cuo od ostatka uprave,svako ima svo misljenje uzivaj ako si se nasao u prethodnom tekstu
i ZAFIR KAJEVIĆ.Zafire napusti klub i pusti ljudima koji ga vole.
Ma glupo je se raspravljati koje kriv,cinjenica je da je on davao ostavku dva puta taj tamo neki upravni odmor ju je odbio.Jer nece niko,u normalnom klubu nekom citava uprava trazi nacine da se nadju pare .Dok je u MRK Gorazde drugacija situacija sam kaja,je nalazio prije kada je tek preuzeo klub,a stara uprava ga ostavila u ogromnim dugovima,sto znaci da je covjek istrosio svoje resurse,a drugi niko nece na njegovo mjesto u tome je stvar,a mi mozemo ovdje pametovati svi do jednog trebalo je ovo trebalo je ono 

Blago tebi kad tako misliš a ja ću umjesto na utakmicu radije ležati kod kuće a ti i dalje podržavaj Ćitu i Zafira.Momci žao mi je zbog vas što vas raja napušta ali vremenom vratiće se raja u dvoranu pa makar i u prvoj ligi federacije kada Kaja napokon da ostavku ima valjda ljudi koji još uvijek vole Goražde ali neće da rade sa Kajom.Ja sa ovim završavam raspravu na ovu temu.devil82 je napisao/la:Ma glupo je se raspravljati koje kriv,cinjenica je da je on davao ostavku dva puta taj tamo neki upravni odmor ju je odbio.Jer nece niko,u normalnom klubu nekom citava uprava trazi nacine da se nadju pare .Dok je u MRK Gorazde drugacija situacija sam kaja,je nalazio prije kada je tek preuzeo klub,a stara uprava ga ostavila u ogromnim dugovima,sto znaci da je covjek istrosio svoje resurse,a drugi niko nece na njegovo mjesto u tome je stvar,a mi mozemo ovdje pametovati svi do jednog trebalo je ovo trebalo je ono

Vidi nepodrzavam ja nikog samo kazem da niko nije prihvatio ostavku.A tvoj problem je hoces ili neces dolaziti na utakmicu.Glupo se raspravljati na forumu oko ovog uzivaj legendo 

Da li se zna ko je sa Ćitom u stručnom štabu?
ja mislim cuki
I počeli su prvi potezi Ćite i Kaje...sakupljanje navijača za utakmicu sa Bosnom..bravo,kakav potez. Sad se odjednom ima para i za to...a Savčić je već počeo da ide Kajinim stopama i da mešetari i zove sve redom...počela je da se žari linija na relacijama Goražde-Mostar i Goražde-Vogošća.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.