Strumfovi su jos gori.Osim ostade u Japanu dok ga slag ne strefi.I onda skontao da mu je u Sarajevu najljepse.suntu jeu je napisao/la:Najsmješniji su ovi Pitari koji ga brane. Pa grob ga **** Bosna je ispred svega važnija **** li vas on u šupak..

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Strumfovi su jos gori.Osim ostade u Japanu dok ga slag ne strefi.I onda skontao da mu je u Sarajevu najljepse.suntu jeu je napisao/la:Najsmješniji su ovi Pitari koji ga brane. Pa grob ga **** Bosna je ispred svega važnija **** li vas on u šupak..
Ne prica niko o rezultatu ,**** rezultat ,pogledaj igre ,nema veze sa vezom nista ,totalno rasulo ,rezultat je najmanje vazan ,bitan je dojam ,igra ,pozrtvovanost ,i TAKTIKA koju nismo imali nikako!armin je napisao/la:Fuj komentara, a ako bude dobar rezultat protiv Njemačke svi vi što pljujete ćete hvaliti reprezentaciju!![]()
Malo spomeni i Rijeku i Iran usput kad već pričaš o prijateljskim utakmicama pod Ćirinom palicom.harry_90 je napisao/la:Sa Ćirom u prijateljskoj Sloveniji uvalimo 4 gola na gostujucem terenu,a sa ovim Susicem jedva da smo prisli golu,neznam kako smo ova 2 uspjeli dati.
Nisam napisao za igru a mislio sam i na nju.velez_mostar je napisao/la:Ne prica niko o rezultatu ,**** rezultat ,pogledaj igre ,nema veze sa vezom nista ,totalno rasulo ,rezultat je najmanje vazan ,bitan je dojam ,igra ,pozrtvovanost ,i TAKTIKA koju nismo imali nikako!armin je napisao/la:Fuj komentara, a ako bude dobar rezultat protiv Njemačke svi vi što pljujete ćete hvaliti reprezentaciju!![]()
harishp je napisao/la:Strumfovi su jos gori.Osim ostade u Japanu dok ga slag ne strefi.I onda skontao da mu je u Sarajevu najljepse.suntu jeu je napisao/la:Najsmješniji su ovi Pitari koji ga brane. Pa grob ga **** Bosna je ispred svega važnija **** li vas on u šupak..
Njemu su objasnili iz turskih nižerazrednih timova u kojim je dobio otkaz PAŠA moj solidni. Ako nije za Rizespora, onda ne znam da li je za reprezentacije, ti mi reci. Ali da kažem da mu treba pružiti šansu u kvalifikacionim tekmama, iskreno se nadam da će popraviti utisak.Denizmare je napisao/la:Ti mu objasni pasa, zaboravio sam ti reci Murino je zvao trazi pomocnika pa je rekao da mu se javismajestic24 je napisao/la:Treba mu neko objasniti da se nemoze igrati bez zadnjeg veznogGenghis je napisao/la:I meni nije jasno šta koji qurac kombinuje bez Spahića kad se zna da će mu Spahić 100% igrati ... vela havle ...
suntu jeu je napisao/la:Najsmješniji su ovi Pitari koji ga brane. Pa grob ga **** Bosna je ispred svega važnija **** li vas on u šupak..
Pandza nije los bio? Pa jadan ne bio jesi li ikad gledo nogomet u zivotu? Onaj ga albanac koji igra u jadnoj svedskoj ligi ga je OSRAMOTIO. Sta bi bilo protiv Riberya? Ili u cetvrtak protiv Marina? Pandza je katastrofa kao centar-half, a ne kao desni bek. Da ista vrijedi ne bi ga Spaco stavio na klupu u jadnom Hajduku.tax je napisao/la:pandza nije bio los puno ko sto curtman sere jer on ima zacrtano ko ga ce da blati
muratovic i medunjanji i dzeko katastrofe misimovic uopste ne trci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.