Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Post Postao/la harishp » 29 maj 2010, 21:03

suntu jeu je napisao/la:Najsmješniji su ovi Pitari koji ga brane. Pa grob ga **** Bosna je ispred svega važnija **** li vas on u šupak..
Strumfovi su jos gori.Osim ostade u Japanu dok ga slag ne strefi.I onda skontao da mu je u Sarajevu najljepse. :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 29 maj 2010, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 29 maj 2010, 21:04

armin je napisao/la:Fuj komentara, a ako bude dobar rezultat protiv Njemačke svi vi što pljujete ćete hvaliti reprezentaciju! :evil: :roll:
Ne prica niko o rezultatu ,**** rezultat ,pogledaj igre ,nema veze sa vezom nista ,totalno rasulo ,rezultat je najmanje vazan ,bitan je dojam ,igra ,pozrtvovanost ,i TAKTIKA koju nismo imali nikako!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 maj 2010, 21:04

Crnogorac i Cocalic su za Pandzu,Mravca IGRACINE...
Susic od Amara Osima mora uzimat casove :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

velezovac25
Kontakt:

Post Postao/la velezovac25 » 29 maj 2010, 21:05

Od ovih pacenika sto sada dozivaju ciru, jedno 95% ih je pljuvalo po njemu poslije potugala, a sad kao bez njega ne moze. FUJ FUJ FUJ FUJ FUJ., stvarno smo najgori narod na svijetu.Ja ne znam smije li se desiti da jedna fudbalska/nogometna velesila kakva smo mi, izgubi od "neke nigdje veze Svedske".Mislim da je krajnje vrijeme da se papetu dadne otkaz.
A uja pacenici.
Sto se tice tekme nema veze, bit ce bolje abd.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 29 maj 2010, 21:05

Joj sto ne mogu ovih znalaca(pljuvaca)...sa Cirom smo gubili od N.K.Rijeke a sad tu pljujete po Susicu...prijateljska utakmica-hvala Bogu pa postoje ovakve utakmice da se skontaju neke stvari i sto se mene tice Dzeko i Spahic nisu ni morali igrati,oni su provjerena roba i logicno je da ce covjek isprobati neke druge kombinacije pa maker primili 10 komada

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 29 maj 2010, 21:05

Meni je krivo što se kod nas mijenja mišljenje od utakmice do utakmice. Da smo pobjedili večeras Sušića bi dizali u zvijezde, baš kao poslije utakmice sa Ganom.

A ne večeras smo izgubili i odmah komentari tipa Sušić seljačino, Sušić idi u Zavidoviće, od istih onih ljudi koji su ga dizali u zvijezde nakon utakmice sa Ganom. I u mene otac je isti takav, niste sami.
Zadnja izmjena: vOluMme, dana/u 29 maj 2010, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 29 maj 2010, 21:05

harry_90 je napisao/la:Sa Ćirom u prijateljskoj Sloveniji uvalimo 4 gola na gostujucem terenu,a sa ovim Susicem jedva da smo prisli golu,neznam kako smo ova 2 uspjeli dati.
Malo spomeni i Rijeku i Iran usput kad već pričaš o prijateljskim utakmicama pod Ćirinom palicom.

Naši igrači se već malo smatraju zvijezdama, šta oni imaju igrati protiv tamo neke Švedske. Ipak je ovo samo bio uvod za Njemačku, ovo je iznenađenje koje se sprema za Nijemce :lol: Opustite se malo, šta je onda trebalo kad smo izgubili protiv Rijeke ili Irana? Ipak je Švedska puno jača od obje ove ekipe.

Sušić je čovjek koji radi sistematično, pribilježio sam nickove seratora pa ćemo da se čujemo nekad kasnije. A pristup gdje odmah nakon jednog poraza odmah kenjate po selektoru je taman idiotski.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 29 maj 2010, 21:05

velez_mostar je napisao/la:
armin je napisao/la:Fuj komentara, a ako bude dobar rezultat protiv Njemačke svi vi što pljujete ćete hvaliti reprezentaciju! :evil: :roll:
Ne prica niko o rezultatu ,**** rezultat ,pogledaj igre ,nema veze sa vezom nista ,totalno rasulo ,rezultat je najmanje vazan ,bitan je dojam ,igra ,pozrtvovanost ,i TAKTIKA koju nismo imali nikako!
Nisam napisao za igru a mislio sam i na nju.
Zadnja izmjena: armin, dana/u 29 maj 2010, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 29 maj 2010, 21:05

pandza nije bio los puno ko sto curtman sere jer on ima zacrtano ko ga ce da blati
muratovic i medunjanji i dzeko katastrofe misimovic uopste ne trci
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Jajcani
Kontakt:

Post Postao/la Jajcani » 29 maj 2010, 21:06

Ocitase nam Svedi samo takvu lekciju u svim segmentima igre, Ovo je blago receno bruka.
Nasim balerinama izgleda bas u obraz moze stati dosta toga kad su u stanju pred toliki nas svijet doci i odigrati utakmicu ko da su se na terminu skupili. Jadna nam majka protiv Svaba.

Jedina dva igraca koja se mogu pofaliti danas su Spahic i Salihovic.
Zapitamo li se sto su nam ta dva igraca konstatno najbolji pojedinci svih nasih dosadasnjih utakmica. Iz prostog razlogo sto su i jedan i drugi BORCI.
Imaju muda, snage, zelje i uvjek daju sve od sebe za grb.Moderan fudbal danas nije astrofizika. Radje 5 Salihovica i 5 Spahica nego 5 Pjanica i 5 Misimovica. Prosto da nemoze biti prostije. Svedjani imaju 22 takva igraca. Nama pismo spalo na 2 slova.
Semper fidelis

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 29 maj 2010, 21:06

Svi znamo da su Pandza i Mravac teski klocevi kojima nema mjesta medju prvih 11.

Medunjanin i Muslimovic su samo dobri kao djokeri

Jahic treba igrati umjesto Muratovica

Ovako treba biti u kvalifikacijama

---------------Begovic
Mujdza-Nadarevic-Spahic-Jahic
---------------Rahimic
Pjanic-----Misimovic---Salihovic
--------Ibisevic-----Dzeko--------
Zadnja izmjena: Pauk, dana/u 29 maj 2010, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 29 maj 2010, 21:06

Sudic(kad se oporavi), Bunoza, Sunjc i Vranjes. Trebamo njiha isprobat
Zadnja izmjena: noah, dana/u 29 maj 2010, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 29 maj 2010, 21:06

harishp je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:Najsmješniji su ovi Pitari koji ga brane. Pa grob ga **** Bosna je ispred svega važnija **** li vas on u šupak..
Strumfovi su jos gori.Osim ostade u Japanu dok ga slag ne strefi.I onda skontao da mu je u Sarajevu najljepse. :roll:

Osim makar javno priča da su šupci oni koji su u savezu i da zbog toga neće da vodi reprezentaciju. Ne dođe kao šupak da se šteli na državnom timu.

Na kraju krajeva **** li te Osim kada je u pitanju Bosna.
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 29 maj 2010, 21:07, ukupno mijenjano 2 puta.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 29 maj 2010, 21:07

Denizmare je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:
Genghis je napisao/la:I meni nije jasno šta koji qurac kombinuje bez Spahića kad se zna da će mu Spahić 100% igrati ... vela havle ...
Treba mu neko objasniti da se nemoze igrati bez zadnjeg veznog
Ti mu objasni pasa, zaboravio sam ti reci Murino je zvao trazi pomocnika pa je rekao da mu se javis
Njemu su objasnili iz turskih nižerazrednih timova u kojim je dobio otkaz PAŠA moj solidni. Ako nije za Rizespora, onda ne znam da li je za reprezentacije, ti mi reci. Ali da kažem da mu treba pružiti šansu u kvalifikacionim tekmama, iskreno se nadam da će popraviti utisak.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 29 maj 2010, 21:07

Kako smo jadni, bjelorusija ce nas otrest i tam i vam a o albaniji da ne pricam jos kad ovog ermina vrate donji smo... dzeko jadu jadni potrci malo, znas se zahebavat i glumit seljacica pred novnarima, vedo dodji barem jednom do lopte, miske pretrcao 3 metra danas, mravac je za bocanja ne za nogometa, pandza nije za beka, bori se momak al je poglup za repke, muratovic razligu idi odgajaj unucad, medonja idi u segundu, jebli te eurogolovi u valladolidu... alispahic idi ti u sibenik uci jos malo...susicu idi vdi konjaspor, debilspor itd... nije za tebe repka...
kad se sjetim repke sliskoviceve sa musicem, sergejom, konjicem, hibicem, salihamidzicem, beslijom,baljicem, bolom i kako su ljudi ginuli za repku nebitno da je turnir kutija sibica a kamoli kvalifikacije... to je moja repka a ovi glumci moraju se pravo promijeniti...

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 29 maj 2010, 21:08

Halo ljudi ovo je samo prijateljska utakmica, razumijem da vas je mnogo izgubilo par maraka na kladionici, ali ne vrijedjajte selektora i igrace.
I najsmjesniji su mi ovi iz Zenice koji i ne kritikuju Sušićevu taktiku, vec samo vrijedjaju njegovo mjesto rodjenja...
100% sportski i krajnje opušten potpis

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 29 maj 2010, 21:08

ne branim ga nego malo razumjevanja,kad nezovne igrace onda kazete sto ovoga nije,sto onoga nije,,a kad zove i proba igru sa njim odma kritike

jeli Ciro izgubio prvu prijateljsku protiv Bugarske? :roll:

a poredite Bugarsku i Svedsku neide nikako
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 maj 2010, 21:08

tax je napisao/la:pandza nije bio los puno ko sto curtman sere jer on ima zacrtano ko ga ce da blati
muratovic i medunjanji i dzeko katastrofe misimovic uopste ne trci
Pandza nije los bio? Pa jadan ne bio jesi li ikad gledo nogomet u zivotu? Onaj ga albanac koji igra u jadnoj svedskoj ligi ga je OSRAMOTIO. Sta bi bilo protiv Riberya? Ili u cetvrtak protiv Marina? Pandza je katastrofa kao centar-half, a ne kao desni bek. Da ista vrijedi ne bi ga Spaco stavio na klupu u jadnom Hajduku.

A dobro to sto je Mellberg stavio Dzeku u dzep, ali sto ga je Majstorovic stavio u dzep...

Salihovicu, Jahicu i Zecu svaka cast. Ostali neka se zapitaju sto oni uopste igraju za repku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 maj 2010, 21:09

SVE U SVEMU,VELIKO NISTA,IGRACI NISTA NISU POKAZALI,DAJ BOZE DA STA NAPRAVIMO PROTIV NJEMACA,SAMO DA NAS NE PONIZE.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 29 maj 2010, 21:09

Gledao sam skoro svaku utakmicu Bh reprezentacije pocevsi od one prve sa albanijom pa do ove danas.Ali niko nas nije ovako pravio levatima u nasem sesnaestercu cak ni argentina kada smo izgubili 5-0.Ovi nisu ni za termina

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.