Bosna i Hercegovina - Gana

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Anketa je završila: 04 mar 2010, 16:10.

Pobjeda BiH
149
65%
Nerijeseno
51
22%
Pobjeda Gane
31
13%

Ukupno glasova: 231

Denizmare

Re: Bosna i Hercegovina - Gana

Post Postao/la Denizmare » 03 mar 2010, 21:23

Ibisevic je po meni dobro odigrao,ne znam sta su ovi kriticari gledali.Dao je gol,puno pretrcao i imao dosta i defanzivnog ucinka,pa ga je pred kraj uhvatio umor pa je zapucao 2-3 lopte,ali i Pjana je na sredini izgubio 3-4 lopte pa to ne umanjuje njegov ucinak.Ali raja ima nesto protiv Ibisevica,uvijek je pod lupom,ne znam zasto.
Sto se tice utakmice,po meni odlicna,vidi se da igramo dugo zajedno,a uz to imamo mladu ekipu.
Kada se uzme da Gana igra na SP i da su drugi u Africi,neko neutralan ko je gledao tekmu u najmanju ruku bi pomislio da je situacija obrnuta.
I da, ne postoji uklet stadion............

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 03 mar 2010, 21:23

Marseille84 je napisao/la:Albanija vodi S.Irsku :o :o :o :o
I sta cemo sad? Sta si :o :o :roll: Je l' to S. Irska sila u fudbalu? :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 mar 2010, 21:24

@Adinjo ovaj garant ni minute ti braniti nece u kvalifikacijama.Jedino ako Hasagic nedo bog nogu slomije.
Pogotovo nakon onih salivanja strave.
Ne mrzim ih niti ih podnosim :mrgreen:
Ali jos kad se ''dobro''i odigra.
taman kec na desetku ha ja. 8-)
P.S Onakve greske Henry ce ako treba i rukom kazniti.Sva sreca pa bilo hladno i Ganci se ukocili pa im nije ni docega :mrgreen:
Inace citaj malo bolje o kritikama ili pohvalama..ko gdje sta a ne povrsno i ovlas.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 03 mar 2010, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 03 mar 2010, 21:24

Mnogi se žale na "slabu" posjetu....

ljudi u pola 6 utakmica....sta hocete vise?

da je u pola 9 bilo bio bi pun!

PENZIONERI JARANE .... KO ĆE OTIĆ U POLA 6 ... SVI IMAMO OBAVEZE!
Zadnja izmjena: solidus, dana/u 03 mar 2010, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 03 mar 2010, 21:24

titinho je napisao/la:Dzeko : "Drago mi je što smo zabilježili pobjedu zbog selektora i navijača koji su nas došli bodriti po ovako hladom vremenu", kazao je naš napadač.

A za ove sto govore da je Kosevo njiva i oranica , shvatite da je mart mjesec i da je juce cijeli dan padala kisa !!!

Koliko se sjecam Bilino Polje je oranica usred Juna za razliku od Koseva !!!
BILINO POLJE U U JUNU JE OLD TRAFORD ZA KOSEVO...
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 03 mar 2010, 21:27

RoB_Do_BaGrO je napisao/la:
titinho je napisao/la:Dzeko : "Drago mi je što smo zabilježili pobjedu zbog selektora i navijača koji su nas došli bodriti po ovako hladom vremenu", kazao je naš napadač.

A za ove sto govore da je Kosevo njiva i oranica , shvatite da je mart mjesec i da je juce cijeli dan padala kisa !!!

Koliko se sjecam Bilino Polje je oranica usred Juna za razliku od Koseva !!!
BILINO POLJE U U JUNU JE OLD TRAFORD ZA KOSEVO...

bilino je ****...i ostaće ****!

i za ostale Begović je Casillas za Kenu

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 03 mar 2010, 21:28

gollum je napisao/la:Cestitke strucnom stabu i igracima na pobjedi. Jahic je odigrao kao 18-godisnjak, vrlo neiskusno. Sigurno je da cemo imati puno problema na krilnim i bekovskim pozicijama.

Protiv Francuza igrati na Kosevu, ostale utakmice negdje drugo...
Protiv Francuza na Kosevu,a ostale na AFH :mrgreen:

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 03 mar 2010, 21:29

da,to za Ibisevica je istina....svi nesto seru peglaju ....a neka skontaju BROJ GOLOVA DZEKE I IBISEVICA U NJEMACKOJ....a covjek je imao onakvu ozljedu,dalje....glea se svaka njegova lopta ,pa i dzekson je fulio 1 na 1
al nebitno,dzek odvuce 4 igraca sasobom :D
a onaj gol 80% Ibisevicev,uzeo loptu odigrao sa dzekom dupli i zabio!!!!!!!!!!
dakle PREOKRENUO TEKMU.......jbg to sto neki jedva cekaju da usere nesto to je druga stvar!!!!!

sve u svemu ,nismo preokrenuli tekmu nepamtim :D :D :D ito protiv ovako jake repke kao sto je GANA!!!!!

SVA U SVEMU ODLICNO DA JE BILO TERMIN 2H POSLIJE BILO BI BAR ZA 30% VISE RAJE...NEKONTAJU DEBILI DA PRIVATNICI PRIJE 6 NE PUSTAJU KUCI ;)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 03 mar 2010, 21:30

asmir begović...uživajte

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: solidus, dana/u 03 mar 2010, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 03 mar 2010, 21:30

harishp je napisao/la:@Adinjo ovaj garant ni minute ti braniti nece u kvalifikacijama.Jedino ako Hasagic nedo bog nogu slomije.
Pogotovo nakon onih salivanja strave.
Ne mrzim ih niti ih podnosim :mrgreen:
Ali jos kad se ''dobro''i odigra.
taman kec na desetku ha ja. 8-)
P.S Onakve greske Henry ce ako treba i rukom kazniti.Sva sreca pa bilo hladno i Ganci se ukocili pa im nije ni docega :mrgreen:
Nek nece, al samo lakapo. Vrijeme je na Begovoj strani. Bice vremena za neke druge komentare. :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 03 mar 2010, 21:31

sta serete vi za posjetu? posjeta fantasticna uzeci u obzir CIJENE ULAZINICA i TERMIN. ovi zenicani nesto pricaju kontaju samo oni rade a u sarajevu raja sjedi i drka neku stvar. ljudi se vracali sa posla kad je utakmica pocinjala. jos bio minus. 10000 je fenomenalno. protiv francuza garant puno.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 03 mar 2010, 21:33

neka cura me je ubila u pojam na istoku sa vriskom i skicanjem curam zabranit tekme
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 03 mar 2010, 21:34

A_d_0 je napisao/la:sta serete vi za posjetu? posjeta fantasticna uzeci u obzir CIJENE ULAZINICA i TERMIN. ovi zenicani nesto pricaju kontaju samo oni rade a u sarajevu raja sjedi i drka neku stvar. ljudi se vracali sa posla kad je utakmica pocinjala. jos bio minus. 10000 je fenomenalno. protiv francuza garant puno.
kakvih 10 000 ISTOK PUN BIO PLUS POLA ZAPADA ,MOZDA MALO MANJE.....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 03 mar 2010, 21:34

Stvarno imamo odlicne napadace,Dzeko,Ibisevic,Muslimovic,veceras smo odigrali odlicno kakav je teren bio! Pjanic i Miske su bili odlicni...ova pobjeda ce nam vratiti veliko samopouzdanje koje je bilo malo poljuljano poslije utakmica baraza!.. Muratovic po meni najlosiji veceras,dobro ipak je covjek u godinama,igralo se po losem terenu,ali za kratko vrijeme imao je jako puno gresaka..

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 03 mar 2010, 21:36

solidus je napisao/la:asmir begović...uživajte

Ja bih Bega vec sutra stavio na gol kao 1...momak ima savršenu građu za golmana,mlad i prespektivan,nije linijaš.
Ne kažem da je Keno loš - naprotiv on je vrlo dobar golman ,ali Beg je beton armirani.
Supića svakako ne smatram fudbalerom/sportistom a kamoli golmanom.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 03 mar 2010, 21:37

drop je napisao/la:Ja bih Bega vec sutra stavio na gol kao 1...momak ima savršenu građu za golmana,mlad i prespektivan,nije linijaš.
Ne kažem da je Keno loš - naprotiv on je vrlo dobar golman ,ali Beg je beton armirani.
+1

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 03 mar 2010, 21:39

solidus je napisao/la:
drop je napisao/la:Ja bih Bega vec sutra stavio na gol kao 1...momak ima savršenu građu za golmana,mlad i prespektivan,nije linijaš.
+1
+1
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 03 mar 2010, 21:40

Posto Egipat vodi protiv Engleza, a pobjedio je ovu istu Ganu znaci da smo i mi bolji od Engleza :D .

Prvaci Evrope smo buduci sigurno.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 03 mar 2010, 21:46

Alucard je napisao/la:
Necromacer je napisao/la:Sto pametujete preko foruma?? Sto vi niste dosli na utakmicu??! Svaka cast i ovih 15 000 po ovom minusu...danas dok sam hodao po gradu minus teski "upeko"..ocigledno niko u zivotu od vas nije bio na Hasetu i ne zna da kada tamo puhne mogu te ukocenog u bolnicu nositi :mrgreen:
*ebiga drug, obučeš nenine pletene čarape i nema zime :lol: šala! ;)

Ljudi ja ne mogu da vjerujem da se niko ne žali na sam prenos utakmice tj. kašnjenje slike u odnosu na zvuk! Majmuni sa BHT-a nisu dobro sinhronizovali sliku i zvuk i ugođaj je katastoralan. Kao i sve u državi nam je ubi Bože, ja stvarno ne znam do kada ćemo više sami sebe sramotiti. BHT=amateri na kvadrat!
Meni je prenos bio super, nikakvog kasnjenja nije bilo.. :? :D :D
:mrgreen:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 03 mar 2010, 21:47

ma begovic valja cijeloj engleskoj, svi ga hvala , al et mi bošnje cemo nac dlaku u jajetu svakom i svemu :evil: :twisted:
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.