Zlatan Muslimović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zlatan Muslimović
Nabavite,za cete me zaboli kao sto i tebe treba koliko ko ima postova.
Imas vec pozdrave od- avde.
Imas vec pozdrave od- avde.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Muslimović novi igrač Guizhou Renhe FC?
Sta je to? Jel se to jede il pijesony_91 je napisao/la:Muslimović novi igrač Guizhou Renhe FC?

Cuva Bog Zelju svog!
Radi se o kineskom prvoligašumirzza je napisao/la:Sta je to? Jel se to jede il pijesony_91 je napisao/la:Muslimović novi igrač Guizhou Renhe FC?

Kineska liga....
Bolje nismo ni ocekivali poslije 8 godisnjeg natezanja......Mislim da bi to bilo to sto se tice njegove karijere. Velika steta, do unazad par godina nas najbolji napadac, propao je, mozda najvise svojom krivicom, mozda i ne. Sada je vrijem da se okrenemo nekim novim talentima...

Bolje nismo ni ocekivali poslije 8 godisnjeg natezanja......Mislim da bi to bilo to sto se tice njegove karijere. Velika steta, do unazad par godina nas najbolji napadac, propao je, mozda najvise svojom krivicom, mozda i ne. Sada je vrijem da se okrenemo nekim novim talentima...
I cijena mu je drasticno opala.......
http://www.transfermarkt.de/de/guizhou- ... 17250.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/guizhou- ... 17250.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Omerbavarac
- Kontakt:
Od Skotske, preko Engleske do Kine.
Jbg Zlatane.
Jbg Zlatane.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ovi su mi najjači...bagrcavi je napisao/la:Bolje da je u Želju došo

ne može me niko ubijediti da nije nigdje u evropi mogao naći klub.Želju sam spomenuo tek onakodzonvejn je napisao/la:ovi su mi najjači...bagrcavi je napisao/la:Bolje da je u Želju došopa čovječe željo ne može platiti godišnje koliko ovi kinezi dnevno.

yebale ga pare, mogo je još minimalno 2 godine igrati na visokom nivou, i pritom zarađivati malo manje.Ali Zlatan u posljednje vrijeme liči na sve osim na profesionalnog fudbalera.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ok, jest to dobro poredjenje, al je taj Kineski klub prdez u svemiru za Zelju!
a eto željo je veliki europski klub koji svake godine igra grupnu fazu nekog natjecanja? pa normalno da će otići radije u kinu...Edo_77 je napisao/la:Ok, jest to dobro poredjenje, al je taj Kineski klub prdez u svemiru za Zelju!
Ko je rekao da je on morao u Želju ? Problem je što on leti za parama, a mogao je igrati u nekom solidnom evropskom klubu.Izgleda da mu više nije stalo do profesionalnog fudbala, čim je otišao u Kinu.Zlatane sretno, ali više za repku nisidzonvejn je napisao/la:a eto željo je veliki europski klub koji svake godine igra grupnu fazu nekog natjecanja? pa normalno da će otići radije u kinu...Edo_77 je napisao/la:Ok, jest to dobro poredjenje, al je taj Kineski klub prdez u svemiru za Zelju!

DRUG NEBI TI PUNCA
Ne nije, ko je rekao, donosis zakljucke onako napamet. Hocu reci, gledao sam roster ovog Kineskog kluba. Da bog sacuva? Ne samo Zeljo, recimo Kozara ima bolji tim?dzonvejn je napisao/la:a eto željo je veliki europski klub koji svake godine igra grupnu fazu nekog natjecanja? pa normalno da će otići radije u kinu...Edo_77 je napisao/la:Ok, jest to dobro poredjenje, al je taj Kineski klub prdez u svemiru za Zelju!
šta ti pratiš kinesku ligu i znaš kvalitete svakog tima i igrača?Edo_77 je napisao/la:Ne nije, ko je rekao, donosis zakljucke onako napamet. Hocu reci, gledao sam roster ovog Kineskog kluba. Da bog sacuva? Ne samo Zeljo, recimo Kozara ima bolji tim?dzonvejn je napisao/la:a eto željo je veliki europski klub koji svake godine igra grupnu fazu nekog natjecanja? pa normalno da će otići radije u kinu...Edo_77 je napisao/la:Ok, jest to dobro poredjenje, al je taj Kineski klub prdez u svemiru za Zelju!
Pa ne trebam biti Dzon Vejn da znam kakvog su kvaliteta.
Ova ekipa gdje Zlaja otisao, ima samo jos 2 igraca koja imaju cijenu na transfermrkt, sve ostalo nula. Mada to nije neka slika samo indikacija. Za mene je indikacija isto da njihovi klubovi niti imaju konkurenciju niti proizvode neke igrace za koje bilo ko od nas moze da cuje...
No ako si ti misljenja da je oavj zkljdz klub jaci od Zelje onda nemamo sta razgovarati.
Ova ekipa gdje Zlaja otisao, ima samo jos 2 igraca koja imaju cijenu na transfermrkt, sve ostalo nula. Mada to nije neka slika samo indikacija. Za mene je indikacija isto da njihovi klubovi niti imaju konkurenciju niti proizvode neke igrace za koje bilo ko od nas moze da cuje...
No ako si ti misljenja da je oavj zkljdz klub jaci od Zelje onda nemamo sta razgovarati.

kako nije jači, heeeeeeeeeeeeej pa to je kineska liga, kontaš kineska ligaEdo_77 je napisao/la:Pa ne trebam biti Dzon Vejn da znam kakvog su kvaliteta.

DRUG NEBI TI PUNCA
iskreno, ja ne bi za niti jedan klub na svijetu garantirao da je slabiji od nekog bh kluba, posebno ako ga ne pratim nikako. 

-
- Kontakt:
Zbog cega je to problem sto on leti za parama? Svaka njemu cast, nek leti za njima. Covjek je bio dobar fudbaler dugi niz godina, mnogo dao nasoj reprezentaciji i onda su ga povrede zahvatile. Normalno je da ce covjek gledat da sto vise nula nabaci na ziro racunu. Zelim mu mnogo zdravlja, srece, i sto vise para.bagrcavi je napisao/la:Ko je rekao da je on morao u Želju ? Problem je što on leti za parama, a mogao je igrati u nekom solidnom evropskom klubu.Izgleda da mu više nije stalo do profesionalnog fudbala, čim je otišao u Kinu.Zlatane sretno, ali više za repku nisidzonvejn je napisao/la:a eto željo je veliki europski klub koji svake godine igra grupnu fazu nekog natjecanja? pa normalno da će otići radije u kinu...Edo_77 je napisao/la:Ok, jest to dobro poredjenje, al je taj Kineski klub prdez u svemiru za Zelju!
- Goalgetter
- Kontakt:
Otisao je za parama, neka mu je sretno. Uvijek je dao sve za reprezentaciju, i to mu nikad necu zaboraviti, samo jedno je jasno, vrata reprezentacije su mu ovim zatvorena.
Hvala mu za sve.
Hvala mu za sve.
Trenutno korisnika/ca: 313, Amazon [Bot], denza, ElAn10, invincible1921, johntravolta123 i 47 gostiju.