Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

adnan24
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la adnan24 » 01 nov 2009, 22:54

@ cikcanga

Ako toliko volis Arsenal promijeni svoj "stil pisanja" na ovoj temi jer odkako si dosao na forum najmanje o Arsenalu se pise na ovoj temi...

P.S.Bendtner van terena 3-4 sedmice prema prvim procjenama...

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 01 nov 2009, 23:13

robert@05 je kralj nisi sam sa sobom hahaha,,,,a ti spomenec arsenak samo u toj zadnjoj recenici come on arsenal.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 nov 2009, 01:11

adnan24 je napisao/la:@ cikcanga

Ako toliko volis Arsenal promijeni svoj "stil pisanja" na ovoj temi jer odkako si dosao na forum najmanje o Arsenalu se pise na ovoj temi...

P.S.Bendtner van terena 3-4 sedmice prema prvim procjenama...

ćuti bolan pusti ga nek mlati. :mrgreen: ;)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 02 nov 2009, 11:29

momak voli arsenal vidi se malo previse :D samo mogu reci svaka cast ;)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 02 nov 2009, 13:22

Ma ovo nema veze s vezom o čemu on priča ba... Ti nemoj govorit ko je dobar a ko ne navijač arsenala, ok ?! Prvo pogledaj ko je pokrenuo ovu temu. Pojma nemaš zato molim te mlati svoju priču koja nema veze sa stvarnim životom.

Btw. AZ ima da primi 3-4 komada od Meride, Vele, Ramsy-a i nadam se da će napokon i Nasri da uđe u igru...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 02 nov 2009, 13:30

GunnerS je napisao/la:Ma ovo nema veze s vezom o čemu on priča ba... Ti nemoj govorit ko je dobar a ko ne navijač arsenala, ok ?! Prvo pogledaj ko je pokrenuo ovu temu. Pojma nemaš zato molim te mlati svoju priču koja nema veze sa stvarnim životom.

Btw. AZ ima da primi 3-4 komada od Meride, Vele, Ramsy-a i nadam se da će napokon i Nasri da uđe u igru...
Jel to ne igra najjaci sastav u LP, konkretno me zanima fabregas i vermalen?
Cuva Bog Zelju svog!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 02 nov 2009, 13:38

Mislim da neće igrat fabregas, odmarat će ga ili će počet i odigrat prvo poluvrijeme jer nema potrebe ga ubacivat u igru da se nedo Bog povrijedi... A vermalen će da igra, mislim, jer on je ove sezone došao i treba mu utakmica da se uigra i da bude što bolji, iako je sada jedan od najbolji defanzivaca u ligi... Nije ti jarane ovo ništa sigurno al poznavajući Wengera, pratim ga od početka uzimanja Arsenala, miriše mi na ovakvo nešto. Prvo što još jedan bod i osigurali smo prolaz u osminafinale Lige prvaka, drugo što AZ nije nešto jak, a vidjeli smo u Carling Cup-u da Arsenalova djeca mogu i Liverpool dobit, tako da vjerujem da će im dat i priliku u Europi da zaigraju. Još nešto, povrijedio je se Nikolas, tako da sam siguran da će igrat Vela ili Merida... Nasri se vraća od ozljede i njega ne treba očekivat u prvih 11 al tu bi mogao igrat Ramsey uz Denilsona ili Song-a. Na desnoj strani bi mogao bit Eboue... Tako da... Ništa sigurno...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 02 nov 2009, 14:18

GunnerS je napisao/la:Mislim da neće igrat fabregas, odmarat će ga ili će počet i odigrat prvo poluvrijeme jer nema potrebe ga ubacivat u igru da se nedo Bog povrijedi... A vermalen će da igra, mislim, jer on je ove sezone došao i treba mu utakmica da se uigra i da bude što bolji, iako je sada jedan od najbolji defanzivaca u ligi... Nije ti jarane ovo ništa sigurno al poznavajući Wengera, pratim ga od početka uzimanja Arsenala, miriše mi na ovakvo nešto. Prvo što još jedan bod i osigurali smo prolaz u osminafinale Lige prvaka, drugo što AZ nije nešto jak, a vidjeli smo u Carling Cup-u da Arsenalova djeca mogu i Liverpool dobit, tako da vjerujem da će im dat i priliku u Europi da zaigraju. Još nešto, povrijedio je se Nikolas, tako da sam siguran da će igrat Vela ili Merida... Nasri se vraća od ozljede i njega ne treba očekivat u prvih 11 al tu bi mogao igrat Ramsey uz Denilsona ili Song-a. Na desnoj strani bi mogao bit Eboue... Tako da... Ništa sigurno...

Ja bas i ne vjerujem da ce toliko Wenger mjenjati...ipak je cilj prvo mjesto u grupi...vjerovatno ce biti par izmjena ali nista posebno...ja vjerujem da ce odmoriti Arshavina a mozda i Fabregasa a ostali ce svi igrati...

P.S.Denilson je povrijedjen vec duze vrijeme

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 02 nov 2009, 16:24

cikcanga je napisao/la:
Come on Arsenal!
da ti lejla nesto kaze,,, postoji na forumima jedna stvar koja se POTPIS zove, pa ett,,, bilo bi korisno da tu opciju potrazis,,, ;) ;)
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 02 nov 2009, 16:27

adnan24 je napisao/la:
Ja bas i ne vjerujem da ce toliko Wenger mjenjati...ipak je cilj prvo mjesto u grupi...vjerovatno ce biti par izmjena ali nista posebno...ja vjerujem da ce odmoriti Arshavina a mozda i Fabregasa a ostali ce svi igrati...

P.S.Denilson je povrijedjen vec duze vrijeme
Vidiš pitao sam se gdje je omaleni brazilac, koliko je povrijeđen ?! Ma gledaj, mi smo 99% prvi, i naš rezervni sastav može da igra protiv AZ-a i Standarda sigurno a i Olympiacos nije Bog zna šta, tako da... A ipak slijedi Novembar i Decembar gdje u Engleskoj se igra po principu Vikend-Srijeda-Vikend-Srijeda... Zato mislim da će odmarat bar u ovoj tekmi...

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 02 nov 2009, 18:33

cikcanga je napisao/la:
lejla je napisao/la:
cikcanga je napisao/la:
Come on Arsenal!
da ti lejla nesto kaze,,, postoji na forumima jedna stvar koja se POTPIS zove, pa ett,,, bilo bi korisno da tu opciju potrazis,,, ;) ;)
Drago mi je da pripadnice ljepseg spola paze na mene. 8-)
Jos podi navijat za Arsenal i bit cemo sretni.
Problem oko potrisa jeste sto se on dinamicki mijenja.
Evo vidis ti ne znas kako cu se ja potpisati.

Iznenadenje :mrgreen:

Ko ne voli Arsenal, ne treba da zivi!
ne daj se :lol: :lol:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 03 nov 2009, 19:24

Clichy van terena mjesec dana...Rosicky nakon lakse povrede spreman za mec sa Alkmarom!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 03 nov 2009, 19:27

Ah, radi leđa nešto ?! Jbg.hajd imamo omalenog Gibbsa na toj strani i vjerujem da će ga dostojno zamjenut. Rosicky, Nasri mislim da će da igraju protiv AZ-a, uz pomoć Ramsey-a i Vele ;) Bar bi ja tako volio...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 04 nov 2009, 22:43

Furiozno preko Alkmaara do osmine finala...Fabregas 2 gola,Nasri i Diaby po jedan...Rosicky opet igrao...

shakal
Kontakt:

Post Postao/la shakal » 05 nov 2009, 00:44

ah ocekivana pobjeda, svaka cast momcima...raduje me go Nasrija...
Do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJV'O!!!

THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 05 nov 2009, 00:46

teska vam je grupa bila bas kako ste uspjeli obezbjediti prolaz i konkurencijii Standarda AZ-a i Olympiacosa :mrgreen:
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 05 nov 2009, 08:41

Arsenal igra sjajno ove sezone, mislim da mogu dogurati do finala CL. Sto se tice premier lige jedini pravi konkurent "plavcima". Ono sto je Barcelona igrala prosle sezone to sada igra Arsenal.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 05 nov 2009, 12:24

buja je napisao/la:teska vam je grupa bila bas kako ste uspjeli obezbjediti prolaz i konkurencijii Standarda AZ-a i Olympiacosa :mrgreen:
Kakva god da je grupa mi smo je prošli... Ko god da je ušao u LP nije lagan protivnik, to vidimo i po Barcinim, Interovim nasutpima, onda GL. Rangers je izgubio protiv Unirea, itd itd... Zato, molio bih te da ne komentarišeš ako ne gledaš realno kako i treba...

Arsenal, ako ga povrede izbjegnu, će da bude veliki konkurent ove godine za osvajanje EPL ( što je meni važnije ) a Bogam' mogao bih daleko i u LP ;)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 07 nov 2009, 19:18

dobri ste ali mislim da necete moci ni ove sezone puno jer ekipa nije iskusna ;) ali nadam se da ce osvojiti bar neki trofej :)
FK Pjetlovi

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 07 nov 2009, 19:29

reds je napisao/la:dobri ste ali mislim da necete moci ni ove sezone puno jer ekipa nije iskusna ;) ali nadam se da ce osvojiti bar neki trofej :)

Ma samo zdravlja i bice titula...
Poluvrijeme protiv Wolwes-a ...0-3...autogol,Eduardo i Fabregas

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.