Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
@ cikcanga
Ako toliko volis Arsenal promijeni svoj "stil pisanja" na ovoj temi jer odkako si dosao na forum najmanje o Arsenalu se pise na ovoj temi...
P.S.Bendtner van terena 3-4 sedmice prema prvim procjenama...
Ako toliko volis Arsenal promijeni svoj "stil pisanja" na ovoj temi jer odkako si dosao na forum najmanje o Arsenalu se pise na ovoj temi...
robert@05 je kralj nisi sam sa sobom hahaha,,,,a ti spomenec arsenak samo u toj zadnjoj recenici come on arsenal.
- alan_kardec
- Kontakt:
adnan24 je napisao/la:@ cikcanga
ćuti bolan pusti ga nek mlati.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
momak voli arsenal vidi se malo previse
samo mogu reci svaka cast 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Ma ovo nema veze s vezom o čemu on priča ba... Ti nemoj govorit ko je dobar a ko ne navijač arsenala, ok ?! Prvo pogledaj ko je pokrenuo ovu temu. Pojma nemaš zato molim te mlati svoju priču koja nema veze sa stvarnim životom.
Btw. AZ ima da primi 3-4 komada od Meride, Vele, Ramsy-a i nadam se da će napokon i Nasri da uđe u igru...
Btw. AZ ima da primi 3-4 komada od Meride, Vele, Ramsy-a i nadam se da će napokon i Nasri da uđe u igru...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Jel to ne igra najjaci sastav u LP, konkretno me zanima fabregas i vermalen?GunnerS je napisao/la:Ma ovo nema veze s vezom o čemu on priča ba... Ti nemoj govorit ko je dobar a ko ne navijač arsenala, ok ?! Prvo pogledaj ko je pokrenuo ovu temu. Pojma nemaš zato molim te mlati svoju priču koja nema veze sa stvarnim životom.
Cuva Bog Zelju svog!
Mislim da neće igrat fabregas, odmarat će ga ili će počet i odigrat prvo poluvrijeme jer nema potrebe ga ubacivat u igru da se nedo Bog povrijedi... A vermalen će da igra, mislim, jer on je ove sezone došao i treba mu utakmica da se uigra i da bude što bolji, iako je sada jedan od najbolji defanzivaca u ligi... Nije ti jarane ovo ništa sigurno al poznavajući Wengera, pratim ga od početka uzimanja Arsenala, miriše mi na ovakvo nešto. Prvo što još jedan bod i osigurali smo prolaz u osminafinale Lige prvaka, drugo što AZ nije nešto jak, a vidjeli smo u Carling Cup-u da Arsenalova djeca mogu i Liverpool dobit, tako da vjerujem da će im dat i priliku u Europi da zaigraju. Još nešto, povrijedio je se Nikolas, tako da sam siguran da će igrat Vela ili Merida... Nasri se vraća od ozljede i njega ne treba očekivat u prvih 11 al tu bi mogao igrat Ramsey uz Denilsona ili Song-a. Na desnoj strani bi mogao bit Eboue... Tako da... Ništa sigurno...
GunnerS je napisao/la:Mislim da neće igrat fabregas, odmarat će ga ili će počet i odigrat prvo poluvrijeme jer nema potrebe ga ubacivat u igru da se nedo Bog povrijedi... A vermalen će da igra, mislim, jer on je ove sezone došao i treba mu utakmica da se uigra i da bude što bolji, iako je sada jedan od najbolji defanzivaca u ligi... Nije ti jarane ovo ništa sigurno al poznavajući Wengera, pratim ga od početka uzimanja Arsenala, miriše mi na ovakvo nešto. Prvo što još jedan bod i osigurali smo prolaz u osminafinale Lige prvaka, drugo što AZ nije nešto jak, a vidjeli smo u Carling Cup-u da Arsenalova djeca mogu i Liverpool dobit, tako da vjerujem da će im dat i priliku u Europi da zaigraju. Još nešto, povrijedio je se Nikolas, tako da sam siguran da će igrat Vela ili Merida... Nasri se vraća od ozljede i njega ne treba očekivat u prvih 11 al tu bi mogao igrat Ramsey uz Denilsona ili Song-a. Na desnoj strani bi mogao bit Eboue... Tako da... Ništa sigurno...
Ja bas i ne vjerujem da ce toliko Wenger mjenjati...ipak je cilj prvo mjesto u grupi...vjerovatno ce biti par izmjena ali nista posebno...ja vjerujem da ce odmoriti Arshavina a mozda i Fabregasa a ostali ce svi igrati...
P.S.Denilson je povrijedjen vec duze vrijeme
da ti lejla nesto kaze,,, postoji na forumima jedna stvar koja se POTPIS zove, pa ett,,, bilo bi korisno da tu opciju potrazis,,,cikcanga je napisao/la:
Come on Arsenal!

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Vidiš pitao sam se gdje je omaleni brazilac, koliko je povrijeđen ?! Ma gledaj, mi smo 99% prvi, i naš rezervni sastav može da igra protiv AZ-a i Standarda sigurno a i Olympiacos nije Bog zna šta, tako da... A ipak slijedi Novembar i Decembar gdje u Engleskoj se igra po principu Vikend-Srijeda-Vikend-Srijeda... Zato mislim da će odmarat bar u ovoj tekmi...adnan24 je napisao/la:
Ja bas i ne vjerujem da ce toliko Wenger mjenjati...ipak je cilj prvo mjesto u grupi...vjerovatno ce biti par izmjena ali nista posebno...ja vjerujem da ce odmoriti Arshavina a mozda i Fabregasa a ostali ce svi igrati...
P.S.Denilson je povrijedjen vec duze vrijeme
ne daj secikcanga je napisao/la:Drago mi je da pripadnice ljepseg spola paze na mene.lejla je napisao/la:da ti lejla nesto kaze,,, postoji na forumima jedna stvar koja se POTPIS zove, pa ett,,, bilo bi korisno da tu opciju potrazis,,,cikcanga je napisao/la:
Come on Arsenal!![]()
![]()
![]()
Jos podi navijat za Arsenal i bit cemo sretni.
Problem oko potrisa jeste sto se on dinamicki mijenja.
Evo vidis ti ne znas kako cu se ja potpisati.
Iznenadenje![]()
Ko ne voli Arsenal, ne treba da zivi!

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Clichy van terena mjesec dana...Rosicky nakon lakse povrede spreman za mec sa Alkmarom!
Ah, radi leđa nešto ?! Jbg.hajd imamo omalenog Gibbsa na toj strani i vjerujem da će ga dostojno zamjenut. Rosicky, Nasri mislim da će da igraju protiv AZ-a, uz pomoć Ramsey-a i Vele
Bar bi ja tako volio...

Furiozno preko Alkmaara do osmine finala...Fabregas 2 gola,Nasri i Diaby po jedan...Rosicky opet igrao...
ah ocekivana pobjeda, svaka cast momcima...raduje me go Nasrija...
Do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJV'O!!!
THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!
THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!
teska vam je grupa bila bas kako ste uspjeli obezbjediti prolaz i konkurencijii Standarda AZ-a i Olympiacosa 

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
Arsenal igra sjajno ove sezone, mislim da mogu dogurati do finala CL. Sto se tice premier lige jedini pravi konkurent "plavcima". Ono sto je Barcelona igrala prosle sezone to sada igra Arsenal.
Kakva god da je grupa mi smo je prošli... Ko god da je ušao u LP nije lagan protivnik, to vidimo i po Barcinim, Interovim nasutpima, onda GL. Rangers je izgubio protiv Unirea, itd itd... Zato, molio bih te da ne komentarišeš ako ne gledaš realno kako i treba...buja je napisao/la:teska vam je grupa bila bas kako ste uspjeli obezbjediti prolaz i konkurencijii Standarda AZ-a i Olympiacosa
Arsenal, ako ga povrede izbjegnu, će da bude veliki konkurent ove godine za osvajanje EPL ( što je meni važnije ) a Bogam' mogao bih daleko i u LP

dobri ste ali mislim da necete moci ni ove sezone puno jer ekipa nije iskusna
ali nadam se da ce osvojiti bar neki trofej 

FK Pjetlovi
reds je napisao/la:dobri ste ali mislim da necete moci ni ove sezone puno jer ekipa nije iskusnaali nadam se da ce osvojiti bar neki trofej
Ma samo zdravlja i bice titula...
Poluvrijeme protiv Wolwes-a ...0-3...autogol,Eduardo i Fabregas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.