Teretana

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Teretana

Post Postao/la Dylan Dog » 20 jun 2012, 22:42

Ima li neko ovdje ko je zapravo nabildan?Pritom ne mislim na one koji imaju 65 kila na 1.80 visine pa im se vide plocice,to je vise anoreksija nego nabildanost :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 jun 2012, 22:43

Dylan Dog je napisao/la:Ima li neko ovdje ko je zapravo nabildan?Pritom ne mislim na one koji imaju 65 kila na 1.80 visine pa im se vide plocice,to je vise anoreksija nego nabildanost :lol:
Kolko mi treba kila na tu visinu, jes da sam visočiji al eto :mrgreen:
Đesi Dože :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 20 jun 2012, 22:51

nešto sumnjam da pravi bilderi borave kod nas na forumu ovdje je većinom wannabe ,naravno uključujući i mene, a ovi što pitaju za debljanje,ne znam al tradicionalna metoda koja ne dopušta ničemu jestivom da ostane na stolu je najbolja.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 20 jun 2012, 22:52

Ma ti legendo spadas u one sto imaju 50 kila suvisnog sala i smatraju se nabildanima :mrgreen:

Evo,odmaram,sta ima kod tebe,jesil' postao moderator u meduvremenu,nisam u toku :?:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 jun 2012, 22:55

Dylan Dog je napisao/la:Ma ti legendo spadas u one sto imaju 50 kila suvisnog sala i smatraju se nabildanima :mrgreen:

Evo,odmaram,sta ima kod tebe,jesil' postao moderator u meduvremenu,nisam u toku :?:
Visočiji sam od ove tvoje zadane visine ;)
E sad za tih 50 kilograma se ne bih složio, ima viška, ali Dože :roll: :P

Ništa navrati na temu ispod ;) nisam i nemam namjeru, samo mjesto admina dolazi u opticaj ;)
Jesi školu završio, šta dalje :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 20 jun 2012, 23:01

Evo spremam se za
[youtube][/youtube] 8-)

Sto se tice ove teme,kada bi bilo ozbiljnijih bildera i ja bi se ukljucio u diskusiju,no ne pada mi na pamet odgovarati na pitanja i savjetovati pojedince u vezi stvari koje pisu na svakoj od mali milijun bodybuilding stranica :roll:

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 20 jun 2012, 23:07

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Emir ZENICA je napisao/la:Jarane pa samo ja ovdje nemam plocice :lol: :lol:

Trcanje ujutro sa folijom oko stomaka.Jarane strahota koliko "pari" :lol: :lol:
Al dobro je ;)
brate to ti je cisto gubljenje vode. To ti sve vratis jednom casom vode :)

I opet vidim da je pocela rasprava oko "plocica". Na to vam se loze samo adolescentice koje su jedino zaljubljene u filmske junake :D Prava djevojka najvise voli prsa i ruke ;)
Voda

Već i ptice na grani znaju kako je svaki dan potrebno popiti barem osam čaša vode. Nakon alkohola i gaziranih sokova koje konzumiramo tijekom blagdana prebacite se na vodu koja će vam pomoći da što prije stignete do cilja - ravnog trbuha.

IZVOR

PS: ajmo ko ima fkt od iskusnih bildera :) da mi pomogne kako skinut' salo :) pripremam se za vojsku i evo trčim evri morning..al ne daje rezultate..jos pretrcim i preko 4 km :r šta da radim? vjezbanje ne pomaže..nešto moram drugo uradit?

ovaj jedan frajer mi preporucivao klenbuterol al gdje cu to..ne bi mi srce izdrzalo :r il mozda bi
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 20 jun 2012, 23:59

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ljudi, može li mi neko reći iz iskustva, koje su sprave najbolje npr. za "nabijanje" prsa, za pločice, za mišiće na rukama itd...

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 21 jun 2012, 00:31

Dylan Dog je napisao/la:Evo spremam se za
[youtube][/youtube] 8-)

jel se fkt spremaš za to?? :) ozbiljan sam bez zezanja
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 21 jun 2012, 00:43

Amoxicillin je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
Emir ZENICA je napisao/la:Jarane pa samo ja ovdje nemam plocice :lol: :lol:

Trcanje ujutro sa folijom oko stomaka.Jarane strahota koliko "pari" :lol: :lol:
Al dobro je ;)
brate to ti je cisto gubljenje vode. To ti sve vratis jednom casom vode :)

I opet vidim da je pocela rasprava oko "plocica". Na to vam se loze samo adolescentice koje su jedino zaljubljene u filmske junake :D Prava djevojka najvise voli prsa i ruke ;)
Voda

Već i ptice na grani znaju kako je svaki dan potrebno popiti barem osam čaša vode. Nakon alkohola i gaziranih sokova koje konzumiramo tijekom blagdana prebacite se na vodu koja će vam pomoći da što prije stignete do cilja - ravnog trbuha.

IZVOR

PS: ajmo ko ima fkt od iskusnih bildera :) da mi pomogne kako skinut' salo :) pripremam se za vojsku i evo trčim evri morning..al ne daje rezultate..jos pretrcim i preko 4 km :r šta da radim? vjezbanje ne pomaže..nešto moram drugo uradit?

ovaj jedan frajer mi preporucivao klenbuterol al gdje cu to..ne bi mi srce izdrzalo :r il mozda bi
Klenbuterol ti je zabranjena supstanca,a jos si pocetnik sta ce ti to...Jednostavno unosi dosta vode,reduciraj unos hrane,nek' ti potrosnja kalorija bude u deficitu i smrsat ces 10000%(tj.izgubit masne naslage aka salo)...
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 jun 2012, 01:29

a ludog lika. Ajd da je debel ili gojazan, ali normalan lik, to ti moras rijesiti u svojoj glavi kralju :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 21 jun 2012, 12:43

Amoxiclin
Pod hitno na biciklo!!!
Tako ces najbrze izgubiti kile i suvisno salo...

Evo ja sam na biciklu svaki dan, pa sam mrsav pravo :( Iako bih zelio da se udebljam, ne mogu se odvojit od bajka nema govora... :roll: :mrgreen:

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 21 jun 2012, 13:36

nime_tm87 je napisao/la:Amoxiclin
Pod hitno na biciklo!!!
Tako ces najbrze izgubiti kile i suvisno salo...

Evo ja sam na biciklu svaki dan, pa sam mrsav pravo :( Iako bih zelio da se udebljam, ne mogu se odvojit od bajka nema govora... :roll: :mrgreen:
haha :D moram popravit' bajk :D odn. kupit zadnju felgu :D čitavu :D a i prednju bgm :D sve se iskrivilo :D volio se ja vozat po planini pa se sjebalo xD

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 21 jun 2012, 17:08

Amoxicillin je napisao/la: PS: ajmo ko ima fkt od iskusnih bildera :) da mi pomogne kako skinut' salo :) pripremam se za vojsku i evo trčim evri morning..al ne daje rezultate..jos pretrcim i preko 4 km :r šta da radim? vjezbanje ne pomaže..nešto moram drugo uradit?
To ti je negdje oko 20tak min trcanja ako trcimo slicnim tempom, samo sto ja parlam pred mrak.. Ne mislim da ti je to dovoljno da za krace vrijeme skines salo.. Mislim da izgubis otp nekih 150-200kcal sto uneses sa jednim redom čokolade i jednom čašom soka :roll: Ne znam opet..

p.s. Nisam iskusan da se razumijemo :mrgreen:
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 21 jun 2012, 20:31

nisam čokolade jeo nepamtim :D otkako sam završio sa školom ja msm :D a sok tu i tamo :D..izgleda da ću ja preć na režim
voda
povrće
voće
piletina xD ima da budem ko logoraš :D

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 21 jun 2012, 20:35

Jel ti hoces da skines salo sa stomaka? :D

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 21 jun 2012, 21:42

Sheyi je napisao/la:Jel ti hoces da skines salo sa stomaka? :D
ne samo sa stomaka xd haha niko nece da dadne fin recept za to :r svi kazu trči i reguliši prehranu xD a šta da jedem ? :D ne mogu ja izdvojit 500 da kupim žitarice, ribu i one moderne stvari :D kad je kuci na stolu pita, grah, makaroni s mesom i slično :D

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 21 jun 2012, 21:57

Trebas imati 5. manjih obroka dnevno umjesto obilnog dorucka, rucka i vecere.
Dorucak je glavni, ne prostuti, a vecera treba biti 3. Sata prije spavanja. Nikako ne smijes da se prejedes u jednom obroku.
Zitarice su dobre, jer tope masne naslage.
Slatkise, grickalice izbaciti. Takodje i bijeli hljeb i mesne preradjevine.
Voce i povrce obavezno uzimati.

Trci, vozi bicikl, hodaj, vise fizicke aktivnosti.
Trbusnjaci nisu za skidanje sala, oni samo jacaju trbusne misice, ali trebas ih raditi.

Salo nije moguce brzo skinuti... :)

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 21 jun 2012, 22:00

Amoxicillin je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Jel ti hoces da skines salo sa stomaka? :D
ne samo sa stomaka xd haha niko nece da dadne fin recept za to :r svi kazu trči i reguliši prehranu xD a šta da jedem ? :D ne mogu ja izdvojit 500 da kupim žitarice, ribu i one moderne stvari :D kad je kuci na stolu pita, grah, makaroni s mesom i slično :D
Jedi one... jabuke ja mislim. Pročitah da one tope masne naslage... :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 jun 2012, 22:01

par savjeta oko teretane :mrgreen:
[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA

Odgovori

Natrag na “Fitness & Bodybuilding”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.