Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Re: Teretana
Ima li neko ovdje ko je zapravo nabildan?Pritom ne mislim na one koji imaju 65 kila na 1.80 visine pa im se vide plocice,to je vise anoreksija nego nabildanost 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- legenda reala
- Kontakt:
Kolko mi treba kila na tu visinu, jes da sam visočiji al etoDylan Dog je napisao/la:Ima li neko ovdje ko je zapravo nabildan?Pritom ne mislim na one koji imaju 65 kila na 1.80 visine pa im se vide plocice,to je vise anoreksija nego nabildanost

Đesi Dože

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
nešto sumnjam da pravi bilderi borave kod nas na forumu ovdje je većinom wannabe ,naravno uključujući i mene, a ovi što pitaju za debljanje,ne znam al tradicionalna metoda koja ne dopušta ničemu jestivom da ostane na stolu je najbolja.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Ma ti legendo spadas u one sto imaju 50 kila suvisnog sala i smatraju se nabildanima
Evo,odmaram,sta ima kod tebe,jesil' postao moderator u meduvremenu,nisam u toku

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- legenda reala
- Kontakt:
Visočiji sam od ove tvoje zadane visineDylan Dog je napisao/la:Ma ti legendo spadas u one sto imaju 50 kila suvisnog sala i smatraju se nabildanima![]()

E sad za tih 50 kilograma se ne bih složio, ima viška, ali Dože

Ništa navrati na temu ispod

Jesi školu završio, šta dalje

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Evo spremam se za
[youtube][/youtube]
Sto se tice ove teme,kada bi bilo ozbiljnijih bildera i ja bi se ukljucio u diskusiju,no ne pada mi na pamet odgovarati na pitanja i savjetovati pojedince u vezi stvari koje pisu na svakoj od mali milijun bodybuilding stranica
[youtube][/youtube]

Sto se tice ove teme,kada bi bilo ozbiljnijih bildera i ja bi se ukljucio u diskusiju,no ne pada mi na pamet odgovarati na pitanja i savjetovati pojedince u vezi stvari koje pisu na svakoj od mali milijun bodybuilding stranica

- Amoxicillin
- Kontakt:
VodaBosniacum Lilium je napisao/la:brate to ti je cisto gubljenje vode. To ti sve vratis jednom casom vodeEmir ZENICA je napisao/la:Jarane pa samo ja ovdje nemam plocice![]()
![]()
Trcanje ujutro sa folijom oko stomaka.Jarane strahota koliko "pari"![]()
![]()
Al dobro je![]()
I opet vidim da je pocela rasprava oko "plocica". Na to vam se loze samo adolescentice koje su jedino zaljubljene u filmske junakePrava djevojka najvise voli prsa i ruke
Već i ptice na grani znaju kako je svaki dan potrebno popiti barem osam čaša vode. Nakon alkohola i gaziranih sokova koje konzumiramo tijekom blagdana prebacite se na vodu koja će vam pomoći da što prije stignete do cilja - ravnog trbuha.
IZVOR
PS: ajmo ko ima fkt od iskusnih bildera

ovaj jedan frajer mi preporucivao klenbuterol al gdje cu to..ne bi mi srce izdrzalo :r il mozda bi
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ljudi, može li mi neko reći iz iskustva, koje su sprave najbolje npr. za "nabijanje" prsa, za pločice, za mišiće na rukama itd...
- Amoxicillin
- Kontakt:
Dylan Dog je napisao/la:Evo spremam se za
[youtube][/youtube]![]()
jel se fkt spremaš za to??

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- Invincibles
- Kontakt:
Klenbuterol ti je zabranjena supstanca,a jos si pocetnik sta ce ti to...Jednostavno unosi dosta vode,reduciraj unos hrane,nek' ti potrosnja kalorija bude u deficitu i smrsat ces 10000%(tj.izgubit masne naslage aka salo)...Amoxicillin je napisao/la:VodaBosniacum Lilium je napisao/la:brate to ti je cisto gubljenje vode. To ti sve vratis jednom casom vodeEmir ZENICA je napisao/la:Jarane pa samo ja ovdje nemam plocice![]()
![]()
Trcanje ujutro sa folijom oko stomaka.Jarane strahota koliko "pari"![]()
![]()
Al dobro je![]()
I opet vidim da je pocela rasprava oko "plocica". Na to vam se loze samo adolescentice koje su jedino zaljubljene u filmske junakePrava djevojka najvise voli prsa i ruke
Već i ptice na grani znaju kako je svaki dan potrebno popiti barem osam čaša vode. Nakon alkohola i gaziranih sokova koje konzumiramo tijekom blagdana prebacite se na vodu koja će vam pomoći da što prije stignete do cilja - ravnog trbuha.
IZVOR
PS: ajmo ko ima fkt od iskusnih bilderada mi pomogne kako skinut' salo
pripremam se za vojsku i evo trčim evri morning..al ne daje rezultate..jos pretrcim i preko 4 km :r šta da radim? vjezbanje ne pomaže..nešto moram drugo uradit?
ovaj jedan frajer mi preporucivao klenbuterol al gdje cu to..ne bi mi srce izdrzalo :r il mozda bi
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
a ludog lika. Ajd da je debel ili gojazan, ali normalan lik, to ti moras rijesiti u svojoj glavi kralju 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Amoxiclin
Pod hitno na biciklo!!!
Tako ces najbrze izgubiti kile i suvisno salo...
Evo ja sam na biciklu svaki dan, pa sam mrsav pravo
Iako bih zelio da se udebljam, ne mogu se odvojit od bajka nema govora...

Pod hitno na biciklo!!!
Evo ja sam na biciklu svaki dan, pa sam mrsav pravo

- Amoxicillin
- Kontakt:
hahanime_tm87 je napisao/la:Amoxiclin
Pod hitno na biciklo!!!
Evo ja sam na biciklu svaki dan, pa sam mrsav pravoIako bih zelio da se udebljam, ne mogu se odvojit od bajka nema govora...
![]()

To ti je negdje oko 20tak min trcanja ako trcimo slicnim tempom, samo sto ja parlam pred mrak.. Ne mislim da ti je to dovoljno da za krace vrijeme skines salo.. Mislim da izgubis otp nekih 150-200kcal sto uneses sa jednim redom čokolade i jednom čašom sokaAmoxicillin je napisao/la: PS: ajmo ko ima fkt od iskusnih bilderada mi pomogne kako skinut' salo
pripremam se za vojsku i evo trčim evri morning..al ne daje rezultate..jos pretrcim i preko 4 km :r šta da radim? vjezbanje ne pomaže..nešto moram drugo uradit?

p.s. Nisam iskusan da se razumijemo

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Amoxicillin
- Kontakt:
nisam čokolade jeo nepamtim
otkako sam završio sa školom ja msm
a sok tu i tamo
..izgleda da ću ja preć na režim
voda
povrće
voće
piletina xD ima da budem ko logoraš

voda
povrće
voće
piletina xD ima da budem ko logoraš

Jel ti hoces da skines salo sa stomaka? 

- Amoxicillin
- Kontakt:
ne samo sa stomaka xd haha niko nece da dadne fin recept za to :r svi kazu trči i reguliši prehranu xD a šta da jedem ?Sheyi je napisao/la:Jel ti hoces da skines salo sa stomaka?

Trebas imati 5. manjih obroka dnevno umjesto obilnog dorucka, rucka i vecere.
Dorucak je glavni, ne prostuti, a vecera treba biti 3. Sata prije spavanja. Nikako ne smijes da se prejedes u jednom obroku.
Zitarice su dobre, jer tope masne naslage.
Slatkise, grickalice izbaciti. Takodje i bijeli hljeb i mesne preradjevine.
Voce i povrce obavezno uzimati.
Trci, vozi bicikl, hodaj, vise fizicke aktivnosti.
Trbusnjaci nisu za skidanje sala, oni samo jacaju trbusne misice, ali trebas ih raditi.
Salo nije moguce brzo skinuti...
Dorucak je glavni, ne prostuti, a vecera treba biti 3. Sata prije spavanja. Nikako ne smijes da se prejedes u jednom obroku.
Zitarice su dobre, jer tope masne naslage.
Slatkise, grickalice izbaciti. Takodje i bijeli hljeb i mesne preradjevine.
Voce i povrce obavezno uzimati.
Trci, vozi bicikl, hodaj, vise fizicke aktivnosti.
Trbusnjaci nisu za skidanje sala, oni samo jacaju trbusne misice, ali trebas ih raditi.
Salo nije moguce brzo skinuti...

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Jedi one... jabuke ja mislim. Pročitah da one tope masne naslage...Amoxicillin je napisao/la:ne samo sa stomaka xd haha niko nece da dadne fin recept za to :r svi kazu trči i reguliši prehranu xD a šta da jedem ?Sheyi je napisao/la:Jel ti hoces da skines salo sa stomaka?ne mogu ja izdvojit 500 da kupim žitarice, ribu i one moderne stvari
kad je kuci na stolu pita, grah, makaroni s mesom i slično

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.