alfarouqaminu je napisao/la:druze jel ce igrati carter???Ted Mosby je napisao/la:Nash igra, u 3min ima već 3 asista![]()
Ni jedan nece igrati mec.Nije mi jasno zasto su jos u postavi:Turkoglu,J.Richardson i Clark.
alfarouqaminu je napisao/la:druze jel ce igrati carter???Ted Mosby je napisao/la:Nash igra, u 3min ima već 3 asista![]()
pa nisu u postavi,Blue_He4rt je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:druze jel ce igrati carter???Ted Mosby je napisao/la:Nash igra, u 3min ima već 3 asista![]()
Ni jedan nece igrati mec.Nije mi jasno zasto su jos u postavi:Turkoglu,J.Richardson i Clark.
pogledaj ti na yahoo!!!!!!!!11Blue_He4rt je napisao/la:Pogledaj na nba.com !Zbog cega ikako pise da su jos tu?
ma te startne petorke budu napisane unapred nisu jos promjenili a budu cim zaigrajuBlue_He4rt je napisao/la:Pogledaj na nba.com !Zbog cega ikako pise da su jos tu?
bas tako dema,evo na yahoou su vec promenilidema je napisao/la:ma te startne petorke budu napisane unapred nisu jos promjenili a budu cim zaigrajuBlue_He4rt je napisao/la:Pogledaj na nba.com !Zbog cega ikako pise da su jos tu?
alfarouqaminu je napisao/la:bas tako dema,evo na yahoou su vec promenilidema je napisao/la:ma te startne petorke budu napisane unapred nisu jos promjenili a budu cim zaigrajuBlue_He4rt je napisao/la:Pogledaj na nba.com !Zbog cega ikako pise da su jos tu?![]()
![]()
popravice se covek je legenda, pokazao na svetskom kako se igraBalon je napisao/la:Durant veceras nista nepogadja omjer 2-11
'pokazao Durantu kako se igra,sad ce Sunsi lagano do play offaalfarouqaminu je napisao/la:svaka cast!!!!!!!!!!!!!!!!
Grant Hill 30poena uz 11 skokova i 2 as u 38 godini....za svako postovanje
Samo da uđemo u playoff, tamo je sve mogućeBlue_He4rt je napisao/la:Uh,vazna pobjeda s obzirom na neigranje pridoslica iz Orlanda!Oklahoma je mlad,razigran vec sad tim i iznenadjen sam trijumfrom realno.Hill30p 11 r,Nash 20 p 10 ast,Lopez
9-10 sut FG ne mogu vjerovat!Nadam se ovim trade-om da ce odbrana biti na vecem nivou kroz sezonu i naravno playoff ABd da se izbori barem sa 8.pozicije!
SaltCityAttack je napisao/la:mA Durant je odlican, samo ove sezone nije ni blizu one forme kakvu je imao prosle godine i ne vjerujem da ce biti MVP, pa cak i kandidat za MVP..Hill je covjek koji zasluzuje da dozivljava mladost u ovim godinama..taj covjek hem je drugaci po ponasanju od ostalim, te je igrac kojeg su pratile povrede kroz citavu karijeru i zaista zasluzuje svaki respekt i postovanje.....Cestitam Sunsima i Woviu na pobjedi...nije ga bilo sta je reci?... hajde makar smo mi ovdje davali podrsku bice mu drago
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.