Ja ne igram ako mene pitaš,igram nesto slicno fifa superstars,taj top eleven mora da je dobar pa cu i ja poceti igrati...elninho_resTO je napisao/la:ija drugu sezonu,u prvoj bio 2,sad u ligi prvaka proso grupnu fazu i 2 opet na tabeli,ti?RagazziDelSud je napisao/la:aha,ovo ono pare,navijaciAbrofemi je napisao/la:ja igram top eleven, igra je zanimljiva do bola!
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Re: Facebook ;)
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
I ja sam prije par dana poceo igrat top elevena,prvi put ligu igram i treci sam,drzim se
samo me zezaju tokeni,svakog dana po jedan dobijas i ja dadnem za jednog napadaca zadnjih 5 sekundi,reko sigurno moj igrac,kad u zadnje 2 sekunde jos trojica dadose ponudu i nastavise borbu za njega .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Drži,nedajharry_90 je napisao/la:I ja sam prije par dana poceo igrat top elevena,prvi put ligu igram i treci sam,drzim sesamo me zezaju tokeni,svakog dana po jedan dobijas i ja dadnem za jednog napadaca zadnjih 5 sekundi,reko sigurno moj igrac,kad u zadnje 2 sekunde jos trojica dadose ponudu i nastavise borbu za njega .
Trudim se,valjda zavrsim u ligi sampionaRagazziDelSud je napisao/la:Drži,nedajharry_90 je napisao/la:I ja sam prije par dana poceo igrat top elevena,prvi put ligu igram i treci sam,drzim sesamo me zezaju tokeni,svakog dana po jedan dobijas i ja dadnem za jednog napadaca zadnjih 5 sekundi,reko sigurno moj igrac,kad u zadnje 2 sekunde jos trojica dadose ponudu i nastavise borbu za njega .
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Lepa do bolaaaaaaaaAbrofemi je napisao/la:ja igram top eleven, igra je zanimljiva do bola!
- elninho_resTO
- Kontakt:
pa ja sam bio na godisnjem i skupila se 18 tokensa i krenem na jednog golmana jel sam sanjima najslabiji imo jednog od 2 zvijezde,i krenem da bidam ko lud i izgubim svih 18 a jos 2 nastavilo poslije mene do runde 30,ja pobudalio al dobro je,sano sam nekog sad talnet 19 zasad je dobar iako je 2 najslabiji u ekipi,trazim boljeg,ako ko hoce da vas dodam na fb pa da odigramo koju prijateljsku il kad s ustelite malo
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Kada se uštelimelninho_resTO je napisao/la:pa ja sam bio na godisnjem i skupila se 18 tokensa i krenem na jednog golmana jel sam sanjima najslabiji imo jednog od 2 zvijezde,i krenem da bidam ko lud i izgubim svih 18 a jos 2 nastavilo poslije mene do runde 30,ja pobudalio al dobro je,sano sam nekog sad talnet 19 zasad je dobar iako je 2 najslabiji u ekipi,trazim boljeg,ako ko hoce da vas dodam na fb pa da odigramo koju prijateljsku il kad s ustelite malo
- adnan_nanda
- Kontakt:
evo nekoliko dobrih grupa
Volim ja tebe, al utakmica je utakmica.
Svi mi koji kada pišemo stavimo sise na stol! xD
Dodao sam te samo jer imas vel'ke sise.
Ljepota je prolazna, velike sise nisu
Ja ti gledam u sise, je*es profil
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- King Kenny
- Kontakt:
hahahahadnan_nanda je napisao/la:evo nekoliko dobrih grupa![]()
ima i ona *Ljubav je kad cura nema za cigara a momak joj da da pusi*
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- RagazziDelSud
- Kontakt:
- King Kenny
- Kontakt:
- RagazziDelSud
- Kontakt:
aha zato neko lijevo ime i prezime i sto manje podataka ako je nekom cool biti na fejsu,,,,,King Kenny je napisao/la:istina
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Obrisao profil sa fejsa i odlucio vise ne ulaziti na msn.Osjecam se slobodno xD
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ja par puta deaktivirao profil na facebooku, ali kroz izvjesno vrijeme ukucam svoj mail i šifru, pa se ponovo "aktiviram". Zašto nema neka konkretna opcija "delete your profil"...Dylan Dog je napisao/la:Obrisao profil sa fejsa i odlucio vise ne ulaziti na msn.Osjecam se slobodno xD
MSN je druga priča, tu mi ima iznimno draga osoba, sa kokom sam na vezi 24h!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
MinistaR je ministar al sarajka je sarajka ! 
Na k...c su mi se popele grupe koje pocinju ovako : Sramota je ako ne skupimo ... Imam osjecaj da nas ima ... Svi koji nekog vole cije slovo pocinje sa A,B itd... Klikni like da vidis slike ... Status veze ... ima dosta debilnih grupa 
harry_90 je napisao/la:Na k...c su mi se popele grupe koje pocinju ovako : Sramota je ako ne skupimo ... Imam osjecaj da nas ima ... Svi koji nekog vole cije slovo pocinje sa A,B itd... Klikni like da vidis slike ... Status veze ... ima dosta debilnih grupa
SVI MI KOJI....
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
imam pitanje vezano za deaktivaciju..npr. ako bi deaktivirao profil..da li mi ostaju svi prijatelji..slike..i to..i kako ga ponovo aktivirati..moze li neko pouzdan
jbg..sad ce skola..da se ne bi patio sa roditeljima..da ga malo zaledim
ali i da se ne zeznem pa 'zijanim' profil 
jbg..sad ce skola..da se ne bi patio sa roditeljima..da ga malo zaledim
Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.