Vico Zeljković

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ASD
Kontakt:

Re: Vico Zeljković

Post Postao/la ASD » 11 dec 2021, 19:25

Zeljković je spram njih gospodin.
Kakvo su oni stanje doveli u federalnom savezu prema kojem je drzavni savez primjer organizacije.
Što naravno ništa o njemu ne govori, samo o njima.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 11 dec 2021, 19:42

ASD je napisao/la:
11 dec 2021, 19:25
Zeljković je spram njih gospodin.
Kakvo su oni stanje doveli u federalnom savezu prema kojem je drzavni savez primjer organizacije.
Što naravno ništa o njemu ne govori, samo o njima.
On ni po cemu nije gospodin. Covjek privatizirao reprezentaciju.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 11 dec 2021, 19:45

Pusina, vrati se. Sve ti halalimo.

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 12 dec 2021, 00:29

ASD je napisao/la:
11 dec 2021, 16:12
Majke mi. Nekad se ovdje o fudbalu pisalo na temi.
Ne znam kad se pojaviše političari i ovi polufašisti.
Druze fudbal je postala politika i to pogotovo u našu drzavu. @Tristan10 je 100% upravu sta je sve napisao. A naša reprezentacija je svakako postala privatni biznis od kriminalaca. Najgorja stvar je, da svi navijacke grupe kao BH Fanaticos vrlo dobro znaju sta se dešava. Glumi da su najveci patrioti a oni su najveci pi.cke. Krenili su na Ukraijnski navijace jer su mislili da imaju zastavu od Srbije. Pa covjece jedan Cetnik je vodja u našem Savezu u kojim je njegov dajdza pokušava da uništu drzavu.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 12 dec 2021, 00:57

Da li taj BHF uopste vise postoji? Lol ko da su bas grohnuli ko zeton

IgmanskiVukovi
Kontakt:

Post Postao/la IgmanskiVukovi » 12 dec 2021, 02:10

Tristan10 je napisao/la:
12 dec 2021, 00:57
Bio u Zenici i vidio ko je i šta je ostalo od BHFa….smješni tipovi uglavnom iz SLO, Austrije a več slabije iz Njemačke i Skandinavije….uzeli par dana slobodnih pa bili i protiv Ukrajine na BP da im ne propadnu karte.
Ovaj pakšu iz BL je največe zlo koje se moglo desiti BH reprezentaciji. Uz njega naravno ide i Tuta Petrov.
Kod svih iole „normalnih“ ekipa trener se mjeri po rezultatima, a on se kao izvinjava za neuspjeh i dobiva aplaus sa sjevera

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 12 dec 2021, 08:57

IgmanskiVukovi je napisao/la:
12 dec 2021, 02:10
Tristan10 je napisao/la:
12 dec 2021, 00:57
Bio u Zenici i vidio ko je i šta je ostalo od BHFa….smješni tipovi uglavnom iz SLO, Austrije a več slabije iz Njemačke i Skandinavije….uzeli par dana slobodnih pa bili i protiv Ukrajine na BP da im ne propadnu karte.
Ovaj pakšu iz BL je največe zlo koje se moglo desiti BH reprezentaciji. Uz njega naravno ide i Tuta Petrov.
Kod svih iole „normalnih“ ekipa trener se mjeri po rezultatima, a on se kao izvinjava za neuspjeh i dobiva aplaus sa sjevera
Mislim da vise nema stare ekipe, jednostavno godine i zivot su ih sustigli, ovi mladji su tu samo radi nekog provoda i sto je furka biti bhf za vecinu tih clanova. Nema tu vise kuveta za neku revoluciju

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 12 dec 2021, 09:29

legenda reala je napisao/la:
11 dec 2021, 19:20
Tristan10 je napisao/la:
11 dec 2021, 15:50
Ne razmislja Dodik samo ovako. Ovako i Covic razmislja. Svi su oni povezani, Covic, Beus, Zrinjski.
Jedini krivci za ovakvo stanje u fudbalu su Durić,Raščić,Drljević i sl bošnjaci, koji su sve dozvolili Zeljkoviću zbog ličnih interesa, jos jednom su stavili licni interes ispred države
Ma def. Ovdje sam to i pisao i dobio sam ban. Mi Bosnjaci moramo sa svojima rascititi da bi mogli trazit od drugih nesto.
Evo primjer sa USK umijesto da u savezu sjede ( Nadarevic, Stupac ili Dujmovic) na zadnjim izborima bila borba izmedju Durica (Asda) i Hamde Tigra (Sda) tko ce u savez. I tu sva prica zavrsava.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 12 dec 2021, 09:57

Da se ne lažemo do nas je sve. Mene je lično definitivno dotukla priča Lulić Senada o pripremama, o posjeti familiji, kafanama, izlascima, narodnom veselju i šta je već spomenuo. Slažem se sa kolegom iznad, pogledajte samo ko nam je u savezu, uz ovakva ponašanja igrača, ali i navijača, i sve nam je jasno. ZAto smo tu gdje jesmo. Da je reprezentacija uspješna, da se redovno plasira na evropska prvenstva, svi neprijatelji i dušmani( koji su sada trenutno u savezu) bi se zavukli u mišje rupe. Ovako se hinjski smješkaju i sa ponosom ističu za koga navijaju. Nemam sumnju da ćemo gledati slike sa svjetnskog prvenstva Vice u dresu Srbije, a Beusa u dresu Hrvatske. Ti se u savezu pitaju. Ono naše đubre i smeće iz BIhaća je lutak ove dvojice na žalost...

OnakoBa
Kontakt:

Post Postao/la OnakoBa » 25 dec 2021, 08:03

slika

Sretan Božić svima koji ga slave u BiH i šire! :bih:
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 25 dec 2021, 08:18

Realno i najbolja opcija da se paraziti odstrane
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 25 dec 2021, 11:10

Barbarez, Spahić, Bajević, Osim, Sušić, Hadžibegić, Baždarević, Topić, Bajević, Slišković, Hadžiabdić, Smajić, Glavaš, Hibić, Bolić, Musić, Turković, Kodro, Muratović, Baljić, Milenković, Papac, Hrgović, Bajramović, Damjanović, Ibričić, Bajić, Muslimović, Ibišević, Salihović, Vasilić, Mujdža, Akrapović, Dedić, Jović, Šabić itd itd.

Kada ovi ljudi budu na funkcijama IO, predsjednika, generalnih sekretara i u stručnim štabovima svih selekcija od U15 do A selekcije tek onda ću vjerovati da se radi za Bosnu i Hercegovinu. A do tada bojkot " privatne reprezentacije!
Rodjeni su pitarske picke!

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 25 dec 2021, 11:22

Reforme moraju krenuti u kantonalnim savezima. Smijeniti sve koji se nisu bavili fudbalom.
Vratiti fudbal ljudima koji se bave i bavili su se tim sportom.

Navijaci na tribine, a privatnici na sponzorske klupe.

OnakoBa
Kontakt:

Post Postao/la OnakoBa » 25 dec 2021, 11:38

1921boy je napisao/la:
25 dec 2021, 11:10
Barbarez, Spahić, Bajević, Osim, Sušić, Hadžibegić, Baždarević, Topić, Bajević, Slišković, Hadžiabdić, Smajić, Glavaš, Hibić, Bolić, Musić, Turković, Kodro, Muratović, Baljić, Milenković, Papac, Hrgović, Bajramović, Damjanović, Ibričić, Bajić, Muslimović, Ibišević, Salihović, Vasilić, Mujdža, Akrapović, Dedić, Jović, Šabić itd itd.

Kada ovi ljudi budu na funkcijama IO, predsjednika, generalnih sekretara i u stručnim štabovima svih selekcija od U15 do A selekcije tek onda ću vjerovati da se radi za Bosnu i Hercegovinu. A do tada bojkot " privatne reprezentacije!
To! Upravo ovo. Sad ili nikad. I više političaru ne dopustiti da bude dio saveza. Jedna je Bosna i Hercegovina, jedna je Reprezentacija!
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 25 dec 2021, 11:42

OnakoBa je napisao/la:
25 dec 2021, 08:03
slika

Ova vijest je meni proljepšo dan!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 25 dec 2021, 11:50

Lijepo je biti u iluzijama da ce gorepomenuti bivsi fudbaleri imati bitnije uloge u nasem savezu. :D

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 25 dec 2021, 12:11

1921boy je napisao/la:
25 dec 2021, 11:10

Pola ti navedeni bi sutra se uklopili sa ovim sadasnjim iz saveza.
Kakav Glavas, Turkovic, Sliskovic itd to je isto sta sad vec imas.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

OnakoBa
Kontakt:

Post Postao/la OnakoBa » 25 dec 2021, 12:57

Nije isto kada bi nas vodili ljudi koji su u fudbalu od kako znaju za sebe, i neko ko je tu samo zbog para. I kada bi se smijenili nisu nam zagarantovani rezultati ali samo se treba sve skloniti i mora se napraviti reset ogroman. Samo nasi igraci i selektori neka dolaze na te pozicije i krenuti ce sve bolje.
- Dejan Malinović

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 25 dec 2021, 13:05

OnakoBa je napisao/la:
25 dec 2021, 12:57
Nije isto kada bi nas vodili ljudi koji su u fudbalu od kako znaju za sebe, i neko ko je tu samo zbog para. I kada bi se smijenili nisu nam zagarantovani rezultati ali samo se treba sve skloniti i mora se napraviti reset ogroman. Samo nasi igraci i selektori neka dolaze na te pozicije i krenuti ce sve bolje.
:clap: Tako je
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 25 dec 2021, 13:17

Harise je napisao/la:
25 dec 2021, 11:42
OnakoBa je napisao/la:
25 dec 2021, 08:03
slika

Ova vijest je meni proljepšo dan!
Koja vijest? Da ćemo biti suspendovani? To je svinji i cilj.

Da ogadi reprezentaciju pa kada dođe suspenzija da niko ne poduzme ništa.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.