Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Kakav je ovo sport ispasti ce na kraju da je Recber taj najveci levat od svih.
Recber je bio prvak do 63, a Nedžad viceprvak do 74 na tom europskom, e sad ne znam kome više odgovara promjena težine.tuzlak1987 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 10:47Kakav je ovo sport ispasti ce na kraju da je Recber taj najveci levat od svih.![]()
Mislim da su neisplativi sportovi za sportiste i zbog toga nema niko zanimanja za to kod nas. U nekoj razvijenijoj zemlji, ovdje tesko da dizanja tegove ima kakve nafake.Robust je napisao/la: ↑25 jul 2021, 10:49al meni jedna stvar nikad nije jasna bila kod nas imas onakve uslove na buskom jezeru i vrbasu i nemas nijednog predstavnika u vodenim sportovima![]()
![]()
il dizanje tegova jbt da udjes u deset teretana u svakom gradu pronasao bi covjek nekog konjinu za dizanje tegova il bacanja kugle , koplja itd
davno se medalja mogla uzeti da su se gledalo i ulagalo u te nazovimo ih glupe sportove a ne mi uzmemo luciju kimani jedinu crnu osobu koja nije mogla meda u trcanju i nadamo se nečemu![]()
![]()
Onaj spomenu da Neletu ne pasu manji i brzi borci, tako da je ovo vjerovatno tezi protivnik...kovacic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 10:51Recber je bio prvak do 63, a Nedžad viceprvak do 74 na tom europskom, e sad ne znam kome više odgovara promjena težine.tuzlak1987 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 10:47Kakav je ovo sport ispasti ce na kraju da je Recber taj najveci levat od svih.![]()
A i jučer smo vidjeli da friški seniori poput Uzbekistanca i one Španjolke imaju slabiji ranking, a odlični su.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.