Migrantska kriza u BiH
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Beduin
- Kontakt:
Re: Migrantska kriza u BiH
Kako vi imate volje ovom cirilicnom nacionalisti replicirati, meni se povraca od njegovih hijeroglifa. Pojac'o sam konzumaciju mrkve za bolji vid zbog njegovog pisma.
Ima li naznaka hoce li se danas izmjestiti migranti, hoce li narod uspjeti stopirati i danas ih?
Ima li naznaka hoce li se danas izmjestiti migranti, hoce li narod uspjeti stopirati i danas ih?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kod nas neće, nedaju Hrvati

Ja neki dan napisao da države nema, čim policija ne može otići u BL i uhapsiti Dodika, odmah me svi napadoše. Ispadoh ja neki državni neprijatelj

Juce još jedan dokaz da drzave nema

Rekli Hrvati migranti neće u HN županiju i tako će i biti. Tako da je Bradina otpala...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Bošnjaci HNŽ/K-a daju, a Hrvati ne daju?kraljttbvb je napisao/la: ↑30 dec 2020, 11:25Kod nas neće, nedaju Hrvati
Ja neki dan napisao da države nema, čim policija ne može otići u BL i uhapsiti Dodika, odmah me svi napadoše. Ispadoh ja neki državni neprijatelj![]()
Rekli Hrvati migranti neće u HN županiju i tako će i biti. Tako da je Bradina otpala...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja kad vidim ovakav post kao tvoj, muka mi dodje.Instant.Beduin je napisao/la: ↑30 dec 2020, 11:10Kako vi imate volje ovom cirilicnom nacionalisti replicirati, meni se povraca od njegovih hijeroglifa. Pojac'o sam konzumaciju mrkve za bolji vid zbog njegovog pisma.
Znas li bolan historiju svoje zemlje, o ti Bosnjace(milion posto si to nakon ovakvog posta)!?? Znas li na sta je licila Bosancica, jedan od temelja nase drzave?? Znas li sta uopste drzavu cini drzavom??
To sto ti odbacujes cirilicu striktno je vezujucu samo za srbe je tvoje neznanje, moj prijatelju.Da ne govorim koliko je to uskogrudan pogled, jer covjek je bogat onoliko koliko zna.Nije zivot zivjeti u svom toru!!
-
- Kontakt:
Kako to da samo Bosnjaci "zive u svom toru ",da su nacionalisti, neka yebena "divljac "...Vjerovstno zivim u nekom paralelnom univerzumu gdje su Bosnjaci okupirali hr i srb, negiraju im jezik, drzavu, narod, naciju, pravo na puko postojanje.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑30 dec 2020, 11:35Ja kad vidim ovakav post kao tvoj, muka mi dodje.Instant.Beduin je napisao/la: ↑30 dec 2020, 11:10Kako vi imate volje ovom cirilicnom nacionalisti replicirati, meni se povraca od njegovih hijeroglifa. Pojac'o sam konzumaciju mrkve za bolji vid zbog njegovog pisma.
Znas li bolan historiju svoje zemlje, o ti Bosnjace(milion posto si to nakon ovakvog posta)!?? Znas li na sta je licila Bosancica, jedan od temelja nase drzave?? Znas li sta uopste drzavu cini drzavom??
To sto ti odbacujes cirilicu striktno je vezujucu samo za srbe je tvoje neznanje, moj prijatelju.Da ne govorim koliko je to uskogrudan pogled, jer covjek je bogat onoliko koliko zna.Nije zivot zivjeti u svom toru!!
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Znas ti onu, "prvo pometi ispred svoje avlije"?Sviuodbranu je napisao/la: ↑30 dec 2020, 12:08Kako to da samo Bosnjaci "zive u svom toru ",da su nacionalisti, neka yebena "divljac "...Vjerovstno zivim u nekom paralelnom univerzumu gdje su Bosnjaci okupirali hr i srb, negiraju im jezik, drzavu, narod, naciju, pravo na puko postojanje.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑30 dec 2020, 11:35Ja kad vidim ovakav post kao tvoj, muka mi dodje.Instant.Beduin je napisao/la: ↑30 dec 2020, 11:10Kako vi imate volje ovom cirilicnom nacionalisti replicirati, meni se povraca od njegovih hijeroglifa. Pojac'o sam konzumaciju mrkve za bolji vid zbog njegovog pisma.
E ako znas, sve ti je jasno.Ako nije, tu ti ne mogu pomoci.
Mi smo od rata sami sebi najveci dusmani.
Reis Kavazović kritikovao Bošnjake zbog odnosa prema migrantima.
-
- Kontakt:
Kada bi sve i jedan Bosnjak uradio sve sto zele, "komsije "ne bi se pomjerile ni milimetar od svojih ciljeva.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑30 dec 2020, 12:19Znas ti onu, "prvo pometi ispred svoje avlije"?Sviuodbranu je napisao/la: ↑30 dec 2020, 12:08Kako to da samo Bosnjaci "zive u svom toru ",da su nacionalisti, neka yebena "divljac "...Vjerovstno zivim u nekom paralelnom univerzumu gdje su Bosnjaci okupirali hr i srb, negiraju im jezik, drzavu, narod, naciju, pravo na puko postojanje.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑30 dec 2020, 11:35
Ja kad vidim ovakav post kao tvoj, muka mi dodje.Instant.
E ako znas, sve ti je jasno.Ako nije, tu ti ne mogu pomoci.
Mi smo od rata sami sebi najveci dusmani.
Ako je iko u historiji ovog yebenog svijeta gledao svoja posla i sjedio u svojoj avliji to su Bosnjaci.
Ako je iko pravio ustupke kako u historiji, tako i od 92 do danas su Bosnjaci....Dokle jbt....(ne pitam tebe nista zaobidji me bgt).
Yebem i reisu mater.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
" " ? & ".Civa je napisao/la: ↑30 dec 2020, 09:47Sam direktor GP Galić kaže da na jednog čovjeka dođe da pokriva 25 kilometara te istočne granice. Da li je to izvodivo, teško, skoro ko i ne moguće. Ako znamo još da su naši graničari baš moraliste, ne bi se prodali za dva redbulla, dobijemo to što dobijemo.
Nije sam Bakir uzeo pare, svim parama kontroliše Dragan moj Ortega, jer on sve finansije vodi i sa njim je dogovor napravljen.
Ovo je samo dobro uhodan biznis, gdje ovi šverceri uzimaju ozbiljan keš, i do 2.5 hiljade eura po migrantu.
Sve je to do državnog sistema. Mene kad su Švabe zaustavile, prvo traže pasoš, pa sve onda ostalo. Da ga nisam imo pitanje je kako bi se proveo.
" о ?.
& % &, $ " " " на овој " $ је незнања. & $ ? у " & заснованог на " " је ? на " '.
% " % " & $ " ? $ " $ " $. А ' " & $ " $. " & &, " су $.
% " & ¥ " / свој посао & / " % " & ¥ ' $ " $ $ $ је $ & се ? & - је $ на нож, $ је у $ &. За " ? се не ?. Његов став " је $. & сте $ $ ? & ", ? новац за то, & ?, ? " - на " РС-а јер " " $ " новац, " ? $ за све % се ' $... " ту је у " & & ".
" $ $... - " & ¥... " ' % $ $ " & је $ $, " ето & " " $ " $ & $, а $ ? не $... & је " у " " " " & $ јасно ' је ? је то " $... ? је " ", " "....
$ не $... ? је "... " " ?. " ? & врста уроте & " % " тзв. % "... ? $ % су се ? ? " $ ' са " " на &. $ ¥ " о $ " о ? "...
" " $.
Zamisli fkt vjerovat da Dodik i RS nisu dobili nikakav kes iz tala u koji je ukljucen Bakir i zeleni 

Al kako svjesno izbjegava neke postove. Neozbiljan lik.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne daju ni Bosnjaci, ali ih niko i ne pita nista. Hrvate se vec pitaRigoletto je napisao/la: ↑30 dec 2020, 11:30Bošnjaci HNŽ/K-a daju, a Hrvati ne daju?kraljttbvb je napisao/la: ↑30 dec 2020, 11:25Kod nas neće, nedaju Hrvati
Ja neki dan napisao da države nema, čim policija ne može otići u BL i uhapsiti Dodika, odmah me svi napadoše. Ispadoh ja neki državni neprijatelj![]()

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
? $ - " на % је све % новац $ $ ЕУ " $.
$, транспарентност не ", % је својеврстан $ " у $ $, &, & ?, ".
?, на ? је " " ? &, ? на " $ " " & " $ су " & РС не " ? " & ? не ". $ то је ? " & ? ? ¥ $ " $ ".
? је " пуно ? " на &, него у $ ". & " ?.
? " ? & $ ставове $ ? је ? свјесно % " $ ? је " " " $ " ово % " $.
& $, " се " " $ - " $ - " рута $ $ " " ЕУ ", " " ? " " $ $, а % ' се " $ " " су " " ?. На пуно " " него % је ".
" $ у & " не ' ".
" " $.
Dodiku sad nisu problem migranti nego ukradena ikona.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Beduin
- Kontakt:
Pusti demagogiju ba. Vazda ste puni historije, a nigdje nas nema. De onda vrati nam i ogroman dio primorja, nase bijase, zar ne?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑30 dec 2020, 11:35Ja kad vidim ovakav post kao tvoj, muka mi dodje.Instant.Beduin je napisao/la: ↑30 dec 2020, 11:10Kako vi imate volje ovom cirilicnom nacionalisti replicirati, meni se povraca od njegovih hijeroglifa. Pojac'o sam konzumaciju mrkve za bolji vid zbog njegovog pisma.
Pisaj cirilicu jer ja zivim od sadasnjosti, a ne proslosti, to pismo skoro pa niko u svijetu ne zna citati, totalno je nebitno. Da je srbima toliko bitno ne bi veci procenat natpisa u Srbiji bio na latinici. Zato stipu ba tu pricu druze. Ja je citam kao i latinicu, a prezirem je.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sa Ortegom se ovdje slažem oko Dodika. Htjeli priznati ili ne, čovjek svojevremeno iznese dobre ideje. Pa kada je prvi put kritikovao za vodu, što se uvozi i da se na sjednicama VM pije Jana i slične stvari, ali helem. Tako je i ovdje najavio da će to biti problem, ali druge dvije strane su rekle, ma mi smo protočni bojler, koji se sada začepio, a Dodik baronski rekao migrantima ne u manji entitet
i pokazao pravac u dva smera muslimansko Sarajevo i Krajinu
. Nema se igrati sa cipelom broj 48, opasne udarce zadaje.
Eh, sada ako se neko sjeća emisije od prije 3 sedmice ja mislim "Odgovorite ljudima" gdje su bili Seksi ministar, direktor agencije za poslove sa strancima, ministar FUP-a, MUP-a USK i dekan FKKSA. Tu se vidjelo da Ministar i direktor igraju istom loptom i jedan drugog žongliraju. I kako jedan drugog brane, dok ih ostale strane napadaju. Selmo kaže da Vojska ne može na granicu zbog toga što nema dogovora u predsjeništvu. A da se potegne kao pitanje vitalnog nacionalnog interesa? Mada ne treba samo kriviti ni Selmu, onaj drugi DF-ovac ministar odbrane, sve vrijeme šuti i nigdje se ne pojavljuje. A Bogme to pametno radi. Iako bi i njega od novinara neko mogao kad prozvati.
Uglavnom, bojler je zatvoren i skroz malo pušta vode. Na narodu je koji je suočen sa ovime da pokaže, da ovi doktori i naučnici nisu poželjeni i da ih samo treba žonglirati i izolovati od svijeta i blizu granice sa susjedima ili deportovati iz Bosne i Hercegovine. Uglavnom, našim stručnjacima ne vjerujem ni sekunde u ovoj krizi, nadat se da će se pojaviti neka bitna faca, da malo riješi to pitanje, ali pitanje je ko je ta osoba? Ni opozicija ne vrši neki pritisak, ali dobro Nova Godina je treba odmoriti jedno mjesec

Eh, sada ako se neko sjeća emisije od prije 3 sedmice ja mislim "Odgovorite ljudima" gdje su bili Seksi ministar, direktor agencije za poslove sa strancima, ministar FUP-a, MUP-a USK i dekan FKKSA. Tu se vidjelo da Ministar i direktor igraju istom loptom i jedan drugog žongliraju. I kako jedan drugog brane, dok ih ostale strane napadaju. Selmo kaže da Vojska ne može na granicu zbog toga što nema dogovora u predsjeništvu. A da se potegne kao pitanje vitalnog nacionalnog interesa? Mada ne treba samo kriviti ni Selmu, onaj drugi DF-ovac ministar odbrane, sve vrijeme šuti i nigdje se ne pojavljuje. A Bogme to pametno radi. Iako bi i njega od novinara neko mogao kad prozvati.
Uglavnom, bojler je zatvoren i skroz malo pušta vode. Na narodu je koji je suočen sa ovime da pokaže, da ovi doktori i naučnici nisu poželjeni i da ih samo treba žonglirati i izolovati od svijeta i blizu granice sa susjedima ili deportovati iz Bosne i Hercegovine. Uglavnom, našim stručnjacima ne vjerujem ni sekunde u ovoj krizi, nadat se da će se pojaviti neka bitna faca, da malo riješi to pitanje, ali pitanje je ko je ta osoba? Ni opozicija ne vrši neki pritisak, ali dobro Nova Godina je treba odmoriti jedno mjesec

Tako blizu, a tako daleko.
Kao prvo ne treba kriviti Granicnu(EU i Frontex ne mogu rijesit migrantsku krizu na evropskom kontinentu a da sprijeci Granicna na Drini), kao drugo, zakon je nakaradan, stranac cim kroci i zatrazi azil, ide u proceduru i moze da hoda kud hoce s onzirom da su centri puni, kao trece, sve sto mi konkretno uradimo prema migrantima zna njihov rodjak u Pakistanu ili Afganistanu koji se necka bil kreno. Znat ce odmah sta ga ceka(dal ga udara policija dal mu daju hranu para piz.de i ostalo).
Tu se il pokazuju il ne pokazuju zubi. Madjari su pokazali, Hrvati pokazuju a mi? Mi smo fini...samo nek ne puca
Tu se il pokazuju il ne pokazuju zubi. Madjari su pokazali, Hrvati pokazuju a mi? Mi smo fini...samo nek ne puca
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Mislis da rodjak iz pakistana ceka da dodje u Bosnu i tu se zadrzi. Ceka on da mu jave jesul mogli proci do evrope. Jest rodjak zeljan Bosne, a i ima mu sta rec ovaj iz Bosne. Spavaju ko divljaci gdje stignu. Tako da te ne treba sikirat hocel se rodjak "nasmagat" da dodje u bosnuSage je napisao/la: ↑30 dec 2020, 18:48Kao prvo ne treba kriviti Granicnu(EU i Frontex ne mogu rijesit migrantsku krizu na evropskom kontinentu a da sprijeci Granicna na Drini), kao drugo, zakon je nakaradan, stranac cim kroci i zatrazi azil, ide u proceduru i moze da hoda kud hoce s onzirom da su centri puni, kao trece, sve sto mi konkretno uradimo prema migrantima zna njihov rodjak u Pakistanu ili Afganistanu koji se necka bil kreno. Znat ce odmah sta ga ceka(dal ga udara policija dal mu daju hranu para piz.de i ostalo).
Prica mi granicar neki dan. Prije su isle porodice sa djecom, doktori, sve skolovani ljudi i evropa ih primila sad su ostale samo budale koje niko ne zeli. Puni vozovi migranata bili cini mi se da rece iz srbije kretali pa se prebacivali dalje.
Te mnoge ove budaletine su se utopili u savi. Kontaju plitko mogu prepjesacit pa zavrse 20 metara u dubini. Nasli su par leseva a boga pitaj koliko ih ima utopljenih
Evo pita ih se u Bihacu pa ne daju? Cudno u svakom slucaju.kraljttbvb je napisao/la: ↑30 dec 2020, 15:38Ne daju ni Bosnjaci, ali ih niko i ne pita nista. Hrvate se vec pitaRigoletto je napisao/la: ↑30 dec 2020, 11:30Bošnjaci HNŽ/K-a daju, a Hrvati ne daju?kraljttbvb je napisao/la: ↑30 dec 2020, 11:25
Kod nas neće, nedaju Hrvati
Rekli Hrvati migranti neće u HN županiju i tako će i biti. Tako da je Bradina otpala...![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Nisam reko da ce se zadrzat vec da ce trazit tranzit preko BiH jer nema zice, policija mora biti mekana jer ih njihovi iz sluzbe razapinju ako ton povise na nekog a kamo li sta drugo, narod se dere velkom velkom, kupuje maramice daje po marku pred bingom i sl.soxx je napisao/la: ↑30 dec 2020, 18:58Mislis da rodjak iz pakistana ceka da dodje u Bosnu i tu se zadrzi. Ceka on da mu jave jesul mogli proci do evrope. Jest rodjak zeljan Bosne, a i ima mu sta rec ovaj iz Bosne. Spavaju ko divljaci gdje stignu. Tako da te ne treba sikirat hocel se rodjak "nasmagat" da dodje u bosnuSage je napisao/la: ↑30 dec 2020, 18:48Kao prvo ne treba kriviti Granicnu(EU i Frontex ne mogu rijesit migrantsku krizu na evropskom kontinentu a da sprijeci Granicna na Drini), kao drugo, zakon je nakaradan, stranac cim kroci i zatrazi azil, ide u proceduru i moze da hoda kud hoce s onzirom da su centri puni, kao trece, sve sto mi konkretno uradimo prema migrantima zna njihov rodjak u Pakistanu ili Afganistanu koji se necka bil kreno. Znat ce odmah sta ga ceka(dal ga udara policija dal mu daju hranu para piz.de i ostalo).
Prica mi granicar neki dan. Prije su isle porodice sa djecom, doktori, sve skolovani ljudi i evropa ih primila sad su ostale samo budale koje niko ne zeli. Puni vozovi migranata bili cini mi se da rece iz srbije kretali pa se prebacivali dalje.
Te mnoge ove budaletine su se utopili u savi. Kontaju plitko mogu prepjesacit pa zavrse 20 metara u dubini. Nasli su par leseva a boga pitaj koliko ih ima utopljenih
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.