OTNYS_YNWA je napisao/la:Ipak mislim da me neces prestici. Imam jos dosta igraca sutra, posebno, dosta bodova ocekujem od Messija i ovog dvojca iz Rangersa jer imaju lagan zadatak protiv Burse. A ni Zanetti nije za odbaciti jer mislim da Inter nece primiti gol sutra. x-)
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ipak mislim da me neces prestici. Imam jos dosta igraca sutra, posebno, dosta bodova ocekujem od Messija i ovog dvojca iz Rangersa jer imaju lagan zadatak protiv Burse. A ni Zanetti nije za odbaciti jer mislim da Inter nece primiti gol sutra. x-)
Pa Messi neće biti u prvoj postavi, a Zanetti je također upitan koliko sam ja shvatio. Ja jučer više nego slab(Ronaldo, Ramos, Lahm, Srna i Malouda), ali danas očekujem bruku bodova od svojih pulena.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Takodjer i ja sam sinoc izbacio Messija iz ekipe,i stavio Eta i to kapiten a ovaj ni manje ni vise nego tri komada
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Takodjer i ja sam sinoc izbacio Messija iz ekipe,i stavio Eta i to kapiten a ovaj ni manje ni vise nego tri komada
Na koje si mjesto skocio ?
Nisu jos pokazali jos sam tu gdje sam bio...Eto 34 poena,Cech,7,Ibra 6,Chamack 7,Evra 6,Malodua 3 ostalo po 2 boda
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Victor Valdez ( ISTO KO DA NIJE IGRAO )
Zanetti ( NIJE IGRAO )
Papac ( 5 bodova )
Srna ( 6 bodova )
Ricardo Costa ( NIJE IGRAO )
Scweinsteiger ( 11 bodova )
Malouda ( 3 boda )
Nani ( 3 boda )
Messi ( ISTO KO DA NIJE IGRAO )
Anelka ( 6 bodova )
Lafferty ( 1 bod )
tony-mortale je napisao/la:prezadovoljan , 9 golova su moji puleni zabili
noćas 94 boda, ambicije kluba su mi da u svim takmičenjima u kojim sudjelujem uzmem trofej
ccc, navijač Milana a Eto'o mu kapiten.
Prvi si trenutno pa da ti čestitam sa jednom pjesmicom. Pjesma je posvećena tvom kapitenu.
[youtube][/youtube]
@zdena
prošlo kolo ibra kapiten-zabio 2, sad vidio nema pandeva i milita, znači nema ko zabiti već kamerunski silovatelj, a werder loš, nema tu emocija ko i na kladionici samo objektivno
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
tony-mortale je napisao/la:@zdena
prošlo kolo ibra kapiten-zabio 2, sad vidio nema pandeva i milita, znači nema ko zabiti već kamerunski silovatelj, a werder loš, nema tu emocija ko i na kladionici samo objektivno