Estonija - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Bosna i Hercegovina ce u Talinu:

1) Osvojiti 3 boda i osigurati baraz
213
92%
2) Igrati nerijeseno
7
3%
3) Izgubiti
11
5%

Ukupno glasova: 231

velez_mostar
Kontakt:

Re: Estonija - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la velez_mostar » 07 okt 2009, 15:22

Pravo uzbudljivo i u ostalim grupama,cini mi se da je ova grupa 3 najneizvjesnija...kako vidim ,Slovenci bi mogli otici u baraz..kako bi to dobro bilo da FIFA nece praviti grupe u barazu,pa da zapadnemo sa nekim repkama kojima bi utrpali jedno 7 komada u 2 utakmice :D..ovako,nadati se nekoj Francuskoj!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 okt 2009, 15:25

velez_mostar je napisao/la:Pravo uzbudljivo i u ostalim grupama,cini mi se da je ova grupa 3 najneizvjesnija...kako vidim ,Slovenci bi mogli otici u baraz..kako bi to dobro bilo da FIFA nece praviti grupe u barazu,pa da zapadnemo sa nekim repkama kojima bi utrpali jedno 7 komada u 2 utakmice :D..ovako,nadati se nekoj Francuskoj!
care moj odluceno je to davno.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 07 okt 2009, 15:27

neno#4 je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Pravo uzbudljivo i u ostalim grupama,cini mi se da je ova grupa 3 najneizvjesnija...kako vidim ,Slovenci bi mogli otici u baraz..kako bi to dobro bilo da FIFA nece praviti grupe u barazu,pa da zapadnemo sa nekim repkama kojima bi utrpali jedno 7 komada u 2 utakmice :D..ovako,nadati se nekoj Francuskoj!
care moj odluceno je to davno.....
Znam...samo kazem,i nisam mislio ovako konstruisati recenicu ,mislio sam napisati "kako bi dobro bilo da se FIFA nije odlucila na pravljenje grupa u barazu"..moja greska!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 okt 2009, 15:34

Jack_Daniels je napisao/la:Jahic igrao na desnom beku XX utakmica, nije imao greske, malo smo golova primili, i ti bi ga sad odjednom na lijevi bek a na desni stavljas covjeka koji je odigrao neznatan broj utakmica u zadnjih x mjeseci...

Lose..Kec iz te oblasti za trenere, kako se to zove........ :D
Ja sam samo iskazao svoje misljenje. Kako ja znam kod nas desnog beka ili je igrao Dzemo ili Vladavic. A Jahic je igrao desnog stopera. A moze kec, nije bad, ali Njemacki. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@600: Zaboravio sam da je Rahimic suspendovan, ;) ;) a slazem se za Muratovica da igra na njegovoj poziciji, iako ni Bajramovic ne bi bio los izbor.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 07 okt 2009, 15:34

otkud to da rahimić ne moze da igra? ,islim da on nema dva žuta
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 07 okt 2009, 15:36

Evo BHF neće navijati prve 24 minute u cast Vedrana Puljića.Bit ce transparent.I neki crni papiri ce se dici. :(

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 okt 2009, 15:46

džakailibu je napisao/la:otkud to da rahimić ne moze da igra? ,islim da on nema dva žuta
Sad ste i mene zbunili. Prvo sam ga uvrstio u sastav, pa poslije izbacio. Ima li ili nema kartone?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 07 okt 2009, 15:53

možete vi pričat šta hoćete al' ja bi izbjego Francuze ipak su oni među 5 najboljih repki na svijetu....nek im neide, al' oni su ipak oni i uvijek će ostat....Ja bih najviše volio Hrvate, ili Ruse...od Nijemaca i Francuza bi izgubili. :D

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 07 okt 2009, 16:02

vOluMme je napisao/la:

možete vi pričat šta hoćete al' ja bi izbjego Francuze ipak su oni među 5 najboljih repki na svijetu....nek im neide, al' oni su ipak oni i uvijek će ostat....Ja bih najviše volio Hrvate, ili Ruse...od Nijemaca i Francuza bi izgubili. :D
Ovo sam napisao u sarkasticnom tonu..koji smo pehovi zapast ce nas Francuzi,i po meni su oni reprezentacija koju je nemoguce proci u barazu,sto zbog kvalitete,sto zbog drugih stvari.
I sa Njemcima bi nekako mogli igrat,pa i sa Rusima,ali Francuzi su toliko fizicki,trkacki spremni,da bi mi ,po mojoj procjeni,glatko izgubili!
Mi smo reprezentacija koja igra ,uslovno receno,blag nogomet,tehnicki dotjeran,bez puno trke,sa igracima koji nisu pretjerano brzi,i na tome bi nas oni zgazili.
Pogledajmo samo nas vezni red,Rahimic,Muratovic,Ibricic,Misimovic...pravo je tesko reci koji je sporiji,tako da bi se protiv igraca tipa,Ribery,Malouda,DIarra,Toulalan...necu spominjati bekove Evra,Sagna,ili napad Anelka,Henry...jednostavno ,odmah se pocnimo moliti da nas oni ne zapadnu!

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 07 okt 2009, 16:03

jel zna tko hoce li bit prenos tekme iz estonije na satelitu.........na nekom kanalu........???ne mogu da uhvatim ovaj hayat...
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 07 okt 2009, 16:06

velez_mostar je napisao/la:
vOluMme je napisao/la:

Ovo sam napisao u sarkasticnom tonu..koji smo pehovi zapast ce nas Francuzi,i po meni su oni reprezentacija koju je nemoguce proci u barazu,sto zbog kvalitete,sto zbog drugih stvari.
I sa Njemcima bi nekako mogli igrat,pa i sa Rusima,ali Francuzi su toliko fizicki,trkacki spremni,da bi mi ,po mojoj procjeni,glatko izgubili!
Mi smo reprezentacija koja igra ,uslovno receno,blag nogomet,tehnicki dotjeran,bez puno trke,sa igracima koji nisu pretjerano brzi,i na tome bi nas oni zgazili.
Pogledajmo samo nas vezni red,Rahimic,Muratovic,Ibricic,Misimovic...pravo je tesko reci koji je sporiji,tako da bi se protiv igraca tipa,Ribery,Malouda,DIarra,Toulalan...necu spominjati bekove Evra,Sagna,ili napad Anelka,Henry...jednostavno ,odmah se pocnimo moliti da nas oni ne zapadnu!
potpisujem...

mada bi jednino ravnopravno mogli igrat protiv Rusa i Hrvata

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 07 okt 2009, 16:09

zehro je napisao/la:jel zna tko hoce li bit prenos tekme iz estonije na satelitu.........na nekom kanalu........???ne mogu da uhvatim ovaj hayat...
ma ja nezz,jedino znam da ce 100% biti stream :(

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 07 okt 2009, 16:15

zehro je napisao/la:jel zna tko hoce li bit prenos tekme iz estonije na satelitu.........na nekom kanalu........???ne mogu da uhvatim ovaj hayat...
TKO se piše bez T

evo kanala:

ETV Estonia

Fox TV (Turkey)

NTV Hayat BiH

NTV Hayat Sat

Sport 1 (Ukr)

ako te zanima koji je na kojem satelitu pitaj.....

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 07 okt 2009, 16:23

vOluMme je napisao/la:
TKO se piše bez T

evo kanala:

ETV Estonia

Fox TV (Turkey)

NTV Hayat BiH

NTV Hayat Sat

Sport 1 (Ukr)

pa mozda je covijek iz susjedne nam hrvatske

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 07 okt 2009, 16:28

Vjerovatno 5-3-2,ali ako stavi Salihovica kako je najavio,onda bi to mogla biti druga formacija.
12.9.2009.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 07 okt 2009, 16:29

zna li ko hoce li dans repka imati trening i gdje?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 07 okt 2009, 16:36

jocker123 je napisao/la:
vOluMme je napisao/la:
TKO se piše bez T

evo kanala:

ETV Estonia

Fox TV (Turkey)

NTV Hayat BiH

NTV Hayat Sat

Sport 1 (Ukr)

pa mozda je covijek iz susjedne nam hrvatske
Zehro iz Hrvatske... :D

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 07 okt 2009, 17:21

E ljudi kao prvo zao mi je za to "t" ako je kome zasmetalo,ispricavam se u svakom slucaju....drugo neznam sta je smijesno u tome Zehro iz Hrvatske....i kao trece nebi bilo lose navesti i na kojem satelitu se nalaze navedeni tv kanali......bio bih zahvalan....... ;)
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 07 okt 2009, 17:30

zehro je napisao/la:....drugo neznam sta je smijesno u tome Zehro iz Hrvatske....
:lol:
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 07 okt 2009, 17:39

zehro je napisao/la:E ljudi kao prvo zao mi je za to "t" ako je kome zasmetalo,ispricavam se u svakom slucaju....drugo neznam sta je smijesno u tome Zehro iz Hrvatske....i kao trece nebi bilo lose navesti i na kojem satelitu se nalaze navedeni tv kanali......bio bih zahvalan....... ;)
kolko ja znam vecina balkan-kanala su eutelsat/hotbird

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.