Estonija - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Estonija - Bosna i Hercegovina
Pravo uzbudljivo i u ostalim grupama,cini mi se da je ova grupa 3 najneizvjesnija...kako vidim ,Slovenci bi mogli otici u baraz..kako bi to dobro bilo da FIFA nece praviti grupe u barazu,pa da zapadnemo sa nekim repkama kojima bi utrpali jedno 7 komada u 2 utakmice
..ovako,nadati se nekoj Francuskoj!

care moj odluceno je to davno.....velez_mostar je napisao/la:Pravo uzbudljivo i u ostalim grupama,cini mi se da je ova grupa 3 najneizvjesnija...kako vidim ,Slovenci bi mogli otici u baraz..kako bi to dobro bilo da FIFA nece praviti grupe u barazu,pa da zapadnemo sa nekim repkama kojima bi utrpali jedno 7 komada u 2 utakmice..ovako,nadati se nekoj Francuskoj!
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- velez_mostar
- Kontakt:
Znam...samo kazem,i nisam mislio ovako konstruisati recenicu ,mislio sam napisati "kako bi dobro bilo da se FIFA nije odlucila na pravljenje grupa u barazu"..moja greska!neno#4 je napisao/la:care moj odluceno je to davno.....velez_mostar je napisao/la:Pravo uzbudljivo i u ostalim grupama,cini mi se da je ova grupa 3 najneizvjesnija...kako vidim ,Slovenci bi mogli otici u baraz..kako bi to dobro bilo da FIFA nece praviti grupe u barazu,pa da zapadnemo sa nekim repkama kojima bi utrpali jedno 7 komada u 2 utakmice..ovako,nadati se nekoj Francuskoj!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja sam samo iskazao svoje misljenje. Kako ja znam kod nas desnog beka ili je igrao Dzemo ili Vladavic. A Jahic je igrao desnog stopera. A moze kec, nije bad, ali Njemacki.Jack_Daniels je napisao/la:Jahic igrao na desnom beku XX utakmica, nije imao greske, malo smo golova primili, i ti bi ga sad odjednom na lijevi bek a na desni stavljas covjeka koji je odigrao neznatan broj utakmica u zadnjih x mjeseci...
Lose..Kec iz te oblasti za trenere, kako se to zove........

@600: Zaboravio sam da je Rahimic suspendovan,

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
otkud to da rahimić ne moze da igra? ,islim da on nema dva žuta
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Evo BHF neće navijati prve 24 minute u cast Vedrana Puljića.Bit ce transparent.I neki crni papiri ce se dici. 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Sad ste i mene zbunili. Prvo sam ga uvrstio u sastav, pa poslije izbacio. Ima li ili nema kartone?džakailibu je napisao/la:otkud to da rahimić ne moze da igra? ,islim da on nema dva žuta
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
velez_mostar je napisao/la:Pravo uzbudljivo i u ostalim grupama,cini mi se da je ova grupa 3 najneizvjesnija...kako vidim ,Slovenci bi mogli otici u baraz..kako bi to dobro bilo da FIFA nece praviti grupe u barazu,pa da zapadnemo sa nekim repkama kojima bi utrpali jedno 7 komada u 2 utakmice..ovako,nadati se nekoj Francuskoj!
možete vi pričat šta hoćete al' ja bi izbjego Francuze ipak su oni među 5 najboljih repki na svijetu....nek im neide, al' oni su ipak oni i uvijek će ostat....Ja bih najviše volio Hrvate, ili Ruse...od Nijemaca i Francuza bi izgubili.

- velez_mostar
- Kontakt:
Ovo sam napisao u sarkasticnom tonu..koji smo pehovi zapast ce nas Francuzi,i po meni su oni reprezentacija koju je nemoguce proci u barazu,sto zbog kvalitete,sto zbog drugih stvari.vOluMme je napisao/la:velez_mostar je napisao/la:Pravo uzbudljivo i u ostalim grupama,cini mi se da je ova grupa 3 najneizvjesnija...kako vidim ,Slovenci bi mogli otici u baraz..kako bi to dobro bilo da FIFA nece praviti grupe u barazu,pa da zapadnemo sa nekim repkama kojima bi utrpali jedno 7 komada u 2 utakmice..ovako,nadati se nekoj Francuskoj!
možete vi pričat šta hoćete al' ja bi izbjego Francuze ipak su oni među 5 najboljih repki na svijetu....nek im neide, al' oni su ipak oni i uvijek će ostat....Ja bih najviše volio Hrvate, ili Ruse...od Nijemaca i Francuza bi izgubili.
I sa Njemcima bi nekako mogli igrat,pa i sa Rusima,ali Francuzi su toliko fizicki,trkacki spremni,da bi mi ,po mojoj procjeni,glatko izgubili!
Mi smo reprezentacija koja igra ,uslovno receno,blag nogomet,tehnicki dotjeran,bez puno trke,sa igracima koji nisu pretjerano brzi,i na tome bi nas oni zgazili.
Pogledajmo samo nas vezni red,Rahimic,Muratovic,Ibricic,Misimovic...pravo je tesko reci koji je sporiji,tako da bi se protiv igraca tipa,Ribery,Malouda,DIarra,Toulalan...necu spominjati bekove Evra,Sagna,ili napad Anelka,Henry...jednostavno ,odmah se pocnimo moliti da nas oni ne zapadnu!
jel zna tko hoce li bit prenos tekme iz estonije na satelitu.........na nekom kanalu........???ne mogu da uhvatim ovaj hayat...
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
potpisujem...velez_mostar je napisao/la:Ovo sam napisao u sarkasticnom tonu..koji smo pehovi zapast ce nas Francuzi,i po meni su oni reprezentacija koju je nemoguce proci u barazu,sto zbog kvalitete,sto zbog drugih stvari.vOluMme je napisao/la:velez_mostar je napisao/la:Pravo uzbudljivo i u ostalim grupama,cini mi se da je ova grupa 3 najneizvjesnija...kako vidim ,Slovenci bi mogli otici u baraz..kako bi to dobro bilo da FIFA nece praviti grupe u barazu,pa da zapadnemo sa nekim repkama kojima bi utrpali jedno 7 komada u 2 utakmice..ovako,nadati se nekoj Francuskoj!
I sa Njemcima bi nekako mogli igrat,pa i sa Rusima,ali Francuzi su toliko fizicki,trkacki spremni,da bi mi ,po mojoj procjeni,glatko izgubili!
Mi smo reprezentacija koja igra ,uslovno receno,blag nogomet,tehnicki dotjeran,bez puno trke,sa igracima koji nisu pretjerano brzi,i na tome bi nas oni zgazili.
Pogledajmo samo nas vezni red,Rahimic,Muratovic,Ibricic,Misimovic...pravo je tesko reci koji je sporiji,tako da bi se protiv igraca tipa,Ribery,Malouda,DIarra,Toulalan...necu spominjati bekove Evra,Sagna,ili napad Anelka,Henry...jednostavno ,odmah se pocnimo moliti da nas oni ne zapadnu!
mada bi jednino ravnopravno mogli igrat protiv Rusa i Hrvata
ma ja nezz,jedino znam da ce 100% biti streamzehro je napisao/la:jel zna tko hoce li bit prenos tekme iz estonije na satelitu.........na nekom kanalu........???ne mogu da uhvatim ovaj hayat...

TKO se piše bez Tzehro je napisao/la:jel zna tko hoce li bit prenos tekme iz estonije na satelitu.........na nekom kanalu........???ne mogu da uhvatim ovaj hayat...
evo kanala:
ETV Estonia
Fox TV (Turkey)
NTV Hayat BiH
NTV Hayat Sat
Sport 1 (Ukr)
ako te zanima koji je na kojem satelitu pitaj.....
pa mozda je covijek iz susjedne nam hrvatskevOluMme je napisao/la:TKO se piše bez Tzehro je napisao/la:jel zna tko hoce li bit prenos tekme iz estonije na satelitu.........na nekom kanalu........???ne mogu da uhvatim ovaj hayat...
evo kanala:
ETV Estonia
Fox TV (Turkey)
NTV Hayat BiH
NTV Hayat Sat
Sport 1 (Ukr)
Vjerovatno 5-3-2,ali ako stavi Salihovica kako je najavio,onda bi to mogla biti druga formacija.
12.9.2009.
zna li ko hoce li dans repka imati trening i gdje?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Zehro iz Hrvatske...jocker123 je napisao/la:pa mozda je covijek iz susjedne nam hrvatskevOluMme je napisao/la:TKO se piše bez Tzehro je napisao/la:jel zna tko hoce li bit prenos tekme iz estonije na satelitu.........na nekom kanalu........???ne mogu da uhvatim ovaj hayat...
evo kanala:
ETV Estonia
Fox TV (Turkey)
NTV Hayat BiH
NTV Hayat Sat
Sport 1 (Ukr)

E ljudi kao prvo zao mi je za to "t" ako je kome zasmetalo,ispricavam se u svakom slucaju....drugo neznam sta je smijesno u tome Zehro iz Hrvatske....i kao trece nebi bilo lose navesti i na kojem satelitu se nalaze navedeni tv kanali......bio bih zahvalan....... 

<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
zehro je napisao/la:....drugo neznam sta je smijesno u tome Zehro iz Hrvatske....

Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
kolko ja znam vecina balkan-kanala su eutelsat/hotbirdzehro je napisao/la:E ljudi kao prvo zao mi je za to "t" ako je kome zasmetalo,ispricavam se u svakom slucaju....drugo neznam sta je smijesno u tome Zehro iz Hrvatske....i kao trece nebi bilo lose navesti i na kojem satelitu se nalaze navedeni tv kanali......bio bih zahvalan.......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.