Euro 2020 - Kvalifikacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Euro 2020 - Kvalifikacije
Auu gostovanje u Italiji u junu
Zna li se gdje igramo tu utakmicu?

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
dobar gameplan!
Dobar, dobar raspored 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Goalgetter
- Kontakt:
Odlican raspored.
Juni ce vec biti kljucan, dva gostovanja Finskoj i Italiji.

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 15 mar 2020, 04:30, ukupno mijenjano 1 put.
Samo da nas vrijeme posluzi u martu, s obzirom da igramo dvije domace utakmice.
S 10 bodova iz prve 4 utakmice bih bio prezadovoljan, moze i 9.
Sve ispod 9 je kiks.
S 10 bodova iz prve 4 utakmice bih bio prezadovoljan, moze i 9.

Sve ispod 9 je kiks.
Vucevich je napisao/la:
grcka i italija tek krajem sljedece godine
23 boda

Sarajevo ljubavi moja.
Lihtenstajna, Armenija, Grcka, Finska 24 boda, od Italije od nula do sest.mozo ocekivati
BHF
Ako ne budemo već na korak do prvenstva do ovog gostovanja u Grčkoj, teško da ćemo se moći vaditi tu i protiv Italije kod nas.
OTJERAĆEMO IM I OVOG GIANLUIGIJA U PEMZIJU
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Prve 3 utakmice moramo dobiti i to bi moglo i prelomiti kvalifikacije odmah na pocetku. Gledajuci na papiru to su utakmice gdje smo ogromni favoriti i sve 3 moramo dobiti ako mislimo da zasluzujemo Euro. To bi bilo u startu 9 bodova a da nismo igrali sa Lithenstajnom. Odmah bi i spustili grke i fince da se ni ne mastaju o Euru, a to puno moze uticati na igre tih reprezentacija.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
paprene cijene letova u helsinki u junu 

Ja sam prizeljkivao da uz svaku jacu utakmicu ovu drugu igramo s Armenijom ili Lihtenstajnom. Doduse, to je i teorijski nemoguce jer imamo 5 prozora po 2 utakmice, ali bar da u 4 prozora imamo jednog lakseg protivnika. Ovako u tri dana imamo utakmice protiv dva direktna konkurenta za prve dvije pozicije. U junu ce to biti mecevi protiv Finske i Italije, a u oktobru protiv Finske i Grcke. Jedina olaksavajuca okolnost je sto cemo dvomec protiv dvije najslabije ekipe igrati pocetkom septembra, a tad obicno mnogi nasi fudbaleri nisu uhvatili formu. Zato u junu imamo dva ponajteza protivnika, a dobro znamo koliko nasi fudbaleri u tom periodu znaju ispasti iz forme.
Mozda je malo lose sto imamo i dvije domace utakmice u tri dana, ali valjda se euforija ponovo vratila i maksimalna ispunjenost stadiona ne bi trebala doci u pitanje.
Bilo kako bilo, mi ovdje moramo zavrsiti medju prve dvije reprezentacije. Realno, Grcka i Finska u paketu su duplo losije od S. Irske i Austrije, ali nije da nas ove dvije reprezentacije nisu namucile u Ligi nacija. Italija je takodjer duplo losija od Belgije i tu moramo traziti bodove, pa bar kod kuce. Reprezentacija nam je trenutno zdravija nego ikad (iako je igracki kadar u ranijim godinama bio i jaci) i ja vjerujem da smo sposobni odraditi ove kvalifikacije kako dolikuje, pa da se konacno plasiramo na to Evropsko prvenstvo. Jedino bi glupi Vranjes mogao pokvariti atmosferu i u ekipi i oko ekipe, ali nadam se da ce Robert po tom pitanju ispravno postupiti. Malo je reci da nam je bio bitan igrac i da bi nam znacio u ovim kvalifikacijama, ali valjda ga se ipak rijese do marta...

Bilo kako bilo, mi ovdje moramo zavrsiti medju prve dvije reprezentacije. Realno, Grcka i Finska u paketu su duplo losije od S. Irske i Austrije, ali nije da nas ove dvije reprezentacije nisu namucile u Ligi nacija. Italija je takodjer duplo losija od Belgije i tu moramo traziti bodove, pa bar kod kuce. Reprezentacija nam je trenutno zdravija nego ikad (iako je igracki kadar u ranijim godinama bio i jaci) i ja vjerujem da smo sposobni odraditi ove kvalifikacije kako dolikuje, pa da se konacno plasiramo na to Evropsko prvenstvo. Jedino bi glupi Vranjes mogao pokvariti atmosferu i u ekipi i oko ekipe, ali nadam se da ce Robert po tom pitanju ispravno postupiti. Malo je reci da nam je bio bitan igrac i da bi nam znacio u ovim kvalifikacijama, ali valjda ga se ipak rijese do marta...
Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 02 dec 2018, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Busom u Helsinku se pika sevap ko na hadz otic. Il makar ko na umru.jestamaji je napisao/la:paprene cijene letova u helsinki u junu

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- tuzlak1987
- Kontakt:
Otvoriti dobro kvalifikacije treba i na konju smo..
Ma ja, što neko reče, tri pobjede u prve tri tekme bi nam otvorile vrata Eura, čak mislim da bi u tom slučaju imali već ozbiljne šanse za plasman iako bi prošla tek neka trećina kvalifikacija.tuzlak1987 je napisao/la:Otvoriti dobro kvalifikacije treba i na konju smo..
Edit: Isto kao u Ligi nacija sada, mi smo već u septembru na polovini takmičenja (za protivnike tek na četvrtini) imali daleko najveće šanse za prvo mjesto.
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 02 dec 2018, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Igra li Del Piero?Moggi je napisao/la:tri pobjede i rastereceno u italiju uzeti zabare
- Goalgetter
- Kontakt:
Jeste li vidjeli kako je nas savez postavio raspored? Uslikali display drugog telefona i to hladno na oficijelnu stranicu stavili 

Trenutno korisnika/ca: GG3, Kajkutenjoyer i 21 gost.