HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Nece,poslije turnira u gabeli "Plemici" idu u Neum na pripreme tamo ce odradit 3 utakmice,poslije cega se vracaju u Mostar gdje ce odradit preostale 4 utakmice.Rz88 je napisao/la:hoce li biti ijedna tekma pod bijelim brijegom sada nekad , ko zna mozda odem na gledam,a bilo bi dobro da ostane zizovic
...nogometaši Zrinjskog će u petak odigrati svoju prvu utakmicu u ovoj kalendarskoj godini. U sklopu međunarodnog memorijalnog turnira Andrija Anković Plemići će odmjeriti snage sa hrvatskim prvoligašem Osijekom. Utakmica će se igrati u petak 23.01.2009 sa početkom u 15 sati.
Do sada su se Zrinjski i Osijek sastali tri puta i Plemići su za sada bolji u međusobnim ogledima jer imaju dvije pobjede, a osječani su bez pobjeda uz jedan neodlučen rezultat.
21.01.2006 Zrinjski je slavio 1:0 pogotkom Kordića, 15.07 iste godine rezultat je bio neodlučen a Kordić je ponovo bio strijelac za Plemiće, da bi 27.01.2008 Zrinjski pogocima Ivankovića i Matka slavio 2-1.
Do sada su se Zrinjski i Osijek sastali tri puta i Plemići su za sada bolji u međusobnim ogledima jer imaju dvije pobjede, a osječani su bez pobjeda uz jedan neodlučen rezultat.
21.01.2006 Zrinjski je slavio 1:0 pogotkom Kordića, 15.07 iste godine rezultat je bio neodlučen a Kordić je ponovo bio strijelac za Plemiće, da bi 27.01.2008 Zrinjski pogocima Ivankovića i Matka slavio 2-1.
Nego čija ?Eagles je napisao/la: Ono nije zastava herceg-bosne,pogledaj malo bolje! I meni ne smetaju ljiljani!
Ne mrziš,ali su nam zato nekakvi trouglovi i zvijezde na zastavi

...za svoj klub,za svoj grad ako treba i život dat'...
Ovo je zastava Herceg-Bosne

A ovo je zastava republike Hrvatske

A ti mozes vidjeti zastavu Mostara u mom prijasnjem postu pa sam zakljuci cija je zastava i s kojom od ove dvije ima vise slicnosti.
Nidje ti veze napadas me ovdje bez veze a ne znas ni osnovne cinjenice.

A ti mozes vidjeti zastavu Mostara u mom prijasnjem postu pa sam zakljuci cija je zastava i s kojom od ove dvije ima vise slicnosti.
Nidje ti veze napadas me ovdje bez veze a ne znas ni osnovne cinjenice.
Zadnja izmjena: Eagles, dana/u 21 jan 2009, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Gle ovo,zastava HZ HB je bila skinuta !Eagles je napisao/la:Ovo je zastava Herceg-Bosne
A ti mozes vidjeti zastavu Mostara u mom prijasnjem postu
A zastava Mostara,hahahaha pa jeste li vi normalni hahaha
koja bola zastava Mostara

I to zastava Mostara ? stolnog hrvatskog gradaEagles je napisao/la:Ova!

Pa stvarno vi ste slučajevi za liječenje

ne mislim zastava upravom smislu rijeci nego tranparent-zastava.A uostalom vidim da si malouman kad je tebi ovo zastava HB.
Ne smaraj vise,glup si!
Ne smaraj vise,glup si!
Bola zastava HZHB je isto skinuta,ne valjda samo ta sa šaharom !Eagles je napisao/la:ne mislim zastava upravom smislu rijeci nego tranparent-zastava.A uostalom vidim da si malouman kad je tebi ovo zastava HB.
Ne smaraj vise,glup si!
Pa fino reci transparent,nije zastava i transparent isto pametno momče !

I ne vrijeđaj,da ne ode topic u pm !
Ja sam to nazivao transparent ali su svi ostali nazivali zastavom,pa sam i ja to prihvatio.3r0 je napisao/la:Bola zastava HZHB je isto skinuta,ne valjda samo ta sa šaharom !Eagles je napisao/la:ne mislim zastava upravom smislu rijeci nego tranparent-zastava.A uostalom vidim da si malouman kad je tebi ovo zastava HB.
Ne smaraj vise,glup si!
Pa fino reci transparent,nije zastava i transparent isto pametno momče !![]()
Za zastavu HB na kojoj je pisalo Međugorje ti ne znam ali ona nije ni bitna u ovoj prici jer je sportsport.ba objavio pogresnu vijest.Prasina se digla oko ovog trasparenta-zastave kako hoces Mostara koja nikoga ne vrijedja niti istice HB vec samo grad i obicnu sahovnicu iz kojeg ti momci dolaze.
Vidis ja se ljutim na sportsport.ba sto prenose neistinite informacije i na vas koji odmah pocnete napadati a pojma nemate o cemu se radi.
- antipolitika
- Kontakt:
3rO prvo da kazem da ne traba se prepirat oko gluposti i znamo da je tvoj bivsi nick rodjenimostar isti onaj nick koji je prijetio fizicki i psovao nama nacionalisticku majku.zar ne?stoga okani se teme HSK Zrinjski Mostar imas ti svog diva iz predgradja! 

I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
Možeš ti misliti šta hoćeš !antipolitika je napisao/la:3rO prvo da kazem da ne traba se prepirat oko gluposti i znamo da je tvoj bivsi nick rodjenimostar isti onaj nick koji je prijetio fizicki i psovao nama nacionalisticku majku.zar ne?stoga okani se teme HSK Zrinjski Mostar imas ti svog diva iz predgradja!

- antipolitika
- Kontakt:
kao sto baka kaze.i tinks! 

I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
antipolitika je napisao/la:kao sto baka kaze.i tinks!

Evo kosarkasi dobili Borca u Banja Luci akobogda nogometasi ce dobiti Osijeka i Dinama u petak odnosno subotu
Imati Zrinjski-neprocijenjivo!
Pustite dusmane Ultrasi moji sto nam veceras nisu zastave i transove skidali.
Jedva cekam svedsku pa da i ja svoju okacim!
Eagles, nisi u pravu i nisi ni trebao zapocinjati ovu besmislenu raspravu...Prvo, nisam primjetio da autor teksta vidi ustasu u svakom Hrvatu...Drugo, nije bilo u redu nositi ovu zastavu u drugu drzavu (Mostar nije hrvatski grad, nego bosanskohercegovacki, u kojem zive Hrvati, Bosnjaci i Srbi)), kao sto nije u redu nosati slicnu zastavu sa recimo, mjesecom i zvijezdom...dovoljno je bilo postaviti transparent "MOSTAR" i sve bi bilo jasno...svaki normalan covjek je protiv kada vidi ime svoga grada obojeno "njihovim" nacionalnim obiljezjima. Kako bi se Ti osjecao da si vidio "Mostar" sa mjesecom i zvijezdom? Mada sam siguran da bi to odgovaralo ekstremima...Eagles je napisao/la:Do sada mi je Sportsport.ba bio drag ali poslije teksta Dobar dan BiH: Bravo Hrvatska ,mi je opao u očima ali ono skroz te da je autor ovog teksta jedan od onih koji u svakom Hrvatu vidi Ustašu ,ali to je njegov problem.Autor je prije svega zaboravio na jednu od glavnih vrlina a to je objektivnost i zaboravlja da je BiH federacija, a ne republika i da u njoj žive tri naroda-Bosnjaci, Srbi i Hrvati.
Prije svega je taj isti autor napisao netočnu informaciju.Ne znam što je bilo sa zastavom Međugorje ali prašina se digla zbog zastave Mostarkoju su u Split odnijeli moji sunavijači-mostarski Ultrasi-momci čiji su očevi ginuli za domovinu koja ih sada diskriminira.Neka mi autor ovog teksta kaže što ima protiv ove zastave, što ima protiv Mostara i što ima protiv Hrvata u BiH uopće.
Jednostavno momci su otisli navijati za svoju maticnu drzavu,za domovinu svih Hrvata i odnijeli obiljezja Mostara,Hercegovine i Hrvata.
Ovo je ta "zabranjena" zastava:
Trece, odakle Ti inoformacija da su svi Ultrasi, Hrvati???
Cetvrto, probleme koje imamo sa domovinom koja nas sada diskriminira, treba da rijesavamo na drugi nacin, ne uvlaceci u tu raspravu ljude koji sa tim nemaju nikakove veze...
Peto, naziv teme je "HSK Zrinjski Mostar", pa bi dobro bilo da pisemo samo o nasem klubu...
@3r03r0 je napisao/la:Bola zastava HZHB je isto skinuta,ne valjda samo ta sa šaharom !Eagles je napisao/la:ne mislim zastava upravom smislu rijeci nego tranparent-zastava.A uostalom vidim da si malouman kad je tebi ovo zastava HB.
Ne smaraj vise,glup si!
Pa fino reci transparent,nije zastava i transparent isto pametno momče !![]()
haj pedala s ove teme i prosipaj politiku negdje drugo
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....
nabolje bi bilo da moderator obrise zadnje dvije stranice jer se pisalo o svemu , samo ne o zrinjskom... 

1942 1983 2001
- antipolitika
- Kontakt:
Slazem se ! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.