Pa sude sudije š kategorije... Što ovo koji qrac?marconato je napisao/la:Kako Bobiju i Lučiću odsvirase ove neke nidje veze faulove..
Eurobasket 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Eurobasket 2017
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
bas su ufurani komentatori - Hrvatska je taraba bez par glavnih igrača.kobe24 je napisao/la:Ovo je razlog zasto sam ja prizeljkivao grupu sa Hrvatskom u kvalifikacijama za SP. Bez Babe i Sisija, oni su obicne k.arine. Najsmjesniji su mi ovi njihovi komentatori koji podcjenjuju sve sto im je doslo na jezik, a otrest ce ih neko da se nece moci sastaviti.
nemoj yebat, bez par glavnih igrača loši..
ja mislio bili bi bolji bez njih.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
euro košarka je tako ogavna, znači prosto mi se povraća od suđenja
Kakav olos sudi.
Recimo Srbija bez par ključnih igrača je i dalje dobra repka retard, pardon lillardLillard je napisao/la:nemoj yebat, bez par glavnih igrača loši..![]()
![]()

Tacnije bez svih kljucnih, izuzev Bogdanovića!save je napisao/la:Recimo Srbija bez par ključnih igrača je i dalje dobra repka retard, pardon lillardLillard je napisao/la:nemoj yebat, bez par glavnih igrača loši..![]()
![]()
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Belaj je i kad u prvom kolu naletis na ovako razigranu Spaniju, pa ti ubiju svo samopouzdanje za nastavak turnira. Crnogorci nisu toliki odron od ekipe, meni cak zanimljiva klapa momaka, mogli bi i bljesnuti, ali brate 20+ razlike vec na poluvremenu...
pa i tamo je suđenje odron odrona, španci k'o polarni međediFederer17 je napisao/la:Belaj je i kad u prvom kolu naletis na ovako razigranu Spaniju, pa ti ubiju svo samopouzdanje za nastavak turnira. Crnogorci nisu toliki odron od ekipe, meni cak zanimljiva klapa momaka, mogli bi i bljesnuti, ali brate 20+ razlike vec na poluvremenu...

Joj baš me začudi što čedo spomene Srbiju odma. Nema goreg insana na forumu od tebe, žao mi te. Aj malo na temu Jusufa i Muse da pljuješ.save je napisao/la:Recimo Srbija bez par ključnih igrača je i dalje dobra repka retard, pardon lillardLillard je napisao/la:nemoj yebat, bez par glavnih igrača loši..![]()
![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma gledam dvije tekme uporedo, pa nista ne upratim kako treba.. Primijetio sam i ja da se braci pogotovo sudi sve moguce.Steph je napisao/la: pa i tamo je suđenje odron odrona, španci k'o polarni međedi![]()
Rubio vec 5 stealsa i 4 asista

Ludilo tekma
-
- Kontakt:
Srbi na iskustvo
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Bogdanovic masina
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Bravo momci! Kakva defanziva
Nayebo je onaj ko naleti iz one grupe na ove Letonce..

Nayebo je onaj ko naleti iz one grupe na ove Letonce..

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Samo da se citiram, deckiVolvic je napisao/la:Bogdan mora povuc napad i siguran sam da moze.

Odlicno.
Sudjenje ocaj.Generalno na prvenstvu.
Sudjenje ocaj.Generalno na prvenstvu.
Komsije ocekivano
Latvia ima 3,4igraca a ima i dosta glupih igraca,kako je Blums dosao na spisak ni sam ne zna.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.