FIFA, PES, GTA, Fortnite...
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
-
mirgerr
-
Kontakt:
Pozde je napisao/la:Imam lose vijesti.. izgleda da mi je EA banovao account vjerovatno zbog prodavanja coinsa.. trenutno cekam na lajv chatu jer samo nek mi odblokiraju online da mogu a ostalo neka brisu sto se mene tice... javim do sutra sta ce biti na kraju
Nisi morao te coinse online prodavati. Trebao si na pijacu otici pa ko covjek da te ne uhvati EA

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
-
Pozde
-
Kontakt:
mirgerr je napisao/la:Pozde je napisao/la:Imam lose vijesti.. izgleda da mi je EA banovao account vjerovatno zbog prodavanja coinsa.. trenutno cekam na lajv chatu jer samo nek mi odblokiraju online da mogu a ostalo neka brisu sto se mene tice... javim do sutra sta ce biti na kraju
Nisi morao te coinse online prodavati. Trebao si na pijacu otici pa ko covjek da te ne uhvati EA

Hahahaha ma hladno vani pa kontam da mi ne smrznu coinsi

-
CROtorious
-
Kontakt:
Postao/la CROtorious » 16 jan 2017, 22:02
Arsenal 2 : 3 Borussia
Vjerovatno kraj utrke sa naslov Arsenala.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
-
BigDaddy
-
Kontakt:
-
mirgerr
-
Kontakt:
Ne bih ja rekao da se Arsenal oprostio od titule, pogotovo ako Bayern ne mogne nastaviti.
Cak i ako nastavi takmicenje, moguci su kiksevi a ako se ne varam posljednje kolo upravo igraju Bayern-Arsenal

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
-
Pozde
-
Kontakt:
mirgerr je napisao/la:Ne bih ja rekao da se Arsenal oprostio od titule, pogotovo ako Bayern ne mogne nastaviti.
Cak i ako nastavi takmicenje, moguci su kiksevi a ako se ne varam posljednje kolo upravo igraju Bayern-Arsenal

Bayern ce se snaci makar kupio novi acc ne brinite vi za mene

samo mi zao FUT mi bio bas jak ali eto.. mozete li mi dati dan da sredim sve ovo?
-
BigDaddy
-
Kontakt:
Pozde je napisao/la:mirgerr je napisao/la:Ne bih ja rekao da se Arsenal oprostio od titule, pogotovo ako Bayern ne mogne nastaviti.

Bayern ce se snaci makar kupio novi acc ne brinite vi za mene

samo mi zao FUT mi bio bas jak ali eto.. mozete li mi dati dan da sredim sve ovo?
moze naravno. ma kani se FUT-a, to je jedna velika prevara korisnika. igraj s pravom rajom u pravoj ligi

mislim da crou i mirgerru nece bit bas drago sto se brzo vracas

-
mirgerr
-
Kontakt:
Pozde je napisao/la:
Ma de Boga ti, cuj mozel dan, moze brate i 3,4

No sikiriki
BigDaddy je napisao/la:
Yebi ga, nebi bilo to to. Uzeti titulu dok glavnog konkurenta nema zbog tehnickih razloga....
Nije to to

Spamm
-
BigDaddy
-
Kontakt:
mirgerr je napisao/la:Pozde je napisao/la:
Ma de Boga ti, cuj mozel dan, moze brate i 3,4

No sikiriki
BigDaddy je napisao/la:
Yebi ga, nebi bilo to to. Uzeti titulu dok glavnog konkurenta nema zbog tehnickih razloga....
Nije to to

u zadnjem kolu duel timskih kolega iz caterhama, i derby arsenala i bayerna. ima da gori zemlja

-
UltraSA
-
Kontakt:
Tottenham - Man.United 2:5
STATISTIKA
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
-
mirgerr
-
Kontakt:
Sve utakmice posljednjeg kola se trebaju igrati u isto vrijeme ne bi li bilo zanimljivije do zadnjeg trena

Spamm
-
mirgerr
-
Kontakt:
Zlatna Džezva - generalni sponzor lige

Spamm
-
BigDaddy
-
Kontakt:
mirgerr je napisao/la:Zlatna Džezva - generalni sponzor lige

Deal je dogovoren. Od iduce sezone liga se zove Zlatna Džezva SuperLeague
-
UltraSA
-
Kontakt:
Trebalo bi uraditi i neku tabelu sa koeficijentom za jakosne grupe za sljedecu sezonu.

Da bude još zanimljivije za pratiti.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
-
mirgerr
-
Kontakt:
UltraSA je napisao/la:Trebalo bi uraditi i neku tabelu sa koeficijentom za jakosne grupe za sljedecu sezonu.

Da bude još zanimljivije za pratiti.
Da, naravno. To mi je i bio plan jos od kako smo smislili novi format. Na osnovu koefic. cemo odrediti koji ce timove u zrijebu biti u prvom sesiru tj. nosioci, a koji ne

Spamm
-
BigDaddy
-
Kontakt:
mirgerr je napisao/la:.
UltraSA je napisao/la:.
Evo i koeficijenata za jakosne grupe. Naravno, ovo je trenutno stanje i dosta toga se moze promjeniti
Zadnja izmjena:
BigDaddy, dana/u 17 jan 2017, 11:31, ukupno mijenjano 2 puta.
-
irfo
- Interni moderator
-
Kontakt:
Nadam se da sam zakuco ove ispite momci, jos jedan mi je ostao i aBd sam spreman za sljedecu sezonu
Vidim Arsenal popustio od kako me nema, iznenadjujuce, a sve je krenulo onim remijem

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
BigDaddy
-
Kontakt:
irfo je napisao/la:Nadam se da sam zakuco ove ispite momci, jos jedan mi je ostao i aBd sam spreman za sljedecu sezonu
Vidim Arsenal popustio od kako me nema, iznenadjujuce, a sve je krenulo onim remijem

Dosta toga se promjenilo, digao se nivo igre u drugoj polusezoni, svak svakog moze dobiti. iznenadices se

-
irfo
- Interni moderator
-
Kontakt:
BigDaddy je napisao/la:irfo je napisao/la:Nadam se da sam zakuco ove ispite momci, jos jedan mi je ostao i aBd sam spreman za sljedecu sezonu

Dosta toga se promjenilo, digao se nivo igre u drugoj polusezoni, svak svakog moze dobiti. iznenadices se

I moj Tottenham popustio , nije godila promjena trenera
Vraca li se i mramor u drugoj sezoni? Javi se predsjednice

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.