Youtube Clipovi

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: Youtube Clipovi

Post Postao/la dubrava » 30 avg 2010, 20:43

NoName je napisao/la:Komentar suvišan, posebno danas

[youtube][/youtube]

Ovo mi je jedan od najdražih klipova na YouTubeu. Škoro je legenda.
Meni su super njegovi tekstovi, pogotovi oni poslije rata kada pjeva o svojoj Slavoniji, ravnici, nekom izgubjlenom vremenu. Ali, zadnja dva njegova albuma, uključujuci i ovu pjesmu mi nikako ne sjedaju. Previše politike je u njima, a to ne mogu nikako podnijeti.. Razočarao me malo..

Meni je ova pjesma vrh. I ćaća i ja zaplačemo ko djeca, suza suzu tjera... samo ne znam jel ovo njegova il od Zlatnih dukata..moja je ravnica spaljena, kuca srusena, ali jednog dana vratit cu se ja :(

[youtube][/youtube]
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 30 avg 2010, 20:52

Ne znam za albume, politiku niti bilo šta treće, znam da je ova pjesma vrh i znam da se na ovaj način treba sjećati svojih heroja. Naravno, u ovom ratu je svako za nekoga heroj a za drugog zločinac, govorim sa aspekta Hrvata.

Ne bih da se upuštam u neku raspravu oko svega toga samo znam da je ova pjesma vrh vrhova. Jedna od rijetkih koje mogu slušati po 100x uzastopno, e kad slušam nešto ovako onda postanem emotivac.

Kad smo već kod ovakve muzike, red je poslušati i slijedeće:

[youtube][/youtube]
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 30 avg 2010, 21:01

NoName je napisao/la: [youtube][/youtube]

uufffffffff, malo je reć da je obožavam...
rekao sam kad poći sam moro, spalite mi i kuću i njivu, samo trešnju ostavite staru, kad navratim da je vidim živu....uff, ubode ko stršljen....uvijek budi neke stare uspomene...
ostala je trešnja, na svu sreću...i dalje je tamo gdje je i bila....

da mi nema mojih sad u kući, majke mi bi otvorio rakiju samo tako...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 30 avg 2010, 21:05

Evo NoName jedna za Tebe ;) popij i za mene štogod ako možeš :D
[youtube][/youtube]

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 30 avg 2010, 21:30

NoName, Dubrava i ostala "ekipa pred tastaturom", moram s vama podijeliti pjesmu koju preslušam desetine puta na dan.

Ova pjesma me najbolje opisuje, odnosno moje stanje u proteklih nekoliko mjeseci.

[youtube][/youtube]
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 30 avg 2010, 21:48

Pjesma je super ali Hendu ne volim kao covjeka jer je papak. Uzivo papak, mislim.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 03 sep 2010, 13:22

Mogu ih vazda gledati :lol: :lol: :D :D :D

[youtube][/youtube]

Nele: -Gost u studiju je Miljenko Popović, kažu gore, Bog za kompjutere i elektrotehniku :D :D
.....

Nele: "-Postovani gledaoci, mozete se javiti na naše telefone, 461584, zatim dobijete centralu i na centrali trazite jednu gospodu koja se zove Sabaheta. Sabaheta ce vas spojiti sa Draganom koji obicno nije na lokalu koji trazite, vec ode da igra karte na lokalu 122. Pa ponovno nazovete Sabahetu da vam ona da lokal 122, ako ne bude na lokalu 120. A ako je on na lokalu 122, trazite da vas spoje sa lokalom 503, tu ce vam se javit jedna baba. Kazite baba baba i volio bih u program i na taj nacin cete lako dobiti naš program.. :D :D looommm :lol: :lol:

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 03 sep 2010, 14:08

Eh da su u ovome provozati malo
[youtube][/youtube]
100% sportski i krajnje opušten potpis

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 03 sep 2010, 14:15

dubrava je napisao/la:Mogu ih vazda gledati :lol: :lol: :D :D :D

[youtube][/youtube]

Nele: -Gost u studiju je Miljenko Popović, kažu gore, Bog za kompjutere i elektrotehniku :D :D
.....

Nele: "-Postovani gledaoci, mozete se javiti na naše telefone, 461584, zatim dobijete centralu i na centrali trazite jednu gospodu koja se zove Sabaheta. Sabaheta ce vas spojiti sa Draganom koji obicno nije na lokalu koji trazite, vec ode da igra karte na lokalu 122. Pa ponovno nazovete Sabahetu da vam ona da lokal 122, ako ne bude na lokalu 120. A ako je on na lokalu 122, trazite da vas spoje sa lokalom 503, tu ce vam se javit jedna baba. Kazite baba baba i volio bih u program i na taj nacin cete lako dobiti naš program.. :D :D looommm :lol: :lol:
nek si stavio tln to je najbolje što sam imao priliku da gledam u svom životu i to najmanje 20x ali bukvalno 20 ;)

a prejaka je scena vijesti :lol: [youtube][/youtube] Putera stavi putera, putera :lol: :lol:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Fanaticosi_Medakovo
Kontakt:

Ranjene duše

Post Postao/la Fanaticosi_Medakovo » 03 sep 2010, 18:54

Evo da se malo prisjetimo i ratnih stradanja, iako vidim da ste uglavnom postali snimke zabavnog sadržaja nemojte se ljutiti jer je tema filma veoma bolna....

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 04 sep 2010, 23:37

Ma bola pusti tugu i jad nego da se malo nasmijemo svakako nam je sve u qurcu!

Evo Mehmet Scholl nezeli da dozivi sudbinu njemacke voditeljice koja je pogodjena loptom u glavu. Valjda mu je Bastian Schweinsteiger prije utakmice rekao da ce ga gadjati ali reakcija Scholla je zaista smijesna :lol: :lol:

[youtube][/youtube]

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 04 sep 2010, 23:41

drH je napisao/la:Ma bola pusti tugu i jad nego da se malo nasmijemo svakako nam je sve u qurcu!

Evo Mehmet Scholl nezeli da dozivi sudbinu njemacke voditeljice koja je pogodjena loptom u glavu. Valjda mu je Bastian Schweinsteiger prije utakmice rekao da ce ga gadjati ali reakcija Scholla je zaista smijesna :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :lol: :lol: Jao babeta
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 04 sep 2010, 23:46

Drh klip je vrh :lol: :lol: :lol: :lol:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Nixon
Kontakt:

Post Postao/la Nixon » 05 sep 2010, 00:10

Što ga baci po ćevape :lol:
Potpisi su za levate...

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 05 sep 2010, 01:40

[youtube][/youtube]
:lol: :lol:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 sep 2010, 02:53

[youtube][/youtube]
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 sep 2010, 02:59

[youtube][/youtube]
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 05 sep 2010, 23:11

Neznam jeli iko ovo prije postavljao ali ovo je jedan od najboljih bendova koje je svijet ikad vidio. Radiohead. Od ovih mladjih ako niste culi raspitajte se malo i poslusajte nekoliko pjesama. A ovaj spot je poseban jer pjevaju za djecu Bosne i Hercegovine u projektu war child i cijeli spot je popracen ratnim slikama BiH. U njemu se pojavljuje i Paul McCartney cuveni clan Beatlesa.

Uzivajte!!!

[youtube][/youtube]

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 05 sep 2010, 23:28

drH je napisao/la:Neznam jeli iko ovo prije postavljao ali ovo je jedan od najboljih bendova koje je svijet ikad vidio. Radiohead. Od ovih mladjih ako niste culi raspitajte se malo i poslusajte nekoliko pjesama. A ovaj spot je poseban jer pjevaju za djecu Bosne i Hercegovine u projektu war child i cijeli spot je popracen ratnim slikama BiH. U njemu se pojavljuje i Paul McCartney cuveni clan Beatlesa.

Uzivajte!!!

[youtube][/youtube]
Jedna od njihovih najboljih
[youtube][/youtube]

Šta se tiče rata, evo jedna za sve pankere na forumu ako ih ima
Cover pjesme Rolling Stones-a, ima par scena rata u BiH
[youtube][/youtube]
100% sportski i krajnje opušten potpis

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 06 sep 2010, 02:11

ne znam jel iko ovo postavio :)

[youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Mocvara1991 i 39 gostiju.