Dokle li kako li moj SiamoSiamoNoi je napisao/la:Tocno sam znao da ce se opet izvuc pred kraj.
EURO 2016: Grupa A (Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EURO 2016: Grupa A (Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jbt koji su sretnici ovi Francuzi kome li su oni Vitre dali prije prvenstva.Ovo se samo moze nama.i Albaniji dogoditi..Kratko receno Veliko Neiskustvo igranja velikih takmicenja...
Samo dva kluba dvije svetinje: ŽELJO I BAYERN..
Kakva cirkus formacija Francuza ,kako ce im neko zube polomiti.
Matuidi ,Kante isti tip igraca ,Pogba lazno krilo i precjenjena ubleha ,Payet vrhunski tehnicar koji veceras ima potez viska.
Griezmann je tata ,samo kod ove ublehe sjedi na klupi nekom Comanu
Matuidi ,Kante isti tip igraca ,Pogba lazno krilo i precjenjena ubleha ,Payet vrhunski tehnicar koji veceras ima potez viska.
Griezmann je tata ,samo kod ove ublehe sjedi na klupi nekom Comanu
Tacno, stim da Francuska ne raspolaze bekovima koji ce biti konstantna opasnost u ofanzivi. Mozda u nekoj ranijoj fazi svojih karijera, sada jako tesko, sto i vidimo da je problem u ove prve dvije utakmice.Asteriks je napisao/la:Kada imas kvalitetne driblere tipa Martiala i Comana, onda je kvalitetan amf sasvim dovoljan, uz uslov da ti radi cijela bocna strana, ne samo njen istureniji dio.Pa kako ce stimat kad ti napad pokrecu Matuidi i Kante, kreatori parekselans. A ni Pogba tu nije puno bolji u ovoj fazi svoje karijere. Payet koji je u tome nesto jaci stoji previsoko i kad on primi loptu Albanci su vec postavljeni i stoje u zoni, stignu se postavit jer francuski napadi teku sporo i odmah je to lakse branit i ovako slabijem protivniku koji se timski zna braniti.
Ova Francuska vapi za jednim kreativnim povucenim veznjakom.
Pricamo o stvarima kojima Didier raspolaze a ne nekim utopijama.
Ne mozes imati jednog kreativnog igraca i jos panjinu Girouda u spici i nadat se dobroj igri. Ocekujem ih sa igrom na kontre protiv jacih protivnika, tu bi mogli biti dosta brutalniji jer imaju igrace za takvu igru
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
MARS U PIZDU MATERINU! Pa svaki put se izvuku na kraju...
Kapa dole Albancima! Nadam se da uzimaju Rumuniju i da idu dalje preko tog 3 mjesta
Kapa dole Albancima! Nadam se da uzimaju Rumuniju i da idu dalje preko tog 3 mjesta
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo sto bi nama uvalili i prije jedan, pa jos jedan na krajusedaaa je napisao/la:Jbt koji su sretnici ovi Francuzi kome li su oni Vitre dali prije prvenstva.Ovo se samo moze nama.i Albaniji dogoditi..Kratko receno Veliko Neiskustvo igranja velikih takmicenja...
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Žao mi Albanije, zaslužili su bar bod
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
I Payet na fantasyu

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
kakva igracina payet
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Hoce ih neko natamburat u nokaut fazi haha
Morali su oni njega nekako uvaljati.
Evo ga i drugi.
Evo ga i drugi.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Re: RE: Re: EURO 2016: Grupa A (Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija)
Eto i Payet.Samo mi pobjegli ljudi na fantasyu.Morat cemo pocet kontra Francuza.

Bojim se da nisam shvatioRaonffa je napisao/la:Dokle li kako li moj SiamoSiamoNoi je napisao/la:Tocno sam znao da ce se opet izvuc pred kraj.
Dobar nastup Albanaca na ovom Euru. Junacki su se borili i za to im skidam kapu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- JohnCleese
- Kontakt:
Zar sad ovo ne bi trebao biti slobodni udarac za Albaniju, sto Suko kaze sudar glavama?
Ovako da je loptu gurno igrac nogom i ovaj stotinjku poslije naletio i odnio ga, bio bi faul, zasto nije isto pravilo i sa glavama, ili jest a nije primjenjeno?
Ovako da je loptu gurno igrac nogom i ovaj stotinjku poslije naletio i odnio ga, bio bi faul, zasto nije isto pravilo i sa glavama, ili jest a nije primjenjeno?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Poklopi mi se na fantasy sve, Griezman kapiten, Payet starter. Samo mi zao Albanaca..
Baš me zanima koji će levati dati 100 mil za ovog Pogbu, lik protiv Albanije nije u stanju napraviti razliku.
Ali igrač koji je manje medijski eksponiran od Pogbe je Hysaj momak pruža strašne partije.
Ali igrač koji je manje medijski eksponiran od Pogbe je Hysaj momak pruža strašne partije.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 15 jun 2016, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.