Dokle li kako li moj SiamoSiamoNoi je napisao/la:Tocno sam znao da ce se opet izvuc pred kraj.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Dokle li kako li moj SiamoSiamoNoi je napisao/la:Tocno sam znao da ce se opet izvuc pred kraj.
Tacno, stim da Francuska ne raspolaze bekovima koji ce biti konstantna opasnost u ofanzivi. Mozda u nekoj ranijoj fazi svojih karijera, sada jako tesko, sto i vidimo da je problem u ove prve dvije utakmice.Asteriks je napisao/la:Kada imas kvalitetne driblere tipa Martiala i Comana, onda je kvalitetan amf sasvim dovoljan, uz uslov da ti radi cijela bocna strana, ne samo njen istureniji dio.Pa kako ce stimat kad ti napad pokrecu Matuidi i Kante, kreatori parekselans. A ni Pogba tu nije puno bolji u ovoj fazi svoje karijere. Payet koji je u tome nesto jaci stoji previsoko i kad on primi loptu Albanci su vec postavljeni i stoje u zoni, stignu se postavit jer francuski napadi teku sporo i odmah je to lakse branit i ovako slabijem protivniku koji se timski zna braniti.
Ova Francuska vapi za jednim kreativnim povucenim veznjakom.
Pricamo o stvarima kojima Didier raspolaze a ne nekim utopijama.
Samo sto bi nama uvalili i prije jedan, pa jos jedan na krajusedaaa je napisao/la:Jbt koji su sretnici ovi Francuzi kome li su oni Vitre dali prije prvenstva.Ovo se samo moze nama.i Albaniji dogoditi..Kratko receno Veliko Neiskustvo igranja velikih takmicenja...
Bojim se da nisam shvatioRaonffa je napisao/la:Dokle li kako li moj SiamoSiamoNoi je napisao/la:Tocno sam znao da ce se opet izvuc pred kraj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.