Da li je utakmica u 18:30 ili 19:30 ?gradacac10 je napisao/la:nije durakovic ulazio, on igra na almirovoj poziciji, ovamo je igro zrnic, a sarenac igra na damirovoj poziciji, njega mijenja, i on je bivsi mladi reprezentativac..

Da li je utakmica u 18:30 ili 19:30 ?gradacac10 je napisao/la:nije durakovic ulazio, on igra na almirovoj poziciji, ovamo je igro zrnic, a sarenac igra na damirovoj poziciji, njega mijenja, i on je bivsi mladi reprezentativac..
moja greska na zrnica sam mislio..utamica se igra u 19 kako ja znam.i sretno nasimagradacac10 je napisao/la:nije durakovic ulazio, on igra na almirovoj poziciji, ovamo je igro zrnic, a sarenac igra na damirovoj poziciji, njega mijenja, i on je bivsi mladi reprezentativac..
18:30 u dvorani “ramiz salčin” na mojmilu.hamzaTM87 je napisao/la:Da li je utakmica u 18:30 ili 19:30 ?gradacac10 je napisao/la:nije durakovic ulazio, on igra na almirovoj poziciji, ovamo je igro zrnic, a sarenac igra na damirovoj poziciji, njega mijenja, i on je bivsi mladi reprezentativac..
hajdi pa nam jedan izvjestaj napisi kad dodes kuci.polako krajemhamzaTM87 je napisao/la:Hvala , naci ce se vremena da se pogleda
Adoxin je napisao/la:Ja rasture u Sarajevu...bez damira vi niste ni za kantonalne lige...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.