FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Znao sam da necemo pobijediti ovdje, zao mi je sto ispustismo pobjedu u zadnjoj minuti, ali eto, vratilo nam se ono protiv Hoffenheima 

Stvarno nemogu shvati upravu Bayerna kao ni trenera. Umjesto da "njeguju" Podolskog,koji je sigurno odlican napadac,to je pokazao i u repki,oni kupuju Olica koji jedino zna dobro trcati. Nemogu ga shvatiti kako moze biti glup,umjesto da ostane u HSV i bude prvotimac i da se dokazuje,on zeli u Bayern iako zna da ce "samo" grijati klupu, jer Klose i Toni ce uvjek biti ispred njega.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
haha sta je ovo? srusila se Allianz arena...

Haha, gledo sam tocalcio je napisao/la:haha sta je ovo? srusila se Allianz arena...![]()

Nek je i ovaj Bayern primio jednom gol u zadnjoj min...
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- bistrikboy
- Kontakt:
realan rezultat danas pobjedu nismo zasluzili a ni poraz,oddo bezveze crveni dobio mogao je sudija i zuti dat 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
U Hamburger Abendblattu je sam Olić izjavio:
"Ako budem odlazio otići ću na ljeto. Sada sam ovdje, zajedno sa svim ostalim igračima i navijači ne moraju strahovati. Drago mi je što imam potporu svih u klubu i lijepo je vidjeti što navijači traže moj ostanak, ali..."
Njegov agent Gordon Stipić je također negirao mogućnost koju su objavljivale neke tiskovine, da bi već u siječnju Olić mogao prema jugu Njemačke, prema Bayernu.
"Nije tajna da smo s Bayernom došli do polovice dogovora, ali nikako nije istina da Olić u Bayern odlazi u siječnju."
Što se mene tiče, super situacija...
"Ako budem odlazio otići ću na ljeto. Sada sam ovdje, zajedno sa svim ostalim igračima i navijači ne moraju strahovati. Drago mi je što imam potporu svih u klubu i lijepo je vidjeti što navijači traže moj ostanak, ali..."
Njegov agent Gordon Stipić je također negirao mogućnost koju su objavljivale neke tiskovine, da bi već u siječnju Olić mogao prema jugu Njemačke, prema Bayernu.
"Nije tajna da smo s Bayernom došli do polovice dogovora, ali nikako nije istina da Olić u Bayern odlazi u siječnju."
Što se mene tiče, super situacija...
Sent from my Philips Smart TV.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
zamisli da je ovo zaprave, i da morate seliti nazad na onaj ruzni olimpijski stadion taman sad kad ste se navikli na ovaj luksuz na Allianz areniribery je napisao/la:Haha, gledo sam tocalcio je napisao/la:haha sta je ovo? srusila se Allianz arena...![]()

Sve cestitke Hoffenheimu na jesenjoj tituli, ali eto ako je neka utjeha je da su nogometasice Bayerna prve na tabeli 

big_amko je napisao/la:Sve cestitke Hoffenheimu na jesenjoj tituli, ali eto ako je neka utjeha je da su nogometasice Bayerna prve na tabeli

Opasnost za Rensinga! Nimalo laka situacija za golmana Bayerna posle ponovnog kiksa u mecu protiv Studgarta. Naime,pretrpio je zestoku kritiku od samog Beckenbauera,koji je rekao da pravi amaterske greske.
Bayern je bacio oko na Carlosa Kameni-a iz Espanyol-a. Pogotovu sto je golman Kameruna na ljeto slobodan igrac.
Osim toga Bayern je zainteresovan za Irca McGeady-a(22) koji igra krilnog napadaca u Celtiku.
Bayern je bacio oko na Carlosa Kameni-a iz Espanyol-a. Pogotovu sto je golman Kameruna na ljeto slobodan igrac.
Osim toga Bayern je zainteresovan za Irca McGeady-a(22) koji igra krilnog napadaca u Celtiku.
Zadnja izmjena: geronimo, dana/u 17 dec 2008, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
Vom Jäger zum Gejagten
Gdje nalazis te informacije? Cuo sam za Beckenbauera i Rensinga, ali prvi put cujem da se interesuju za Carlsosa i za tog Irca
Ukucaj Sport bild.de,tu mozes sve naci ! Sport bild je inace sportski casopis sa najvecim tirazom u Evropi Eh sad, ako se dobro sluzis Njemackim jezikom,ima da te bombarduju sa informacijamaribery je napisao/la:Gdje nalazis te informacije? Cuo sam za Beckenbauera i Rensinga, ali prvi put cujem da se interesuju za Carlsosa i za tog Irca

Vom Jäger zum Gejagten
Ivica Olic sinoc zabio ponovo dva gola za HSV...a mi cemo opet za njega reci ...kloc..trkac.sirovina...
Ne,ja imam drugo misljenje...ako cu birati izmedju vjecito nezadovoljnog Podolskog i hitrog,visprenog Olica...koji zadnji atom snage ostavlja na utakmici...odabracu ovog drugog.

Ne,ja imam drugo misljenje...ako cu birati izmedju vjecito nezadovoljnog Podolskog i hitrog,visprenog Olica...koji zadnji atom snage ostavlja na utakmici...odabracu ovog drugog.

Vom Jäger zum Gejagten
Iskreno Bayern mi je poslije HSV-a najdrazi klub u BL, ali molim navijace Bayerna da malo bolje pogledaju cinjanice da Bayern samo kupuje igrace od drugih Bundesligasa jer ih je strah da ih ne ugorze.
Samo nekoliko primjera od 2000 godine
Vahid Hashemian, Jan Schlaudraff, Lukas Podolski (kupljen kad su culi da mu je Bremen ponudio ugovor), Van Buyten, Ciriaco Sforza, Claudio Pizzaro, Tobias Rau, Andreas Goerlitz itd.
I dva primjera iz 90-tih godina koja najbolje oslikavaju ono sto mislim su Andreas Herzog i Olaf Thon.
Vahid Hashemian, Jan Schlaudraff, Lukas Podolski (kupljen kad su culi da mu je Bremen ponudio ugovor), Van Buyten, Ciriaco Sforza, Claudio Pizzaro, Tobias Rau, Andreas Goerlitz itd.
I dva primjera iz 90-tih godina koja najbolje oslikavaju ono sto mislim su Andreas Herzog i Olaf Thon.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Za te cinjenice ja znam vec dugo,to je u neku ruku tacno...oslabi protivnike kupujuci im najbolje igrace. Ali ja mislim da oni ne rade nista drugo,no sto i drugi vodeci evropski klubovi rade. 

Vom Jäger zum Gejagten
bajern to mora raditi jer realno ostale lige su jace i bajern ima male sanse da dovede nekog extra igraca sa strane, svi ti igraci imaju zelju da igraju u jacim ligamaamerosm je napisao/la:Iskreno Bayern mi je poslije HSV-a najdrazi klub u BL, ali molim navijace Bayerna da malo bolje pogledaju cinjanice da Bayern samo kupuje igrace od drugih Bundesligasa jer ih je strah da ih ne ugorze.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Slazem se da ce Bayern tesko dovesti nekog sa strane, ali hajmo iskreno mogu li im ovi igraci sto sam nabrojao da pomognu da dodju do finala LP.
Evo u bild.de pise hoce da dovedu Baumjohana iz Gladbacha, sta ce im on kad imaju Krossa na toj poziciji.
Evo u bild.de pise hoce da dovedu Baumjohana iz Gladbacha, sta ce im on kad imaju Krossa na toj poziciji.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Jesi mozak,pare rade sve...skrtost tam' skrtost vam'....Bayern ako hoce,moze dovesti koga pozeli,samo nemaju oni tu politiku da se puno razbacuju..drze se svoga pravila,bar dok je Hoenes jos tu.
Ako im prahne dovesti ce i vasu ikonu Stivija...da ga ne lome vise tamo oni salakrkani!!!

Ako im prahne dovesti ce i vasu ikonu Stivija...da ga ne lome vise tamo oni salakrkani!!!

Jupiiiiii
Danasnji zrijeb ce obradovati sve pristalice Bayerna i izazvati podsmijeh i ogorcenje onih drugih
..onih koji ga malo manje vole.
Sporting Lisabon je ozbiljan protivnik,ne smije se podcjeniti...mogli smo i bolje proci..al' et sta ces.

Sporting Lisabon je ozbiljan protivnik,ne smije se podcjeniti...mogli smo i bolje proci..al' et sta ces.

Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.