SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona - 2. liga
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona - 2. liga
Nije se toliko Jokić probudio koliko se Malone opametio.
Super sedmica mojih. Ako i ovu sedmicu izgube danas, nek se ubiju svi kolektivno

Kod mene je za infarkta hahaha, bice zanimljivo. Uvijek sam losiji protiv fenjerasa, nego li protiv ovih boljih.

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
De slikajte vašu tabelu da vidimo kako stojite.
---Džanan Musa---MVP
---Džanan Musa---MVP
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Evo ažurirano s jutrošnjim stanjem:

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona - 2. liga
Nisi daleko od play offa, očekivao sam od tebe malo bolje stanje, činjenica je da imaš veliko iskustvo.AlphonseKauders je napisao/la:Evo ažurirano s jutrošnjim stanjem:
---Džanan Musa---MVP
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- AlphonseKauders
- Kontakt:
dzaba iskustvo, povrede (Russel i Conley) i spor start igraca (KAt, Jokic,Dieng), i par sumnjivih procjena na drafty, su me fino usporili, ali tako je bilo i prosle sezone.. vazno je samo dokopati se play offa:)
Hoće li neko Warrena i još nekog igrača? Trade 2 za 2, dao bih Warrena i još jednog prosječnog za jednog koji je iznad prosjeka i jednog lošeg. Eto šaljite ponude ako ima ko zainteresovan.
*ebeš play off ako nemaš prednost domaćeg terena.AlphonseKauders je napisao/la:dzaba iskustvo, povrede (Russel i Conley) i spor start igraca (KAt, Jokic,Dieng), i par sumnjivih procjena na drafty, su me fino usporili, ali tako je bilo i prosle sezone.. vazno je samo dokopati se play offa:)

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Dosta neizvjesnih mečeva. Denver i hrasno se ganjaju u poenima, luis ganja blokade sa ibakom i plumleeem na terenu, a ado beliu otpao whiteside inače bi i tu bilo gusto.
Kalendarska 2016 mi je ja mislim bila bas očajna, jer i prošle sezone sam u prvoj polovini bio dominantan i onda pao kasnije, a ove sezone katastrofalan start. Uglavnom svima sretna nova godina, osim naravno kad budete igrali protiv mene
Kalendarska 2016 mi je ja mislim bila bas očajna, jer i prošle sezone sam u prvoj polovini bio dominantan i onda pao kasnije, a ove sezone katastrofalan start. Uglavnom svima sretna nova godina, osim naravno kad budete igrali protiv mene

- Slatinash_7
- Kontakt:
Uze me Alphonse,pa mu ovim putem cestitam!Ne znam jesu li njegovi podigli brojke od prosle sedmice ili moji zakazali,ali sam iskreno ocekivao pobjedu..svima sretna nova godina i sretno u nastavku fantasya,da ne bude povreda igraca i bespotrebnih odmaranja koji ti zeznu komplet sedmicu..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Interesantna sedmica, 4 od 5 prvih se direktno sastaju.
Ja sam vec kreno kukati kako mi jos uvijek nema gaya, posto je bio inj, pa je odigrao jednu utakmicu pa je sad gtd i ne igra. Medjutim denver ima 3 upitna igrača pa se nemam sta zaliti.
3 sedmice sam bez poraza, nadam se nastavku tog niza. Po brojevima protekle sedmice, imam prednost, ali valja to tek potvrdit ove sedmice.
Ja sam vec kreno kukati kako mi jos uvijek nema gaya, posto je bio inj, pa je odigrao jednu utakmicu pa je sad gtd i ne igra. Medjutim denver ima 3 upitna igrača pa se nemam sta zaliti.
3 sedmice sam bez poraza, nadam se nastavku tog niza. Po brojevima protekle sedmice, imam prednost, ali valja to tek potvrdit ove sedmice.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Hvala Slatina, moji su izgleda dosli sebi, pogotovo KAT i Jokic, pa me to izvuklo,ali se nadam da ovo nece biti samo jednosedmicna epizoda:) sretna Nova svima,naravski!Slatinash_7 je napisao/la:Uze me Alphonse,pa mu ovim putem cestitam!Ne znam jesu li njegovi podigli brojke od prosle sedmice ili moji zakazali,ali sam iskreno ocekivao pobjedu..svima sretna nova godina i sretno u nastavku fantasya,da ne bude povreda igraca i bespotrebnih odmaranja koji ti zeznu komplet sedmicu..
He raja i od mene sretna Nova dinago
svu srecu vam zelim u nastavku fantazije hahah 

Treba mi trade, 2 za 1 saljite ponude. Durant i Jabari jedino nisu available. Ja sam pokusavao nesto smislit al ne ide nikako ako ko ima kakvu realnu ideju mozemo se dogovoriti.
Posalji McColluma i Horforda, a dobit ces Butlera hahahaha

malo ti je toiceTATA je napisao/la:Posalji McColluma i Horforda, a dobit ces Butlera hahahaha![]()
![]()

strasna sedmica mojih. sviju bi pobjedio. i ako je vecinu sedmice izgledalo da ce biti knap u tricama, westbrook je to ipak rijesio u moju korist sa 15 komada u 2 utakmice
problem je naravno odrzati taj nivo. hrasno mi ne lezi bas kao matchup, jer je jak u slicnim kategorijama kao i ja. vidjet cemo sta ce biti. dosta gusto na dnu tabele. 6 ekipa dijeli samo 1 pobjeda.

kakva katastrofa, 3 poraza zaredom. Povrede Porzingisa, Bradleya, Furnijea ...
A sada protiv prvoplasiranog
Ali Porzingis je u pogonu pa ocekujem interesantnu sedmicu.
A sada protiv prvoplasiranog

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.