Ne stoji cela administracija iza toga već ja i preuzimam odgovornost na sebe po tom pitanju. Moja odluka je bila da update i nikakve beta verzije ne izlaze dok ne završi se sve 100%. Naredna stvar... update je gotov još u novembru. Decembar, Januar i Februar smo probavali da namestimo prelaz sistema, svašta radili, bili u kontaktu sa SI-om i oni nisu mogli da nam pomognu. Na kraju sačekali novi update za FM i odradili to na njemu, nekako smo uspeli. Onda je usledilo dodatno sređivanje filea pa recimo i neke sitnice smo odrađivali radi boljeg ugođaja i tako će se utakmice igrati po sistemu 1-2-3 a raspored neće biti ispremeštan, sve funkcioniše.
File je trenutno kod Edina (Jose Mourinho). Verovatno momak ima obaveze, koliko znam radi... pa ne može tako brzo. On radi na sređivanju PL i FBIH sa zimskim transferima. Uz update vam dolazi simbolično propratna grafika ali ne u prevelikoj količini.
Morate da razumete da smo forum tek aktivirali ove godine ponovo i da je težak i naporan put pred nama, neke stvari prvi put radimo... jednostavno neke stvari odradimo u pokretu ali se trudimo.
Biće update, bez brige... ne bi se 57+k promena stvorilo da nismo ništa radili. Zaista se radilo.
Budite slobodni da pitate šta god vas zanima.